way anasını yaaaawwwwww........
tatlı su motorcuları sizi
2 - 3 gün internetimiz kesildi giremedik göremedik nelr çevirmişler topicte mangal misali herkes istediği taraftan yemiş afiyet olsun....
ben sitem etmek istiyorum bazı arkadaşlara
bundan bir kaç ay önce ataköyde bir buluşma oldu havanın yağmurlşu olduğunu veya olacağını bile bile b,zler ataköydeki buluşmaya gittik
heee ne oldu gkn. mhrrm. rola ve ben gayet iii biliyoruz. ıslanacağımızı bile bile gittikk he ne oldu donumuza kadar ıslandıkk
ama sonuççç....... gittikkk
arkadaşlar buluşma topiği biraz erken açıldı haklı olabilirsiniz hava durumunu o günden kestirmek çok zor olurdu hep dua ettim hava iii olsun diye ama heralde bende bişi vardıki dualar kabul olmadıı :queen::queen::queen:
şimdi yarın için yok gelmiyorum gelemiyorum gelemiycem yan yattı çamura battı diyenler canınız sağolsun
anadolu yakasındaki toplaşmalarımızda bir türlü görmek isteyip de göremediklerim sizinde canınız sağolsun
bizler arkadaş olduğumuzu düşünüyorum heee nedir hergün görüşemiyoruz ayda bir belkii arkadaşlığımızı dostluğumuzu pekiştirmenin en güsel günleri bakalım yağmurda kim geliyo kim yan çiziyoo
bazılarımız can dan bahsetmiş
insanların canından daha mı önemli buluşma falan diye :cherry::cherry: gülüyorum ben bunlara yawww arkadaşlar savaşa gitmiyoruzz buluşup sohbet edip beraber vakit geçirmeye gidiyoruzzz..
gelecek olan herkesi bekliyoruz 4 kişi olsak ta yeter 2 ye 2 okey oynarıkkk
ümraniye tarafından gelecek olan gelmek isteyen buluşup gidelim diyen ????
ben kuyucadısını ümraniyeden alcam
arslanfb (hasan abi) zannedersem direk gidicek
babaçi (coşkunabi) altunizade den gelecek sanırım
ama benimle buluşup beraber gidelim diyen varsa ahanda nukaram ahanda msn 0544 775 90 19 - 0554 737 65 86
[email protected]
istanbul merkez kafasına göre herkes
istanbul mt saygılar sunarım :cherry: