[MT İstanbul]13 Mayıs Beer’s Haydi Buluşalım Yorumlar ve Fotoğraflar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi baklaım koy dagörelim bende tuğba ile özel bir görüşme yapayın ozaman:)

valla hos bı geceydı her ne kadar bızım hatunun bası tutup erken kacmak zorunda kalsakta :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle GS li arkadaşların şampiyonluğu hayırlı, Fb li arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.. Gercekten zor bir durum..3 hafta içinde hem kupayı hem şampiyonluğu kaçırmak zor olsa gerek..:silent:
Neyse gelelim geceye.. Yorgun argın ertesi günü yapacagım işlerin stresinden arınmak içn gittiğim gece gercekten güseldi..Gerci chaplin den baska kimsede foto mak. olmaması şanssızlıktı ama napalım onuda bulamayan var diyerek biraz karanlıkta olsa fotolar gayet güsel anlatıyor bence geceyi..
Herhalde dostdark soner hala uyuyodur..:p Ulen anadolu yakasında alkol stoklarını eriitti adam be..:mrgreen:
Emegi geçen ve katılan herkese tebrikler..E hadi bakalım bu hafta sonu hava güsel olcak gibi 28 Mayıs öncesi varmı bişiler acabaaaa:silent: :mrgreen:
S&S

ashes' Alıntı:
çok güzel eglenmişsiniz bu arada çiğdem beni yakalayamadınız :)
artık başka bir org.buluşmak üzere kusura bakma v.i.p biraderim
yakaladınızmı gizli gelen aşkları merak ettim :)
Dostum hangi aşkı yakalıyacağımızı şaşırdık ki:silent:
bahar havası bizim gurubu coşturmuş istanbul daki aşkları takip edelim derken
adanadan kılıçbalığı (yusuf abi) bizim cici yasemin arkadaşımıza kırmızı gül ve bira yollamaz mı:silent:
bende bıraktım artık bunların peşini :cat: bunlarla başedemem:queen:

zuhtupasa' Alıntı:
Öncelikle GS li arkadaşların şampiyonluğu hayırlı, Fb li arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.. Gercekten zor bir durum..3 hafta içinde hem kupayı hem şampiyonluğu kaçırmak zor olsa gerek..:silent:
Neyse gelelim geceye.. Yorgun argın ertesi günü yapacagım işlerin stresinden arınmak içn gittiğim gece gercekten güseldi..Gerci chaplin den baska kimsede foto mak. olmaması şanssızlıktı ama napalım onuda bulamayan var diyerek biraz karanlıkta olsa fotolar gayet güsel anlatıyor bence geceyi..
Herhalde dostdark soner hala uyuyodur..:p Ulen anadolu yakasında alkol stoklarını eriitti adam be..:mrgreen:
Emegi geçen ve katılan herkese tebrikler..E hadi bakalım bu hafta sonu hava güsel olcak gibi 28 Mayıs öncesi varmı bişiler acabaaaa:silent: :mrgreen:
S&S
:queen: Paşam ne uyuması sabah kalktım büyükçekmece toplantısına gittim oradan da bir silivri yaptık geldik bende enerji çokkkk:queen:

Son düzenleme:
Super Moderator
evt paşa ben şahitim yolda bile kaldı ama bırakmadı peşimizi silivriye kadar geldi hele dönüşe geçerken motoruna gaz vermesi harikaydı:)

alper_tim' Alıntı:
evt paşa ben şahitim yolda bile kaldı ama bırakmadı peşimizi silivriye kadar geldi hele dönüşe geçerken motoruna gaz vermesi harikaydı:)
önemli olan bozuk motorla silivriye gidebilmektir:queen:

Günaydin Arkadaslar,
Cok Güzel bir Aksam oldu. Herkese Tesekkürler. 28 Mayista Insallah daha da Güzel olacak.......

öncelikle GS lı arkadasları tebrik ediyorum. Bu camida henüz çok yeni olmama rağmen Cumartesi akşamı yeni arkadaşlıklar dostluklar edindim. fotoğraflar için teşekkürler bir dahaki buluşmada görüşmek dileğiyle :king: ::tutkuy::

resimlerde görüldüğü gibi boğa gurubu eylemlerine devan ediyor :queen:
bu arada hepinize geldiğiniz için çok teşekkürler:rendeer:
MT istanbul yine yıktı ortalığı::thanks: ::tutkuy:: ::biggrinn ::haapppy: ::pulp:: :flower: ::cheeeeer ::friends: ::bira01:: ::friends:

bu kaçıncı beer's başlığı oldu şaşırdım :)
neyse, herkese içtenliğinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç bilerekten teşekkür ediyor ve burada şahitler huzurunda borcumu ödemiş oluyorum efendim. :p

arelia' Alıntı:
Jasmine, çiçeğin ve sen çok tatlı çıkmışsın :)

Teşekkürederim. :) Çok güzel ve süprizlerle dolu bir geceydi bu geceyi düzenlediği için sevgili soner e ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.kılıçbalığına da süpriziyle geceyi renklendirdiği için güzel jestiyle mutlu ettiği için çok teşekkürederim. Sevgili Nurullah cığım sana hayırlı teskereler ve nice mutlu güzel yıllar diliyorum. resimler içinde ellerine sağlık burcucuğum mt nin kadrolu foğrafçısı ünvanını verilebilir sana. :rendeer:

kılıçbalığı (yusuf ağbi)
istanbul MT olarak teşekkürler enişteeeeeeee:queen: :queen: :queen:

Ben de biraz geç de olsa katılabildim toplantıya...diğer organizasyonlara göre daha sakin geçti gibi geldi bana bu toplantı, umarım ileride yapılacaklar daha ateşli geçer:queen:
Bir de Pazar günü tura çıkacak arkadaşlar vardı caddede, onlar çıktılar mı merak ediyorum, haberimiz olsa biz de gelirdik tura:mrgreen:

sampiyongs7iq.jpg

Arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz her halinizden ve yazılan mesajlardan belli oluyor gelecekte daha iyi eğlencelere ama bizde burada sizden geri kalmadık öyle değilmi kılıçbalığı :)

KG 082' Alıntı:
Arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz her halinizden ve yazılan mesajlardan belli oluyor gelecekte daha iyi eğlencelere ama bizde burada sizden geri kalmadık öyle değilmi kılıçbalığı :)
dostum kılıçbalığı abimizin aklı başında değil ki o aşık:queen:

zaten sitedki aşıkları tetikleyen bi soner birde ersen bak kaçacak yerinizde yok karıştırmayın ortalığı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar