- Konu Yazar
:cat: sadobey de eklendi ona boğa inek filan da getirmek gerek şimdi:queen:Slwer' Alıntı:gelıyosunuz tabi :queen:
Dost(um) sen SADOBEY i de yaz ben tutarım kolundan getırırım![]()
Ya bu manyaklık hepimizde var herhalde:cherry:FutureShock' Alıntı:Benim şimdi aklıma geldi EHLİYETİM YOOOOKKKK :queen: dün avcılarda polis çevirdi beni ehliyetim zaten yok ruhsat ta yanımda değildi.Ooooo senin işin mahkemelik dedi.yarım saat bekletti.Motoruda servisten almıştım cebimdeki parayıda servise vermiştim.Yarım saat laf yaptıktan sonra "ne yapmamızı istiyosun"dedi,bende "bırakın akşam akşam uğramayın evlerimize gidelim"dedim "ulan bedavayamı bırakıcaz seni"dedi bende yok abi sevabına bırakıcaksın dedim.Ama görmeniz lazımdı öğreci adamım ben muhabbetinden girdim işçi çocuğuyuz dan çıktım akbil ve pasomu bile gösterdim :queen: Şöyle bi baktı yüzüme verdi evrakları sieee dedi.Ama o kadar yalvarsam jenifer lopez bile verirdi
evrakları.
:cat: liste yapıyorumcrato' Alıntı:auha, gelmezseniz VIP sizi sağdan soldan toplatabilir. biliyorsunuz helikopter falan her bir edevat ve de zerzevattan bulundurur kendileri ::cherry:
Son düzenleme: