Arkadaşlar En başta hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum sizleri tanıma fırsatı bulduğum için böyle bi hawada kırmayıp geldiğiniz içinde ayrı bir teşekkür ediyorum... Havanın karlı soğuk ve buzlu olmasına rağmen gelmeye calısıpta gelemeyenlerden yada gelmek ısteyıpte gelemeyenlerdende tesekkur ediyorum... gerçekten cok güzel bi buluşma oldu benim için ve yolda kayıp düşen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...:rendeer: valla atilla abiye tavla oynayalım dedim oynadık oynamayı pek bılmem dedı ılk elde aldı oynamadım dahaaa=))=))

sonra erdinc abıde kaşındıı

oda aldı tawlayı koltuk altınaa

=)) ümmet abiyi de tanıma fırsatım oldu çok ii biri =)) valla resimlerde görüp ıcım gıdıodu sımdı cok mutlu oldum o resımlerde kendımıde görmek...=)) ve orda en küçük bendim ve ben ne zaman o cafeye kız arkadaşımla gitsem yada bi arkadaşımla gitsem nargile içerim ama hiç sigara kullanmadım kullanmamda eelim bile değmemiştir dün nası canım cektı ama nargile =))=))

hepiniz büyük diye içemedim şimdi bişey derler falan filan diyee yemediiii

valla erdinç abi ben selim abi falanda bi ara konuştuk falan çok güzeldi yani sohbet falan erdiönç abiyle daha önceden bulusup bı takılmıştıık öle cafe ayarlaması zamanında falan ama selim abiyide bugün gördüm sevdim baya bi zaten sormuştum erdinç abiye... sonra emuuunnn abiyii çok merak edioduumm onudaa gördümm bi mutlu oldum muharrem abii ayrıca...
cem abi falan =)) güzeldii bayaa =))

aye (murat abi) tugce ve dıgerlerının adını hatırlamıyorum ama bı kacıylada muabbetım oldu onlarda cok ıı ınsanlar valla hepinize tekrar çok teşekkür ederim artık bende motorsuzda olsa gelicem bulusmalara artçı olarak yada otobüs minübüs bişey gelicem ama =))

valla dicek daha başka bişeyim yokk HEPİNİZ SAOLUNNN... MT İSTANBUL SAYGILAR :rendeer: Ayrıca unutmuşum nursu ablayıda orda gördüm ve tanıdım oda cok ıı bırısı bıraz muabbetımız falan gectı öyle sanada cok tesekkur ederım nursu abla geldıgın ıcın tesekkur ederimm...:rendeer: