bende o zaman orta 3 deydim yatılı yurtda kalıyodum vay beee
:
vay bebeler vayy...
okumadık baltaya sapda olamadık ...
bende o zaman orta 3 deydim yatılı yurtda kalıyodum vay beee
:
evet gözlerinden rahatlıkla okunabiliyordu.:cat:
bidahaki buluşmayı kim açacaksa . 1 ay onceden açsın action oluyo sitede (((((((((![]()
abi büyük adam olun dediler olduk daha ne işte :mrgreen:vay bebeler vayy...okuyun büyük adam olun demişlerdi o zamanlar ama iri adam olduk..
okumadık baltaya sapda olamadık ...![]()
bidahaki buluşmayı kim açacaksa . 1 ay onceden açsın action oluyo sitede (((((((((![]()
Vallahi de bne şahitim :queen::queen::queen:hah aaha aaha :queen::queen::queen::queen:
evet evet .. hatırlamazmıyım... kendisinin kankasıymışta .. bana kızmazmış falan dedi ya.. peki sen .. ben motor aliim da deker nasıl yapılır ogretçem rüzgara dedigini duydun mu (((((((((![]()
Abi adama diyorumki söylerkene çektim kamaraya, halâ inkar ediyo yaa..kanka giderken dondum şelepsizim, beremi iyi bak :mrgreen:
ne emaneti abi beremi saklamış unutayım diye şimdi kendisi takıyo :mrgreen:
ses mi bıraktılar bende beresiz gittim eve hasta oldum :mrgreen:
araba deme abi alınır, o bmw 530d :mrgreen:
dün yollar kar değildi resmen buzdu, benim o yola çıkmam için ancak ümmet abi gibi tecrübe sahibi olmam lazım :wiinkk:
yazdım bunu haberin olsun :wiinkk:
Allah kuru iftiradan saklasın ya, püh! tirbiyesiz cesi :mrgreen:
yav atılırda böyle atılmaz hemşerim, seçim vaadi verir gibi atıyosunuz helal olsun :mrgreen:
onu dedim tmm kabul
tuçi bakmışlarki geleceğin parlak, şimdiden kapalım bu kızı demişlerdir :mrgreen:
tam şirineymişsin tıfılkene![]()
Allah dilinize düşürmesin valla:farao: ama merak etmeyin hakan abiden videoları bi alayım ipliinizi pazara çıkarmam yakındır :mrgreen:Vallahi de bne şahitim :queen::queen::queen:
Abi adama diyorumki söylerkene çektim kamaraya, halâ inkar ediyo yaa..
Ne inkarcı utanmaz inkar eden inkarcı bi adam oldun sen yaw :queen::queen:
yalnız değilsin emin iplikler hangi pazarda sen semt söle yeterAllah dilinize düşürmesin valla:farao: ama merak etmeyin hakan abiden videoları bi alayım ipliinizi pazara çıkarmam yakındır :mrgreen:
Allah dilinize düşürmesin valla:farao: ama merak etmeyin hakan abiden videoları bi alayım ipliinizi pazara çıkarmam yakındır :mrgreen:
bizim burda ümmet abi küçükköyde cumartesi pazarı var orda çıkartırız :mrgreen:yalnız değilsin emin iplikler hangi pazarda sen semt söle yeter:queen:
oohooo olmadı şimdi, bi kere vidyo eklemesini ben bilmiyorum, hem niye ben ekliyorum iddia eden sensin, eğer sen eklemezsen sende madam değilsin hadi bakalım :mrgreen:Olm o video yu buraya eklemezsen adam deilsin hadi bakalım :queen::queen:
hehe burası çok hoştuyaww:cat::queen:bizim burda ümmet abi küçükköyde cumartesi pazarı var orda çıkartırız :mrgreen:
oohooo olmadı şimdi, bi kere vidyo eklemesini ben bilmiyorum, hem niye ben ekliyorum iddia eden sensin, eğer sen eklemezsen sende madam değilsin hadi bakalım :mrgreen:
bizim burda ümmet abi küçükköyde cumartesi pazarı var orda çıkartırız :mrgreen:
oohooo olmadı şimdi, bi kere vidyo eklemesini ben bilmiyorum, hem niye ben ekliyorum iddia eden sensin, eğer sen eklemezsen sende madam değilsin hadi bakalım :mrgreen:
hehe burası çok hoştuyaww:cat::queen:
cinslik yapmak ta ayrı bi zevk canımVideoları sen alıyosun ben niye ekliyim pis inkarcı şahsiyet M inn karaktersizi seni![]()
eee demekki gülen de varmış, sağol ümmet abi ilk görüşmemizde sana hediye olarak fıkralarımdan bir demet sunucamAbi bu adamın esprilerine gülen tek insansın.. Tebrik ederim :queen:
hadi bizde bekliyoruz ŞOK ŞOK ŞOK görüntüleri :queen:
:queen::queen::queen: Burda ne oluyor
Emün abi saygıdeger fıkracı abımız ALLAH SENİ BİLDİGİ gibi yapsın :queen::queen::queen: BEnde şahidim hem başka neler neler dedide söylemiyoruz YOksa rezil ederiz seni :cherry: