aidikurt' Alıntı:13 mayısta beers a gelmeyen ..loto talihlisi...... olsun![]()
boslugu doldurunuz lutfen
:rendeer: canları sağolsunaidikurt' Alıntı:13 mayısta beers a gelmeyen ........ olsun![]()
boslugu doldurunuz lutfen
Valla ayıbın büyüğü olurGizelle' Alıntı:Selamlar, listeye beni de eklerseniz sewinirim : ) Zaten orda oturuorum
uğramamak ayıp olur deil mi ? : )
:rendeer: Nurullah kardeşim gelmeseydin darılırdım öyle sayfaya yazıp veda etmeden gitmek var mı:rendeer:CBR1000RR' Alıntı:soner abi gelmek mecbur oldu artık
abi ayrıca o 20 sindi gideceğim 21 de askeriyede olucam :bounce:
gizella gel gel hem tanışır hemde vedalaşırız![]()
kardeşimiz yakın bi yerleree düşerse organizasyon yapıp ziyaretine gideriz di mi VİP kardeş:queen: :queen:dostdark' Alıntı::rendeer: Nurullah kardeşim gelmeseydin darılırdım öyle sayfaya yazıp veda etmeden gitmek var mı:rendeer:
biliyorsun biz sanal bir gurup değiliz :cat:
benim en sevdiğim arkadaşlarım MT den :cat:
biz kocaman bir ailleyiz:rendeer:
düşünsene nereye gidersen biz oradayız
adanaya gitsen yusuf abi
izmirde kenan
...............
..............
biz bütün türkiyedeyiz
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
:cat: Yakına düşerse artık 50 makina yemin törenine gideriz:cat:alper_tim' Alıntı:kardeşimiz yakın bi yerleree düşerse organizasyon yapıp ziyaretine gideriz di mi VİP kardeş:queen: :queen:
biz bir aile olduk burda kardeşim gidio sanki askere :salut:CBR1000RR' Alıntı:bana bu site bana çok şey kazandırdı bir sürüüüü abi kardeş arkadaş dost ben çok mutluyum bu ailenin içinde olduğum için herkezi çok seviyorum
ayrıca bu sitenin bana kazandırdığı değeri çok olan insanlar var mesela bana abla:kalbim:: hande::kalbim:: ) kazandırdı onun değeri çoktur gözümde zaten abilerimi saysam yorulurum heralde
![]()
jasmine' Alıntı:Burcu cuğum babana çok geçmiş olsun umarım daha iyidir.acil şifalar dilerim. Ayrıca arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterim ama belli değil son anda belli olur çünkü pazar günü şile enduro yarışları var çok keyifli olacak ve bu yarış için cmt. akşamdan gidip kamp yapma düşüncemiz var.Gelemezsem kızmayın hatta sizde pazar günü bu yarışı izlemeye gelin pişman olmazsınız.
17,45 Profilonun önü uyar mı?vedat kaya' Alıntı:dostdark bir saat ver mecidiyeköy e gelim beraber gidelim ikeleye
uyarmı...![]()
Söz vermiyim ama işim boşa cıkarsa gelmeya çalışırım:wiinkk:ashes' Alıntı:vedat ve vip akşam erhan falan 0216 cafedeler kaçarsanız butarafa belki bizde damlarız
Sen şimdi Nurullah kardeşimize güle güle demiyecekmisin:silent:jasmine' Alıntı:Burcu cuğum babana çok geçmiş olsun umarım daha iyidir.acil şifalar dilerim. Ayrıca arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterim ama belli değil son anda belli olur çünkü pazar günü şile enduro yarışları var çok keyifli olacak ve bu yarış için cmt. akşamdan gidip kamp yapma düşüncemiz var.Gelemezsem kızmayın hatta sizde pazar günü bu yarışı izlemeye gelin pişman olmazsınız.
geç cıkıyorum servisde dolaşıyo..ashes' Alıntı:vedat ve vip akşam erhan falan 0216 cafedeler kaçarsanız butarafa belki bizde damlarız