ama istersen tanışma bölümüne bir merhaba de artık seni diyer üyelerde tanısın:cat:nurrem' Alıntı:Aman annem kalp krizi geçirir ...ale:
Çok karşı çıkıyor zaten eve 200 metre kala iniyorum motorsikletten komşular motor sesi duymasın diye aman yani....
banamı dedin evett hoşbuldukdishy' Alıntı:Topik açmadan ben hoşgeldin diim
dostdark' Alıntı:ama istersen tanışma bölümüne bir merhaba de artık seni diyer üyelerde tanısın:cat:
özelden yazıyorum özel mesajlarına bakyukarıda motosiklet.net forum yazısını tıklarsan özel mesajlarını görebilirsin:cat:nurrem' Alıntı:Aslında baktım göremedim tanışma bölümü ????
Yeni bir forum mu açıp tanıtıyoruz kendimizi :silent:
ben ayrıntılı yazdım kardeş bilgilerin hepsini verdim özelden zahmet etmeseydin :queen: :queen:dostdark' Alıntı:özelden yazıyorum özel mesajlarına bakyukarıda motosiklet.net forum yazısını tıklarsan özel mesajlarını görebilirsin:cat:
dostdark' Alıntı:belli kişilerin belkide iki erkek arkadaşı vardır ve ikisininde adı yusuf olduğu için ortaya çıkmıyorlardır![]()
sen özelden tarif etmişsin ama soner yanına gidicekalper_tim' Alıntı:ben ayrıntılı yazdım kardeş bilgilerin hepsini verdim özelden zahmet etmeseydin :queen: :queen:
alpere söyle nurrem le çay içiyoruz şu andaashes' Alıntı:sen özelden tarif etmişsin ama soner yanına gidicekögretmeye
gezici üyedir sitemizde
![]()
Yasemin akşam çektirdiğimiz yanak yanağa resim süper çıkmış:cat:jasmine' Alıntı:soner anlayamadım burada benim anlamam gereken bişey var mı canım ? :joker:
:cat: hahahaha:queen: :queen:dostdark' Alıntı:alpere söyle nurrem le çay içiyoruz şu anda![]()
alper valla biraz önce gördüm çaya gitmiş bizimki dedim ne bu sürat ne bu hızdostdark' Alıntı:alpere söyle nurrem le çay içiyoruz şu anda![]()
eeeVIP olmak başka canım helikopterlerle her yeni üye yi iki dakkikada buluyorum:queen: :queen:ashes' Alıntı:alper valla biraz önce gördüm çaya gitmiş bizimki dedim ne bu sürat ne bu hızgörev bilincinde vip yaa
ne iş bizim sitedeki enişteler gün geçtikçe çogalıyor![]()
ashes' Alıntı:soner sen iki dk yanına git tanışma topigi aç istersen yardımcı ol birde tur atın sitemizi tanıtırsın![]()
walla enişte bolluğu başladı sitede sapancada banada bişeyler bakalımk abiashes' Alıntı:alper valla biraz önce gördüm çaya gitmiş bizimki dedim ne bu sürat ne bu hızgörev bilincinde vip yaa
ne iş bizim sitedeki enişteler gün geçtikçe çogalıyor![]()
vedo' Alıntı:Arkadaşlar aşıklar listesine ben de katılıyorum. Malumunuz sitede bayan üyeler fazla değil. Benim aşkım site dışından. of offf...