yere bakan yürek yakannnnn:rendeer:vedo' Alıntı:Arkadaşlar aşıklar listesine ben de katılıyorum. Malumunuz sitede bayan üyeler fazla değil. Benim aşkım site dışından. of offf...
vedat sende az hızlı değilmişsin:queen:vedo' Alıntı:Arkadaşlar aşıklar listesine ben de katılıyorum. Malumunuz sitede bayan üyeler fazla değil. Benim aşkım site dışından. of offf...
zuhtupasa' Alıntı:ulen burası aşıkalr sitesi oldu be...malum bahar geldi milletin içi kıpır kıpır..:mrgreen:
leyn alper rahat bırak paşamıalper_tim' Alıntı:paşam banada birini bulalımm![]()
:queen: :queen:
karıştırma lem feneri felan :queen: :queen:dostdark' Alıntı:leyn alper rahat bırak paşamı![]()
benizfener ini unutmadıkpissss
:queen:
zuhtupasa' Alıntı:ulen burası aşıkalr sitesi oldu be...malum bahar geldi milletin içi kıpır kıpır..:mrgreen:
paşam istersen önce siteye kolay resim yükleme olyına bi el atsınlar:cherry:crato' Alıntı:paşa'm sen büyüksün, yaparsın. söyle şu admin'e de sitenin fonunu bahara özel pembe falan etsin![]()
alper_tim' Alıntı:evt ashes meşhur kişiler bugün kayıplar saklanıyolar herhalde:mrgreen:
aramıza hoşgeldin :rendeer:nurrem' Alıntı:O akşam Saat 21:15 civarı İDO dan evime doğru ilerlerken sizleri gördüm...
Beers ın önü motorsiklet fuarı gibiydi ve tahmin ettiğim gibi yanılmamışım Motorsiklet net grubu demiştim ...:cat: Çok güzel resimler arkadaşlıklarınız daim olsun...
evet bizim geziler fuar gibi olur artık senide fuarımızda görmek isteriznurrem' Alıntı:O akşam Saat 21:15 civarı İDO dan evime doğru ilerlerken sizleri gördüm...
Beers ın önü motorsiklet fuarı gibiydi ve tahmin ettiğim gibi yanılmamışım Motorsiklet net grubu demiştim ...:cat: Çok güzel resimler arkadaşlıklarınız daim olsun...
tamamdır abi ben ilgilenirim merak etme:wiinkk:ashes' Alıntı:evet bizim geziler fuar gibi olur artık senide fuarımızda görmek isteriz
hanfendi ne içerdinizbak alper hanfendi ne içerse eksik etmeyin
![]()