[MT İstanbul]13 Mayıs Beer’s Haydi Buluşalım Yorumlar ve Fotoğraflar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay vay vay böyle işler yaparken güneş gözlügü takıcaksın eyvahhhhh
paparazi gibi bizim site anında yakalanırsın :)haber olarak geçer gündemde :)

nurrem' Alıntı:
Aman annem kalp krizi geçirir ...:pale:
Çok karşı çıkıyor zaten eve 200 metre kala iniyorum motorsikletten komşular motor sesi duymasın diye aman yani....
ama istersen tanışma bölümüne bir merhaba de artık seni diyer üyelerde tanısın:cat:

dostdark' Alıntı:
ama istersen tanışma bölümüne bir merhaba de artık seni diyer üyelerde tanısın:cat:

Aslında baktım göremedim tanışma bölümü ????
Yeni bir forum mu açıp tanıtıyoruz kendimizi :silent:

Nurrem hoşgeldin bu grubta toplantıya ilk katılacağım zaman bende çekinmiştim kimseyi tanımıyorum diye, dost dark ın ısrarıyla ki kendisi yoktu o gece, gittim ve çok büyük keyif aldım. iyiki motosiklet net var ve iyiki üye olmuşum harika bi dostluk ortamımız vardır gelip kendini tanıtman bi merhaba demen yeterli canım, yalnız değilsin.

nurrem' Alıntı:
Aslında baktım göremedim tanışma bölümü ????
Yeni bir forum mu açıp tanıtıyoruz kendimizi :silent:
özelden yazıyorum özel mesajlarına bakyukarıda motosiklet.net forum yazısını tıklarsan özel mesajlarını görebilirsin:cat:

soner sen iki dk yanına git tanışma topigi aç istersen yardımcı ol birde tur atın sitemizi tanıtırsın :)

Super Moderator
dostdark' Alıntı:
özelden yazıyorum özel mesajlarına bakyukarıda motosiklet.net forum yazısını tıklarsan özel mesajlarını görebilirsin:cat:
ben ayrıntılı yazdım kardeş bilgilerin hepsini verdim özelden zahmet etmeseydin :queen: :queen:

dostdark' Alıntı:
belli kişilerin belkide iki erkek arkadaşı vardır ve ikisininde adı yusuf olduğu için ortaya çıkmıyorlardır:p

soner anlayamadım burada benim anlamam gereken bişey var mı canım ? :joker:

alper_tim' Alıntı:
ben ayrıntılı yazdım kardeş bilgilerin hepsini verdim özelden zahmet etmeseydin :queen: :queen:
sen özelden tarif etmişsin ama soner yanına gidicek :) ögretmeye :) gezici üyedir sitemizde :)

ashes' Alıntı:
sen özelden tarif etmişsin ama soner yanına gidicek :) ögretmeye :) gezici üyedir sitemizde :)
alpere söyle nurrem le çay içiyoruz şu anda:p

jasmine' Alıntı:
soner anlayamadım burada benim anlamam gereken bişey var mı canım ? :joker:
Yasemin akşam çektirdiğimiz yanak yanağa resim süper çıkmış:cat:
Kılıçbalığı(yusuf abi)fotomontaj yapmış arkadaşlar
enişteeee

Son düzenleme:
dostdark' Alıntı:
alpere söyle nurrem le çay içiyoruz şu anda:p
alper valla biraz önce gördüm çaya gitmiş bizimki dedim ne bu sürat ne bu hız :) görev bilincinde vip yaa
ne iş bizim sitedeki enişteler gün geçtikçe çogalıyor :)

ashes' Alıntı:
alper valla biraz önce gördüm çaya gitmiş bizimki dedim ne bu sürat ne bu hız :) görev bilincinde vip yaa
eeeVIP olmak başka canım helikopterlerle her yeni üye yi iki dakkikada buluyorum:queen: :queen:

Super Moderator
ashes' Alıntı:
walla enişte bolluğu başladı sitede sapancada banada bişeyler bakalımk abi:p ::utangac:

Teşekkürler

*Kimsenin yardımı olmadan buldum ve açtım tanışma topicini
*Kimse ile çay içmedim
*Hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
:rendeer:

vedo' Alıntı:
Arkadaşlar aşıklar listesine ben de katılıyorum. Malumunuz sitede bayan üyeler fazla değil. Benim aşkım site dışından. of offf...

hayırlı olsun vedo ,demek sende aşıklar tayfasına katıldın seni seni saman altından su yürütmek ha. sanırım bu kız senden motosiklet eğitimi alacaktı dimi sayın hocam? :mrgreen: motor kullanma konusunda benim kadar iyi değilmiş duyduğuma göre. :queen: neyse ayşe şule bilgiç yengeme selamlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar