[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Moderatör (forrap)
Bende kara kara 100. mesajımı acaba kime yazacam diye düşünüyodum..:cherry:
Kısmet sanaymış..:rendeer::rendeer:

Kara kara düşüneceğine Kaya Kaya düşünseydin duruma ve sana daha uygun olurdu bence :p

100.mesajın kutlu olsun Hasan,bu yüzüncü mesajının yüzlerce kaya gibi mesaj yazmana vesile olması dileğiyle :rendeer:100.Mesajın sana yüzlerce kupa getirsin :)..

giderken pek sıkıntı yoktu ama dönüşte bazı yerlerde buz tutmuş zemin,bende indim elimde götürdüm motoru zaman zaman ,iki üç kez indim motordan hareme kadar,ama karşıya geçince normaldi herşey,80-100 le seyrettim sefaköye kadar,yalnız o buzlarda inmeseydim kesinlikle düşerdim bende,tabi daha önceden başıma geldiği için unutmadım.ısrar etmekte fayda yok gerekiyorsa inmemiz lazım.

Eee nede olsa tecrübe helal olsun Ümmet abime valla biz arabayla gidemedik Ümmet abi kaya kaya gitmişsin:cat::cat::cat:

Çağla duydum ki düşmüşsün dün akşam vahh vahh nasılda üzüldüm ::dalga::::dalga::::dalga:: puhahhaa bana gülersin hee sen :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar En başta hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum sizleri tanıma fırsatı bulduğum için böyle bi hawada kırmayıp geldiğiniz içinde ayrı bir teşekkür ediyorum... Havanın karlı soğuk ve buzlu olmasına rağmen gelmeye calısıpta gelemeyenlerden yada gelmek ısteyıpte gelemeyenlerdende tesekkur ediyorum... gerçekten cok güzel bi buluşma oldu benim için ve yolda kayıp düşen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...:rendeer: valla atilla abiye tavla oynayalım dedim oynadık oynamayı pek bılmem dedı ılk elde aldı oynamadım dahaaa=))=)):p sonra erdinc abıde kaşındıı :p oda aldı tawlayı koltuk altınaa:p=)) ümmet abiyi de tanıma fırsatım oldu çok ii biri =)) valla resimlerde görüp ıcım gıdıodu sımdı cok mutlu oldum o resımlerde kendımıde görmek...=)) ve orda en küçük bendim ve ben ne zaman o cafeye kız arkadaşımla gitsem yada bi arkadaşımla gitsem nargile içerim ama hiç sigara kullanmadım kullanmamda eelim bile değmemiştir dün nası canım cektı ama nargile =))=)):p hepiniz büyük diye içemedim şimdi bişey derler falan filan diyee yemediiii:p:p:p valla erdinç abi ben selim abi falanda bi ara konuştuk falan çok güzeldi yani sohbet falan erdiönç abiyle daha önceden bulusup bı takılmıştıık öle cafe ayarlaması zamanında falan ama selim abiyide bugün gördüm sevdim baya bi zaten sormuştum erdinç abiye... sonra emuuunnn abiyii çok merak edioduumm onudaa gördümm bi mutlu oldum muharrem abii ayrıca... cem abi falan =)) güzeldii bayaa =)):p:p aye (murat abi) tugce ve dıgerlerının adını hatırlamıyorum ama bı kacıylada muabbetım oldu onlarda cok ıı ınsanlar valla hepinize tekrar çok teşekkür ederim artık bende motorsuzda olsa gelicem bulusmalara artçı olarak yada otobüs minübüs bişey gelicem ama =)):p valla dicek daha başka bişeyim yokk HEPİNİZ SAOLUNNN... MT İSTANBUL SAYGILAR :rendeer: Ayrıca unutmuşum nursu ablayıda orda gördüm ve tanıdım oda cok ıı bırısı bıraz muabbetımız falan gectı öyle sanada cok tesekkur ederım nursu abla geldıgın ıcın tesekkur ederimm...:rendeer:

Son düzenleme:
Eee nede olsa tecrübe helal olsun Ümmet abime valla biz arabayla gidemedik Ümmet abi kaya kaya gitmişsin:cat::cat::cat:

Çağla duydum ki düşmüşsün dün akşam vahh vahh nasılda üzüldüm ::dalga::::dalga::::dalga:: puhahhaa bana gülersin hee sen :queen::queen:

zaten hep senin yüzünden oldu :p son gülen iyi güler demiş bilir kişi hatırlatıyım :bounce:

evet arkadaşlar güzel bir buluşmaydı çok güsel vakit geçirdim..benim için mt buluşması hele birde anadolu yakasında olması gayet güseldi ve önemliydi çünkü ilk kez katıldım aranıza. uzunca bir zamandır hep bakıyorum yazılanlara ara ara ama bir aksilik oluyordu gelemiyordum:) bu defa şeytanın bacağını kırdım galiba:)..gelenlerin ve gelmek isteyipde gelemeyenlerin ama gönülleri kalpleri bizimle olanların ama herkesin gönlüne yüregine saglık.sevgilerimle..

evet arkadaşlar güzel bir buluşmaydı çok güsel vakit geçirdim..benim için mt buluşması hele birde anadolu yakasında olması gayet güseldi ve önemliydi çünkü ilk kez katıldım aranıza. uzunca bir zamandır hep bakıyorum yazılanlara ara ara ama bir aksilik oluyordu gelemiyordum:) bu defa şeytanın bacağını kırdım galiba:)..gelenlerin ve gelmek isteyipde gelemeyenlerin ama gönülleri kalpleri bizimle olanların ama herkesin gönlüne yüregine saglık.sevgilerimle..

Bunu saymıyoruz Nursu katılım biraz az gibiydi ama bir daha ki anadolu yakası buluşmasında sen
gör bak katılımı gelemeyen arkadaşlar olarak bir daha ki buluşmada görüşürüz artıkın.

GKN

M-ün, demek arkmdan cesiye konuşuyorsun...
bende sabahtan beri motürle çıkıp bi yanliyim diodum bu karda ama karenajlara bişi olur die çıkmıodum:)
kel in dükkanında bi cbf varmış depo full::winkwink, gidim onunla cross yapim birasss:cherry:
hem nede olsa koruma demiride var:queen:

Valla okudum okudum anlamadım abi, apti olmaya mı çalışıon?

Apti olmak için gerekli ön şartlardan biriside en az bir tane şöyle poza sahip olmandır;

n5676373711467288166ri2.jpg

Hadi bakiim dersine çalışta gel:p

o tarihte 97 de ben YKM Genel Muhasebe(4 Levent) departmanında muhasebe elemanı olarak çalışıyodum...paso irsaliye fatura kesiyorduk..çılgınlar gibi sabahlara kadar fatura kesiyorduk...Tarkanın son cd si çıkmıştı...sabaha kadar mesaide kalıyorduk...Buu geceee...diye başlayan bir parçası vardı onu dinleyip coşuyorduk ...nerden nereye..

düşenler kalkanlar geçmiş olsun hepinize toptan olaraktan :p
benim eve dönüş yolculuğum tam bir fiyasko oldu sanırım herkes gittikten sonra biraz daha takıldık muharrem ben selim burak cem bişler yedikten sonra çıktık yola beni bostancı köprüde bıraktılar ondan sonrasını gidebilirdim ama yarım saat bekledim minibüs yok neredeyse araba geçmez oldu saat 1:30 oldu yürümeye başladım e-5 in ortasında otostop çekiyorum kimse almıyo ( ah kız olsaydım varyyaaa....) neyse bi insan evladı durdu göztepeye kadar getirdi beni orda yavaş yavaş giderim derken oda ne gene bir insan evladı lastiğine zincir takmaya çalışıyo ona yardım ettim sağolsun benide evime yakın biyerlere kadar getirdi allah ondan da razı olsun amaaa
daha bitmediii
peşime takılan köpek yavrusu yüzünden mahallenin bekçiliğini yaptıklarını zanneden 3 5 tane köpekcik diycem benim yanımda diye sardılar etrafımı bana bakıp havlıyolar tırssstııımmmm korktum walla taş falan attım ama yok nafile hılı adımlarla koşar gibim o kadar da bide akşam sporu yhaptım eve geldim

bak bu işe üzüldüm...sakat işler...bende bi keresinde mahsur kaldım yolda...Kozyatağı civarıydı galiba...ekip arabasının önüne atladım beni eve bıraktılar...

Metehandro teşkür ederim::pembe:::thumleft:

:

pişi deel...

ben seni ilk gördüğümde demiştim...Konu dışında arada bir takılıyoduk birbirimize ilk zamanlar...dedim bu kız pek bi bıdık diye..hatta hiç unutmam bi kere ne isyiyonuz bu metehandrodan diye artık savunmaya bile geçmiştin geçmiş aylarda...:pordan kanım kaynadıydı sana...:wiinkk:

Kara kara düşüneceğine Kaya Kaya düşünseydin duruma ve sana daha uygun olurdu bence :p

100.mesajın kutlu olsun Hasan,bu yüzüncü mesajının yüzlerce kaya gibi mesaj yazmana vesile olması dileğiyle :rendeer:100.Mesajın sana yüzlerce kupa getirsin :)..

Tuncercim çok saol yaaa....:rendeer:Bu sene hep beraber kupaları toplayacağız, mehmetle beraber:cat:
İzmir Mt ye hürmetler efenimm...

bende sabahtan beri motürle çıkıp bi yanliyim diodum bu karda ama karenajlara bişi olur die çıkmıodum:)
kel in dükkanında bi cbf varmış depo full::winkwink, gidim onunla cross yapim birasss:cherry:

bu motor siyahmı? sanki ben resimlerini gördüm gibi:mrgreen:

Arkadaşlar En başta hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum sizleri tanıma fırsatı bulduğum için böyle bi hawada kırmayıp geldiğiniz içinde ayrı bir teşekkür ediyorum... Havanın karlı soğuk ve buzlu olmasına rağmen gelmeye calısıpta gelemeyenlerden yada gelmek ısteyıpte gelemeyenlerdende tesekkur ediyorum... gerçekten cok güzel bi buluşma oldu benim için ve yolda kayıp düşen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...:rendeer: valla atilla abiye tavla oynayalım dedim oynadık oynamayı pek bılmem dedı ılk elde aldı oynamadım dahaaa=))=)):p sonra erdinc abıde kaşındıı :p oda aldı tawlayı koltuk altınaa:p=)) ümmet abiyi de tanıma fırsatım oldu çok ii biri =)) valla resimlerde görüp ıcım gıdıodu sımdı cok mutlu oldum o resımlerde kendımıde görmek...=)) ve orda en küçük bendim ve ben ne zaman o cafeye kız arkadaşımla gitsem yada bi arkadaşımla gitsem nargile içerim ama hiç sigara kullanmadım kullanmamda eelim bile değmemiştir dün nası canım cektı ama nargile =))=)):p hepiniz büyük diye içemedim şimdi bişey derler falan filan diyee yemediiii:p:p:p valla erdinç abi ben selim abi falanda bi ara konuştuk falan çok güzeldi yani sohbet falan erdiönç abiyle daha önceden bulusup bı takılmıştıık öle cafe ayarlaması zamanında falan ama selim abiyide bugün gördüm sevdim baya bi zaten sormuştum erdinç abiye... sonra emuuunnn abiyii çok merak edioduumm onudaa gördümm bi mutlu oldum muharrem abii ayrıca... cem abi falan =)) güzeldii bayaa =)):p:p aye (murat abi) tugce ve dıgerlerının adını hatırlamıyorum ama bı kacıylada muabbetım oldu onlarda cok ıı ınsanlar valla hepinize tekrar çok teşekkür ederim artık bende motorsuzda olsa gelicem bulusmalara artçı olarak yada otobüs minübüs bişey gelicem ama =)):p valla dicek daha başka bişeyim yokk HEPİNİZ SAOLUNNN... MT İSTANBUL SAYGILAR :rendeer: Ayrıca unutmuşum nursu ablayıda orda gördüm ve tanıdım oda cok ıı bırısı bıraz muabbetımız falan gectı öyle sanada cok tesekkur ederım nursu abla geldıgın ıcın tesekkur ederimm...:rendeer:

cem abi falan derken ??? (((:)

geldigin için teşekkürler .. daya havalar bi ısınsın .. meşhur tohanemizede bekleirz.. emini birde orda görün ...:queen::queen:

kanka ben hazırım.. giiyindim sen daha çıkmadınmı yola..???? ayrıca koruma demirli makineyle asla cros drift neyin yapmam sok de oyle gel ((((((((((:)

GKN

kanka ben hazırım.. giiyindim sen daha çıkmadınmı yola..???? ayrıca koruma demirli makineyle asla cros drift neyin yapmam sok de oyle gel ((((((((((:)

sökemedimi, jetle kestim::winkwink
benzin bol sen gelme ben seni almaya gelirim::winkwink

bu arada ne ayak senin için falan filan diyolar, feysbukta minifid inimi silmeyi unuttun:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cem abi falan derken senıde gordugume cok sewındım =)) valla dun baya bı mutluydum ben...

Arkadaşlar siz ne yapmışsınız yaaa...
Kayanlara düşenlere çok geçmiş olsun :rendeer:
Motorla katılanlara cesaretlerinden ötürü tebrikler :cat: Ama böyle havalarda cesareti fazla abartmamak lazım.

Aslında ben de motorsuz olarak gelmeyi düşünüyordum, ama salı günü Pakistan'a gidiyorum, bu tebliğ edildikten sonra, oralarda bu havada hasta filan olsaydım, şirkete açıklama yapamazdım herhalde...

Böyle bir havada bile organizasyon yapmayı başaran MT ailesinin tüm üyelerini tek tek tebrik ediyorum :bestmt:

Bu arada Tuğçe, gerçekten hiç değişmemişsin, 80 yaşına kadar bu kadar sevimli kalırsın inşallah :cherry::rendeer:

bu arada ne ayak senin için falan filan diyolar, feysbukta minifid inimi silmeyi unuttun:queen:

kanka yok ole bişey .. neden bahsettigin konusunda en ufak bi bilgim bile yok :queen::bounce: ama en ufak yanlışında kimler neler görür biliyon deelmi cicim

GKN

kanka yok ole bişey .. neden bahsettigin konusunda en ufak bi bilgim bile yok :queen::bounce: ama en ufak yanlışında kimler neler görür biliyon deelmi cicim

şş
tamamdır, adamın içine doğmuş zati:queen:
buryun msn konuşmamız:p

emin:
abi kross tan sonra çizlir diyince aklıma ne geldi
emin:
biraz önce ihsan abi msn de diyoki senin depoya bi çalışma yapalımmı :D
emin:
yok abi biraz eskisin dedim bende :D
gökhan :
taam ben şimdi cesiyide alıp eskiticem:q
emin:
ahahahhahahhaa
emin:
o zaman ben hakan abiye söyliyim malzemelri hazırlasın :D

kuzen gözümsün :rendeer:

Son düzenleme:
o motoru biliyorum ben boşver onu pejo yu al o daha iyi :mrgreen:
o tarihte 97 de ben YKM Genel Muhasebe(4 Levent) departmanında muhasebe elemanı olarak çalışıyodum...paso irsaliye fatura kesiyorduk..çılgınlar gibi sabahlara kadar fatura kesiyorduk...Tarkanın son cd si çıkmıştı...sabaha kadar mesaide kalıyorduk...Buu geceee...diye başlayan bir parçası vardı onu dinleyip coşuyorduk ...nerden nereye..
bende o zaman orta 3 deydim yatılı yurtda kalıyodum vay beee:)
bu motor siyahmı? sanki ben resimlerini gördüm gibi:mrgreen:
yok abi siyah ta yaramaz boşverin onu :mrgreen:
siyah siyah, ama bu günkü crosstan soora biraz çizilir, dağalır
bende sahabı farketmesin ddie yeşil spreyle boyarım:queen:
hahaha yeşil spreyle boyarsan hiç anlamam valla :mrgreen:
falan filan derken yani şöyle böyle gibi mi acaba :mrgreen:
geldigin için teşekkürler .. daya havalar bi ısınsın .. meşhur tohanemizede bekleirz.. emini birde orda görün ...:queen::queen:
evet tophanede özüme dönüyorum ben hulk oluveriyorum :mrgreen:
kanka pejoyu alın ya orda duruyo o daha iyi :mrgreen:

evet bende gördüm feysbukta baya nam salmışsın bravo önümüzdeki ay ayın elemanına 1 numaralı adaysın ona göre :wiinkk: ayrıca benzin bol değil depoya su koydum gösteriş olsun diye yolda kalırsınız benden söylemesi :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar