[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neyse arkadaşlar ben uykuya ok size ii muhabbetler yarın görüşürüz bu topiç bi 50 sayfa yapar
bu arada ümmet abi ewe vardımı bilen varmı
vardım tabi senbuyazıyı yazarken ben 16.rüyadaydım:queen:mekandan çııtım
1 saat sonra evdeydim ,yollar buzlu olsada.:bounce:

banada bi kar.. topu alın canım sıkılmasın :queen:
gelseydin bensana kartopunun enbüyüğünü alcaktım ama şansını kaçırdın:bounce::bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aha mesur oldum vaybee bizi cagırıp aranıza kabul ettigniz için tekrar teşekkürler tanıstıgım herkezle cok memnun olduk saolun

banada bi kar.. topu alın canım sıkılmasın :queen:
Aferim kuzu.. Akıllanmaya başladın :cherry:
erdinc kardeşim, başına gelenler zor tabii, ama ben kopekler kısmına takıldım.. Merak etme eğer sen onlar için kotu niyetli değilsen onlardan sana zarar gelmez.. Onlar da senden korkukları için tedirgin olmuşlardır. Bu gibi bir durumla bir daha karşılaşır isen eğer yapman gerekeni söyleyeyim, yere çök ve onlara yumuşak tonla konuş, "gel oğlum niye kızdın sen" gibi şeyler söyle.. Onlara taş atman çok yanlış bir hareket ve bence hoş değil.. Bu dünyada bizler kadar onların da var olmaya hakkı var.. Attığın taş oradaki bir kopeciğin gözüne gelse mesela.. Hayvanların da bizler kadar bu topraklarda yaşama hakkı olduğunu unutmayalım, ortalığa betonlar diktik diye "kardeşim şehirde ne işi var bunların" deme hakkımız yok. Onlara sorduk mu oraya asfalt dokerken, bina dikerken ?..
Aynen katılıyorum :cat:

Son düzenleme:
ümmet abi bende diyorum bu yeni motorla bi çıktı pir çıktı =)) dedim yoksa bi sokak köşesinde motoruyla sabahladımı:)

neyse resimler çok güzel eğlenmişsiniz.. sağ sağlim gelmişsiniz.. nice bulusmalara inşallah..

arkadaşlar m in .. in konuşmalarını aynen ozetliyorum ...

emin: olm motorla gelmedim ama bu havada bi şeycikler olmaz.. sen benim gözüme baksana
cess: olm saçmalama daha dün bir bugün iki .. iyiki gelmedin nasıl dönecektin?
e: olüm gkn yüzünden aldı motürü vermedi .. gkn kullandıktan sonra ben geldigim mekana karlıhavada stopie ile geilir whelie ile giderim .. ne konuşuyosun sen !!!!!
c: tamam kanka ne kızıyon .. ayrıca gkn duymasın bunları kızar . ayıp ..
e: zaten burağada gıcıgım .. o nebiçim boyük bir tene egzost.. wayyy ..... ben aliim de mötürü .. geçerken kaska iki tokat atarım alahın cıbırcısı dillmi işte hıh
c: kanka yapma boyle bak bi duyan olur .. nebiliim .. yerin kulagı vardır .. hem sen motür aldın bi degiştin sorması ayıp ?????
e:............... ........ ................. ... . .. ... . ( buraları yazmaya terbiyem musade etmedi)
c: uuuuuuuuuwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!! (((((((((((((((:)

emin: olm motorla gelmedim ama bu havada bi şeycikler olmaz.. sen benim gözüme baksana
e: olüm gkn yüzünden aldı motürü vermedi .. gkn kullandıktan sonra ben geldigim mekana karlıhavada stopie ile geilir whelie ile giderim .. ne konuşuyosun sen !!!!!
e: zaten burağada gıcıgım .. o nebiçim boyük bir tene egzost.. wayyy ..... ben aliim de mötürü .. geçerken kaska iki tokat atarım alahın cıbırcısı dillmi işte hıh
c: kanka yapma boyle bak bi duyan olur .. nebiliim .. yerin kulagı vardır .. hem sen motür aldın bi degiştin sorması ayıp ?????
e:............... ........ ................. ... . .. ... . ( buraları yazmaya terbiyem musade etmedi)

Vallaa rüzgar hakan içinde öyle konuşuyodu hatırladınmı?
Konuşmasının tek bi yerinde:
"olm ne diyosun video çekiyorum" dedim
"çeekk noolcak, bi daha derim; manyak bu asam tam manyak" dedi
ahanda söylerken çektim inkar edemiycen dedim adam yine inkar etmiş.. Yüzsüz ayol yüzsüz :queen:

ahanda söylerken çektim inkar edemiycen dedim adam yine inkar etmiş.. Yüzsüz ayol yüzsüz :queen:

hah aaha aaha :queen::queen::queen::queen:

evet evet .. hatırlamazmıyım... kendisinin kankasıymışta .. bana kızmazmış falan dedi ya.. peki sen .. ben motor aliim da deker nasıl yapılır ogretçem rüzgara dedigini duydun mu (((((((((:)

Valla okudum okudum anlamadım abi, apti olmaya mı çalışıon?

Apti olmak için gerekli ön şartlardan biriside en az bir tane şöyle poza sahip olmandır;

n5676373711467288166ri2.jpg

Hadi bakiim dersine çalışta gel:p

Eneeeeeeeeeem ilkokul fotooooooooom:mrgreen::queen:
Kankaaa naptııııııııın
aman tanrıııııııııım:mrgreen:

motorla giden arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ederim:cat:

kaza yapanlara geçmiş olsun diyorum:rendeer:

ya bu apti ısrarla sevimli bıdıkmıdır hep...:pşeker kız candy apti bu...:queen:

Metehandro teşkür ederim::pembe:::thumleft:

Yakasında da ABC yazıyor.......:queen::queen::queen::queen:

Ama arkadaki oğlanı pek tutmadım...O ne mimik öyle...... :queen::queen::queen:

Bu fotodan bir sene sonra doğumgünümde ailesi gül yollamıştı:mrgreen:

bu resimde şimdi kim kim bende anlamadım frz kaldım biraz

a b c yakalı benim:D:cherry:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
O fotoğraf ne Tuğçe :queen:
Resmen minyatürize edilmiş halin küçüklüğün:p Vay be..Hiç değişmemişsin :)
Çok fotojenik ve hijyeniksin :p

Küçük Emrahın küçük kızkardeşi gibi bakmışsın :p
-Anne,ben hiç simit yiyemeyecekmiyim,arkadaşlarım simitin yanına ayran da alıyor oysa ki,ben yerdeki susamları toplamaktan sıkıldım artık..

siyah bere unutan arkadaş kimse benden temin edebilir (((:) tabi bu soguk havada çok makbule geçti sıcak cıcak geldim eve ((:) artık bidahaki buluşma yaza olur .. bukış bende güvende bere sevgiler ((((:)
kanka giderken dondum şelepsizim, beremi iyi bak :mrgreen:
abi helal sana sitenin emanetcisi :cat:
şilede bende 12-13 anahtarımı kaybettim o da sende mi:queen:
jesse abi resim içinde teşekkürler fenada çıkmamışım hani:bounce:
ne emaneti abi beremi saklamış unutayım diye şimdi kendisi takıyo :mrgreen:
emin'den ses yok neden :silent:
ses mi bıraktılar bende beresiz gittim eve hasta oldum :mrgreen:
buluşmaya arabayla geldide ondan:queen::p
araba deme abi alınır, o bmw 530d :mrgreen:
ümmet abi bende diyorum bu yeni motorla bi çıktı pir çıktı =)) dedim yoksa bi sokak köşesinde motoruyla sabahladımı:)
dün yollar kar değildi resmen buzdu, benim o yola çıkmam için ancak ümmet abi gibi tecrübe sahibi olmam lazım :wiinkk:
Tırt M inn o ondandır :cherry:
yazdım bunu haberin olsun :wiinkk:

Allah kuru iftiradan saklasın ya, püh! tirbiyesiz cesi :mrgreen:
yav atılırda böyle atılmaz hemşerim, seçim vaadi verir gibi atıyosunuz helal olsun :mrgreen:
hah aaha aaha :queen::queen::queen::queen:

evet evet .. hatırlamazmıyım... kendisinin kankasıymışta .. bana kızmazmış falan dedi ya.. peki sen .. ben motor aliim da deker nasıl yapılır ogretçem rüzgara dedigini duydun mu (((((((((:)
onu dedim tmm kabul :p
Bu fotodan bir sene sonra doğumgünümde ailesi gül yollamıştı:mrgreen:
tuçi bakmışlarki geleceğin parlak, şimdiden kapalım bu kızı demişlerdir :mrgreen:
tam şirineymişsin tıfılkene :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorla giden arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ederim:cat:

kaza yapanlara geçmiş olsun diyorum:rendeer:
giderken pek sıkıntı yoktu ama dönüşte bazı yerlerde buz tutmuş zemin,bende indim elimde götürdüm motoru zaman zaman ,iki üç kez indim motordan hareme kadar,ama karşıya geçince normaldi herşey,80-100 le seyrettim sefaköye kadar,yalnız o buzlarda inmeseydim kesinlikle düşerdim bende,tabi daha önceden başıma geldiği için unutmadım.ısrar etmekte fayda yok gerekiyorsa inmemiz lazım.

-Anne,ben hiç simit yiyemeyecekmiyim,arkadaşlarım simitin yanına ayran da alıyor oysa ki,ben yerdeki susamları toplamaktan sıkıldım artık..

Bazı insanlar vardır sadece küçükkene şirindir...
Bazı benim gib,leri vardır büyüyünce aynı şirinlik ,
aynı masumluk...
:mrgreen::cherry::bounce:

kanka giderken dondum şelepsizim, beremi iyi bak :mrgreen:

ne emaneti abi beremi saklamış unutayım diye şimdi kendisi takıyo :mrgreen:

ses mi bıraktılar bende beresiz gittim eve hasta oldum :mrgreen:

araba deme abi alınır, o bmw 530d :mrgreen:

dün yollar kar değildi resmen buzdu, benim o yola çıkmam için ancak ümmet abi gibi tecrübe sahibi olmam lazım :wiinkk:

yazdım bunu haberin olsun :wiinkk:

Allah kuru iftiradan saklasın ya, püh! tirbiyesiz cesi :mrgreen:

yav atılırda böyle atılmaz hemşerim, seçim vaadi verir gibi atıyosunuz helal olsun :mrgreen:

onu dedim tmm kabul :p

tuçi bakmışlarki geleceğin parlak, şimdiden kapalım bu kızı demişlerdir :mrgreen:
tam şirineymişsin tıfılkene :)

Saolasın Emincim:rendeer:

Son düzenleme:

tuncer süper yaa..:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar