- Konu Yazar
Arkadaşlar son gelişmeler üzerine maddi yardımada ihtiyaç olmuştur,bu nedenle 15 Mart Cumartesi akşamı için yeni topik açmış bulunuyorum.Katkıda bulunmak istiyen arkadaşlarımızın bilgisine sunarım.
part timemı abi yoksa full mu kulagımda olsun arastırırım abi senin için :cat:
Arkadaşlar son gelişmeler üzerine maddi yardımada ihtiyaç olmuştur,bu nedenle 15 Mart Cumartesi akşamı için yeni topik açmış bulunuyorum.Katkıda bulunmak istiyen arkadaşlarımızın bilgisine sunarım.
ABİ BENDE GEBZEDEN GELECEĞİM İMKANIN VARSA BİRLİKTE GECELİM BANA BİR YER SÖYLERSIN BEN ORAYA GELİRİM ORDAN BIRLIKTE DEVAM EDERİZ
Arkadaşlar çok anlamlı bir organizasyon :rendeer: hep aklımdaydı böyle bir şey yapmak :cat: fakat pazar günü ancak 16:00 gibi en erken gelirsek orada olabiliriz çalışıyoruzale: kaça kadar sürecek organizasyon bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
![]()
okan hoca bazı sıkıntılar var...son gelişmeler hakkında bilgi verirmisin...arkadaşlar son gelişmeleri okusunlar...büyük puntolarla yazda...galiba dışarıda olunacak...içeriye kabul edilmedik kalabalık olduğumuzdan değilmi...
biz yarın mekan bakıcaz...kim dışarıdan yemek getiren bir gruba mekanını açar oda ayrı mesele ama...elimizden ne gelirse..