fragrance_chaplin' Alıntı:Dün gece babamı(dogma) hastahaneye kaldırdık.
fragrance_chaplin' Alıntı:arkadaşlar cumartesi bi ihtimal gelemiyebilirim.şimdiden haber vereyim de sonradan sattı denmesin.
Dün gece babamı(dogma) hastahaneye kaldırdık.şu an hala orda.tam teşhis konulmuş değil ama 12 saati aşkın bir süredir şiddetli sancı çekiyor.cumartesi akşamına kadar iyileşmezse gelemiycem...benim yerime de eğlenin lütfen![]()
çok geçmiş olsun umarım aytek abimin önemli bişeyi yoktur bizi gelişmelerden haberdar et yardımcı olabilceğimiz bişey warsa bildir:rendeer: :rendeer:fragrance_chaplin' Alıntı:arkadaşlar cumartesi bi ihtimal gelemiyebilirim.şimdiden haber vereyim de sonradan sattı denmesin.
Dün gece babamı(dogma) hastahaneye kaldırdık.şu an hala orda.tam teşhis konulmuş değil ama 12 saati aşkın bir süredir şiddetli sancı çekiyor.cumartesi akşamına kadar iyileşmezse gelemiycem...benim yerime de eğlenin lütfen![]()
vedat kaya' Alıntı:yapabileceğimiz bişi olursa haber et lütfen.....
fragrance_chaplin' Alıntı:arkadaşlar cumartesi bi ihtimal gelemiyebilirim.şimdiden haber vereyim de sonradan sattı denmesin.
Alper dostum listeye yazdım çünki gelmek zorundasın oldu mu:rendeer:alper_tim' Alıntı:yaw benide yazmışlar listeyee kim düzenledi listeyi acaba:silent:
benim c.tesi ne olcağı belli değilki:silent:
cenkmenderes' Alıntı:BEERS'ın cok güzel de bahçesi var.. Hava sıcak olur da oturulabilecek gibi olursa orada oturmanızı tavsiye ederim. Biz Ersen (ashes) ile geçen sene gitmiş bahçesinde güneşlenmiştik. Ersen iz yapmasın diye mayosunu çıkarıp güneşlenmişti. Etraftan geçenler biraz garipsemişti ama neyse artık..
Ersan ne diyeceksinhani intikam:queen:
:rendeer: herzaman birlikteyiz zatem MT izmir e selamlar :rendeer:kuvva' Alıntı:dostrak bizi unuttunuz karşıyaka lıların muhabbeti güzel olur istemiyorsanız gelmeyiz.
bol muhabbetler,
biralar serin, içiniz sıcak olsun,
birer bardakta bizim için olsun
cumartesi sizin içinde kadeh kaldıracağız (70cc buz gibi)
::cheeeeer ::cheeeeer ::shake2:: ::shake2:: ::sefereee ::sefereee ::shake2:: ::shake2:: ::friends: ::friends: ::cheeeeer ::cheeeeer :bestmt: :bestmt:
:rendeer: yerini ayırdık:rendeer:Peril' Alıntı:aloo bende uğrayacağımmmmm![]()
:cat: ok dostum litedesiniz:rendeer:aidikurt' Alıntı:benıde yazın bende gelıcem esimle beraber +1 anlıyacagınız