[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Taylan bence sen bir silgi al.O listeden baya bir kişiyi silmen gerekiyor sanırım

:salut:bu ne ya arkadaşlar iki tutam kar gördünüz millet geri vites yapıo olmaz ki ama .
bakın kurye arkadaşlar var gün boyu kar yağmur demio çalışıolar burda faydalı bir organizasyondan bahsediyoruz biraz dişimizi sıkalım lütfen

:salut:bu ne ya arkadaşlar iki tutam kar gördünüz millet geri vites yapıo olmaz ki ama .
bakın kurye arkadaşlar var gün boyu kar yağmur demio çalışıolar burda faydalı bir organizasyondan bahsediyoruz biraz dişimizi sıkalım lütfen

İnsanların bu buluşmaya gelicem diye kaza yapma ihtimallerini düşünerek mi yazdın bunu????

Yok yazmadıysan bi daha düşün ve öyle yaz derim sana..

Kaş yaparken göz çıkarmanın gereği yok..

Herkes kendi canından mesuldür...

Son düzenleme:
arkadaşlar bugünkü havadurumuna bi bakın istanbulda nasılmış karla karışık yağmur diyor sabah 08:22 şuanda hiçölebi hava yok dışarda sanırım yarında böle olur ,eğer buşekilde olursa ertelemeyin toplaşalım hanedanda,genede sizbilirsiniz.

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL

Ertelenmesin gidebilen gitsin, gidemeyeceklerini düşünenlere ise baskı yapılmasın.. taraftarıyım ben..:wiinkk:

ben baştan gelicez deyip de ya abi hava -10 derece olcakmış yerler buz
olcakmış diye yazanlar için dedim bende 2 gün öncesinde yazdırdım adımı,
ayrıca hiçbir arkadaşımızın kaza yapmasını istemem tabiki
ben ikitelliden gelcem karşıdan ama o günkü riski ve tehlikeyi bende gözealıyorum her zmankinden daha dikkatli olcaz tabiki
bana bu kadar kızmana gerek yok pınar:pale:

ben baştan gelicez deyip de ya abi hava -10 derece olcakmış yerler buz
olcakmış diye yazanlar için dedim bende 2 gün öncesinde yazdırdım adımı,
ayrıca hiçbir arkadaşımızın kaza yapmasını istemem tabiki
ben ikitelliden gelcem karşıdan ama o günkü riski ve tehlikeyi bende gözealıyorum her zmankinden daha dikkatli olcaz tabiki
bana bu kadar kızmana gerek yok pınar:pale:

Sen bu tehlikeyi göze alabilrsin ama göze almayanlarda olacak.. Herkes -10 derece soğukta motor kullanabilir diye bi şart yok deilmi??

Son düzenleme:
ya ne -10 derecesi ya dışarı bir bakarmısınsence yarın -10 mu olur
lütfen biraz pozitif düşünelim

ya ne -10 derecesi ya dışarı bir bakarmısınsence yarın -10 mu olur
lütfen biraz pozitif düşünelim

Şuanki güneş kar topluyo olmasın sakın.. Şubat ayının güneşinden ne olur sende...
Yarın hava böyle olsun gelemem diyenler zaten gelecek ama hava kötü olursa kim bilir sen bile yolda kalabilirsin... Biraz çok yönlü düşünüp bencillik etmeseniz bu tartışma yapılmaz.. Gidemeyeceklere de saygı duymak zorundasın..

GKN

neden bu konu bu kadar sıkıntı oldu ben anlamadım..
neden rahatsız olundu gelicem diyip gelmeynelerden?
bugüne kadar mt buluşmalarını kim ayarladı, topici açan deil ayarlıyan kim bi bakarmısınız..
yada hangi buluşmaya iştirak etmedik.. hava durumu ne olura olsun..
ve hep kapanışı biz yaptık dimi..
bu buluşmadaki asıl gelme amacımız yardım idi, yardımı belirtilen hesap noosundan imkanlarımız doğrultusunda zaten yapabiliriz..

ümmet abim öptüm ellerinden, sözüm sana deil.. sana olan saygımı bilirsin..:rendeer:

16subatcm2.jpg

Merhabaynn :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
16subatcm2.jpg

Merhabaynn :queen:
bugünde böleydi meterolojiye göre ama havaya bak

Şuanki güneş kar topluyo olmasın sakın.. Şubat ayının güneşinden ne olur sende...
Yarın hava böyle olsun gelemem diyenler zaten gelecek ama hava kötü olursa kim bilir sen bile yolda kalabilirsin... Biraz çok yönlü düşünüp bencillik etmeseniz bu tartışma yapılmaz.. Gidemeyeceklere de saygı duymak zorundasın..
:cat::cat::cat::cat:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Son düzenleme:
selem ...listeye beni de eklermisin? bende geliyorum...görüşmek üsere...paipai

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küresel ısınma başınızamı vurdu sizin yaa :queen:

zuıaha hahh ah ah ah ha ... boyle bi topic daha varmı ya severek izliyorum gerçekten (((((((((((:)

S:queen:anırım yok.. ne olay oldu be.:queen:

METEOROLOJİ GEN. MÜD. RESMİ SAYFADAN ALINTI:(İstanbul: 16.02.2008 (Cumartesi): Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden itibaren poyraz il genelinde kuvvetli olarak esecek.)Diyor meteoroloji haberiniz olsun:thumright:thumright:thumright::23343::::23343::

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noolmuş bea böyle... arkadaşlar ben gıttım bugun mekan sahıbıylede konustum park yerı ıcın cafe onunu ayarlıcak lafa gerek yookk gelen gelır gelmeyen gelmez -10 -50 gelen gelır ısteyen gelır gelemıcek olanda gelmez yanı keyıf ısı bu toplanma buluşma we BU TOPLANTININ ASIL AMACI "YARDIM" DEĞİL... İHSANHAKAN abi topıc de bı yazı yazdı yardımda toplucam dedı yardım topıcı oldu topıc ben en baştan herkezle tanısmak ıcın actım bu topıc ı oke arkadaşlar kımse kımseye laf atıp bırbırıne gucenmesın yarın gelen gelır kımseyı zorlayamayız sımdıde herkeze tesekkurler... VE NURSU TABIKI EKLEDIM SENIDE LISTEYE TEŞEKKÜRLER...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar