[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

noolmuş bea böyle... arkadaşlar ben gıttım bugun mekan sahıbıylede konustum park yerı ıcın cafe onunu ayarlıcak lafa gerek yookk gelen gelır gelmeyen gelmez -10 -50 gelen gelır ısteyen gelır gelemıcek olanda gelmez yanı keyıf ısı bu toplanma buluşma we BU TOPLANTININ ASIL AMACI "YARDIM" DEĞİL... İHSANHAKAN abi topıc de bı yazı yazdı yardımda toplucam dedı yardım topıcı oldu topıc ben en baştan herkezle tanısmak ıcın actım bu topıc ı oke arkadaşlar kımse kımseye laf atıp bırbırıne gucenmesın yarın gelen gelır kımseyı zorlayamayız sımdıde herkeze tesekkurler... VE NURSU TABIKI EKLEDIM SENIDE LISTEYE TEŞEKKÜRLER...

Çocuğu çileden çıkardınız bee ayıp size :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
taylana bişey olmaz sakindir o sakindir demi lem taylan yanılıyomuyum yoksam:p:p:bounce::bounce:

Ne:queen:topik yaa rekora koşuyoruz rekora

Dediğim gibi ben sabah karar vereceğim

Son düzenleme:
peşin özür

arkadaşlar yarın sabahtan izmite gidiyorum iş için ogleden sonra donmeyi umuyorum,ama patronum pek oyle ummuyo(Ercument bey saygılar).
yetişemezsem ozur dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kiiim sakiiiiiiiiiiiinn? benmiii çoooooooooooookk sakinimm çooooooooookkk:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
şu buluşma bi hayırlısıyla ..olsada (((:) artık bi rahatlasak relax olsak

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu buluşma bi hayırlısıyla ..olsada (((:) artık bi rahatlasak relax olsak

sen onu bıde bana sorsana Allahtan erken yattımda gece uyumama gıbı bı derdım olmucak =)):p harbı su bulusma bı olsun rahatlıcam ama sanmıyorum bence hawa yarın guzel olcak sadece kapalı we bıraz ruzgarlı olur...

Bencede artık şu bulusma olsada forum rahatlasa :queen: Taylan kanka sana demıom :) sen su cıceklerı tut bakım :rendeer: gelemıcez bulusmaya :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bencede artık şu bulusma olsada forum rahatlasa :queen: Taylan kanka sana demıom :) sen su cıceklerı tut bakım :rendeer: gelemıcez bulusmaya :(

yok bea kanka canın saolsun =)) gelemicek olanları anlarım ama gelenler war genede bı cogunlukta anadolu yakasında oldukları ıcın... benım tanıdıklarda war onlarda gelcek yanı bıtek forum degıl forum dısıda war... bu cıceklerde sana guzel kankammmm tuuuuutttt:rendeer::rendeer::rendeer:

Muhabbeti bölmek gibi olmasın da galiba yarın hava birazcık KARLI olacak , motorla uzaktan gelecekler biraz dikkat etsin , gerekirse motora binmeyin arkadaşlar , kaş yapalım derken göz çıkmasın.

Ben yarın çalışıyorum ve mekanın yeri bana epeyce uzak , o yüzden bidahaki sefere inşallah diyorum.

Şimdiden buluşacak arkadaşlara iyi eğlenceler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muhabbeti bölmek gibi olmasın da galiba yarın hava birazcık KARLI olacak , motorla uzaktan gelecekler biraz dikkat etsin , gerekirse motora binmeyin arkadaşlar , kaş yapalım derken göz çıkmasın.

Ben yarın çalışıyorum ve mekanın yeri bana epeyce uzak , o yüzden bidahaki sefere inşallah diyorum.

Şimdiden buluşacak arkadaşlara iyi eğlenceler...

saol dostum teşekkürler...:rendeer:

Yoookk canııııımmm... Size öyle gelmiş :cherry:
Biraz mı?:queen: uçmuşş uçmuşşşş
Hadi yaa.. Öyle mi :queen:
kiiim sakiiiiiiiiiiiinn? benmiii çoooooooooooookk sakinimm çooooooooookkk:pr:
Belli belli.. Hiç sinirlenmez Taylan kardeşimiz :p
değilmisin yoksa lem,işimizvar ozaman seninle:queen::queen::pr:
Abi bence bu sinirle onun bizle işi var gibi.. 2 ayda bakırköy'de sinir tedavisi görecek gibi geliyor bana :mrgreen:
sen onu bıde bana sorsana Allahtan erken yattımda gece uyumama gıbı bı derdım olmucak =)):p harbı su bulusma bı olsun rahatlıcam ama sanmıyorum bence hawa yarın guzel olcak sadece kapalı we bıraz ruzgarlı olur...
Sen istihareye yat bi de bakalım.. Hava nasıl olcakmış :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Taylan kaç kişi geliyo şimdi

valla kac kısı gelcek bılmıyorum ama 10 15 den fazla cunku benm burdan oldgum motorcu arkadaslar war onlarda gelcek... racıng cıler:p :rendeer:

hiiiiiiçç canım ne sınırı demi pınar ablacımm size öyle gelmiiiiiiiiişşş:p:p:p:p:p

Son düzenleme:
way anasını yaaaawwwwww........
tatlı su motorcuları sizi
2 - 3 gün internetimiz kesildi giremedik göremedik nelr çevirmişler topicte mangal misali herkes istediği taraftan yemiş afiyet olsun....
ben sitem etmek istiyorum bazı arkadaşlara
bundan bir kaç ay önce ataköyde bir buluşma oldu havanın yağmurlşu olduğunu veya olacağını bile bile b,zler ataköydeki buluşmaya gittik
heee ne oldu gkn. mhrrm. rola ve ben gayet iii biliyoruz. ıslanacağımızı bile bile gittikk he ne oldu donumuza kadar ıslandıkk
ama sonuççç....... gittikkk

arkadaşlar buluşma topiği biraz erken açıldı haklı olabilirsiniz hava durumunu o günden kestirmek çok zor olurdu hep dua ettim hava iii olsun diye ama heralde bende bişi vardıki dualar kabul olmadıı :queen::queen::queen:

şimdi yarın için yok gelmiyorum gelemiyorum gelemiycem yan yattı çamura battı diyenler canınız sağolsun
anadolu yakasındaki toplaşmalarımızda bir türlü görmek isteyip de göremediklerim sizinde canınız sağolsun

bizler arkadaş olduğumuzu düşünüyorum heee nedir hergün görüşemiyoruz ayda bir belkii arkadaşlığımızı dostluğumuzu pekiştirmenin en güsel günleri bakalım yağmurda kim geliyo kim yan çiziyoo

bazılarımız can dan bahsetmiş
insanların canından daha mı önemli buluşma falan diye :cherry::cherry: gülüyorum ben bunlara yawww arkadaşlar savaşa gitmiyoruzz buluşup sohbet edip beraber vakit geçirmeye gidiyoruzzz..

gelecek olan herkesi bekliyoruz 4 kişi olsak ta yeter 2 ye 2 okey oynarıkkk:)

ümraniye tarafından gelecek olan gelmek isteyen buluşup gidelim diyen ????
ben kuyucadısını ümraniyeden alcam
arslanfb (hasan abi) zannedersem direk gidicek
babaçi (coşkunabi) altunizade den gelecek sanırım
ama benimle buluşup beraber gidelim diyen varsa ahanda nukaram ahanda msn 0544 775 90 19 - 0554 737 65 86 [email protected]
istanbul merkez kafasına göre herkes
istanbul mt saygılar sunarım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar