Ben de gelemedim
bi dahaki sefere inşallah.Fotolar süper :cat:
Dostum hangi aşkı yakalıyacağımızı şaşırdık ki:silent:ashes' Alıntı:çok güzel eglenmişsiniz bu arada çiğdem beni yakalayamadınız
artık başka bir org.buluşmak üzere kusura bakma v.i.p biraderim
yakaladınızmı gizli gelen aşkları merak ettim![]()
:queen: Paşam ne uyuması sabah kalktım büyükçekmece toplantısına gittim oradan da bir silivri yaptık geldik bende enerji çokkkk:queen:zuhtupasa' Alıntı:Öncelikle GS li arkadaşların şampiyonluğu hayırlı, Fb li arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.. Gercekten zor bir durum..3 hafta içinde hem kupayı hem şampiyonluğu kaçırmak zor olsa gerek..:silent:
Neyse gelelim geceye.. Yorgun argın ertesi günü yapacagım işlerin stresinden arınmak içn gittiğim gece gercekten güseldi..Gerci chaplin den baska kimsede foto mak. olmaması şanssızlıktı ama napalım onuda bulamayan var diyerek biraz karanlıkta olsa fotolar gayet güsel anlatıyor bence geceyi..
Herhalde dostdark soner hala uyuyodur..Ulen anadolu yakasında alkol stoklarını eriitti adam be..:mrgreen:
Emegi geçen ve katılan herkese tebrikler..E hadi bakalım bu hafta sonu hava güsel olcak gibi 28 Mayıs öncesi varmı bişiler acabaaaa:silent: :mrgreen:
S&S
önemli olan bozuk motorla silivriye gidebilmektir:queen:alper_tim' Alıntı:evt paşa ben şahitim yolda bile kaldı ama bırakmadı peşimizi silivriye kadar geldi hele dönüşe geçerken motoruna gaz vermesi harikaydı![]()
arelia' Alıntı:Jasmine, çiçeğin ve sen çok tatlı çıkmışsın![]()
:cyclopsan :rendeer: :rendeer:dostdark' Alıntı:kılıçbalığı (yusuf ağbi)
istanbul MT olarak teşekkürler enişteeeeeeee:queen: :queen: :queen:
dostum kılıçbalığı abimizin aklı başında değil ki o aşık:queen:KG 082' Alıntı:Arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz her halinizden ve yazılan mesajlardan belli oluyor gelecekte daha iyi eğlencelere ama bizde burada sizden geri kalmadık öyle değilmi kılıçbalığı![]()
Çok fenasın çokkkkkkkkkkkkkkkkk:rendeer:dostdark' Alıntı:dostum kılıçbalığı abimizin aklı başında değil ki o aşık:queen: