[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

Arkadaşlar son gelişmeler üzerine maddi yardımada ihtiyaç olmuştur,bu nedenle 15 Mart Cumartesi akşamı için yeni topik açmış bulunuyorum.Katkıda bulunmak istiyen arkadaşlarımızın bilgisine sunarım.

part timemı abi yoksa full mu kulagımda olsun arastırırım abi senin için :cat:

full artı full elektrikciyede ihtiyacım var sadece tabela yapcak

Arkadaşlar son gelişmeler üzerine maddi yardımada ihtiyaç olmuştur,bu nedenle 15 Mart Cumartesi akşamı için yeni topik açmış bulunuyorum.Katkıda bulunmak istiyen arkadaşlarımızın bilgisine sunarım.

ihsan abi uzun süredir yokum işler yoğun sürekli mesai kalıyırum bana bir sunum hazırlarmısın tv haber programı için mail atarsan sevinirim ve bu pazar çalışmazsam aranızda olucam

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gucellllllllllllllllll...............

Arkadaşlar çok anlamlı bir organizasyon :rendeer: hep aklımdaydı böyle bir şey yapmak :cat: fakat pazar günü ancak 16:00 gibi en erken gelirsek orada olabiliriz çalışıyoruz :pale: kaça kadar sürecek organizasyon bu konuda bilgi verirseniz sevinirim :)

ABİ BENDE GEBZEDEN GELECEĞİM İMKANIN VARSA BİRLİKTE GECELİM BANA BİR YER SÖYLERSIN BEN ORAYA GELİRİM ORDAN BIRLIKTE DEVAM EDERİZ

vallahi en mantıklı yol mecidiyeköy ordan da 85M gibi... yada yürümeyiseviyosan eminönünden tranvay... ama benim pazar günü tam belli değil... bu yüzden program yapamıyorum sana da söz verir gelemezsem üzülürüm... :silent:

yol bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür.... Hadi MT üsküdarauzak diye gelmeyenler bakın bu sefer yuva avrupa yakasında bari buna gidin... inanın yaşayacağınız harika bir gün olacak, bunu daha önce defalarca yaşamış biri olarak, TECRÜBE KONUŞUYOR :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güncel .....................................

gunceeeelllll gunceeeelll ihsan abiiii nerdesiiiin hadi artık netleştirelim aaaa catlıycam meraktan :mrgreen:

Arkadaşlar çok anlamlı bir organizasyon :rendeer: hep aklımdaydı böyle bir şey yapmak :cat: fakat pazar günü ancak 16:00 gibi en erken gelirsek orada olabiliriz çalışıyoruz :pale: kaça kadar sürecek organizasyon bu konuda bilgi verirseniz sevinirim :)

valla buyuk ihtimalle 16 yı gecer yarın daha net bi bilgi alırsın

Son düzenleme:
arkdaşlar şuanda hakan abi den aldığım bilgiye göre d smarta kanal t de vedat dada nın programında pazar günü yapılcak etkinlik için anos geçilcek arkadaşlar bilginize izliyebilen arkadaşlar izlesin

okan hoca bazı sıkıntılar var...son gelişmeler hakkında bilgi verirmisin...arkadaşlar son gelişmeleri okusunlar...büyük puntolarla yazda...galiba dışarıda olunacak...içeriye kabul edilmedik kalabalık olduğumuzdan değilmi...

biz yarın mekan bakıcaz...kim dışarıdan yemek getiren bir gruba mekanını açar oda ayrı mesele ama...elimizden ne gelirse..

okan hoca bazı sıkıntılar var...son gelişmeler hakkında bilgi verirmisin...arkadaşlar son gelişmeleri okusunlar...büyük puntolarla yazda...galiba dışarıda olunacak...içeriye kabul edilmedik kalabalık olduğumuzdan değilmi...

biz yarın mekan bakıcaz...kim dışarıdan yemek getiren bir gruba mekanını açar oda ayrı mesele ama...elimizden ne gelirse..

nasıl yani gerekçe motosikletlerin çok omasımı? yoksa insanlarınmı?

biz kalabalığız galiba...yarın akşam tophaneye gelip detayları görüşmeye ne dersiniz...

hadi arkadaşlar daha fazla olalım iki tekeri hissettirelim duyarlı olduhumuzu gözterelim not bu arada pazar günü hava acık güneşli :rendeer:

Arkadaşlar kesinlikle bizlerden kaynaklanmayan elimizde olmayan bazı nedenlerden ötürü buluşma dışarda bir mekanda olacaktır,yarın akşamki toplantıda gelecek arkadaşlara ayrıntılı bilgi verilecektir.Eminimki bu nedenleri hangi sebeple burda açıklıyamadığımı,yarın akşam çok daha iyi anlıyacak ve bana hak vereceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar