[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

crato' Alıntı:
ya hakikaten arkadaşlar, buluşma mekanını değiştirsek de daha havadar bir yer yapsak nasıl olur?
:cat: dostum merak etme oradan deniz fenerine gideceğiz bayağı havadar ve sesiz(biz gidene kadar)

Super Moderator
VİP kardeşim sirkeciden arabalı wapurla karşıya geçtikten sora bostancıya otobüs war mı demiştim ama görmedin herhalde bi cevap bekliyorum hani gelirsem ona göre durumlara bakıcaz

alper_tim' Alıntı:
VİP kardeşim sirkeciden arabalı wapurla karşıya geçtikten sora bostancıya otobüs war mı demiştim ama görmedin herhalde bi cevap bekliyorum hani gelirsem ona göre durumlara bakıcaz

sahılden dolmuslar var eger kadıkoyden gelıceksen
zaten bır suru arac var bostancıya gelebılecegın

trenox' Alıntı:
:cat: :cat:
geçenki buluşmaya katıldım ama yer zaten dağanık biraz bir de gürültü felan girince konusulanları duyamıyoruz orda.halbuki daha az gürültülü bir yer olabilir...yaş malum artık kaldırmıyo fazla gürültüyü...
ama dosdark derseki illa gidilecek naapalım az da olsa uğramaya calısırım.
:rendeer: abisi çok sevinirim iki muhabetin belini kıralım di mi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmayalım..:wiinkk:
Herkesin görüşüne saygımız sonsuz..:cat: İsteyen gelir istemeyen gelmez..Bu tip yorumların üstünde fazla durmayınız..
Ancak özellikle bazı arkadaşların nedense bazı yorumları ve her buluşma öncesi veya sonrası sadece negatif yaklaşımları benide bir çok arkadaş gibi üzüyor. Ama olsun biz yinede herkesi seviyoruz..Saygı duyuyoruz..Herkesin her türlü yorum yapmaya tabiki hakkı var..Ancak eleştirilerin daha yapıcı olması sanalda olsa birbirimizi kırmamak adına daha iyi olabilir diye düşünüyorum.. Sonuçta bu bir toplanma birlikte olma ve bazı şeyleri paylaşmak..
Bu arkadaşlardan daha ölçülü yorumlar yapmalarını bekliyoruz..:bounce:
Amaç üzüm yemek.. Bağcı dövmek değil..
S&S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya baksana VİP o mekanın bahçeside var arkadaşlar hatırlatayım hava güzel oldugu taktirde yani gürültü sigara dumanı yada müzik pek olmaz herhalde diyimi yani bahçede :)

Super Moderator
Slwer' Alıntı:
sahılden dolmuslar var eger kadıkoyden gelıceksen
zaten bır suru arac var bostancıya gelebılecegın
saol arkadaşım bilgiler için teşekkür ederim:rendeer: :rendeer:

dostdark' Alıntı:
:p beni herkez tanıyor kimse kırılmaz bu arada ismini listeye yazıyorum istersen gelme:p

abi sen genede yazma istersen belli değil daha

ermancım abicim boy abimiz muhabbet edilebilece kdaha sessiz bir ortamda buluşmayı tercih etmek istiyor olay budur kurcalamayın daha

mehmet abi sende warya tam mikser bi girdin karıştırdın hee

ashes' Alıntı:
ya baksana VİP o mekanın bahçeside var arkadaşlar hatırlatayım hava güzel oldugu taktirde yani gürültü sigara dumanı yada müzik pek olmaz herhalde diyimi yani bahçede :)
:rendeer: bahçede de oturabiliriz
en son buluşmada bahçedeydik gülmekten her yerim ağrımıştı:cherry: :queen:

alper_tim' Alıntı:

sirkeci'den kalkan arabalı vapur harem'e gelir. oradan dolmuş bulup kadıköye gelmeye bak, olmazsa taksi 4 ytl falan yazar. taksiye de bostancı dolmuşlarının oraya (deniz otobüsü iskelesinin arkası) gitmesini söylersin.
dolmuşlar sahilden gider, bostancı deniz otobüsü iskelesinde inersin artık. :wiinkk:

Super Moderator
crato' Alıntı:
sirkeci'den kalkan arabalı vapur harem'e gelir. oradan dolmuş bulup kadıköye gelmeye bak, olmazsa taksi 4 ytl falan yazar. taksiye de bostancı dolmuşlarının oraya (deniz otobüsü iskelesinin arkası) gitmesini söylersin.
dolmuşlar sahilden gider, bostancı deniz otobüsü iskelesinde inersin artık. :wiinkk:
EYWALLA KARDEŞ SAOL:wiinkk: :rendeer: :rendeer:

Hani eller
evet listede ismi olmıyan arkadaşlar elleri görelim
:thumleft: ::sefereee ::sefereee ::shake2:: ::shake2:: ::cheeeeer ::cheeeeer ::sefereee ::sefereee

ya arkadaslar baska bi yerde bulussaniz artik ya orada kimsenin ne dedigini duyamiyorum. zaten arada sirada gorusuyoz myhabebt etmek icin e orada da bu olmuyo. boy kardesime katiliyorum

Bandit' Alıntı:
ya arkadaslar baska bi yerde bulussaniz artik ya orada kimsenin ne dedigini duyamiyorum. zaten arada sirada gorusuyoz myhabebt etmek icin e orada da bu olmuyo. boy kardesime katiliyorum
:queen: Gelmiycem kelimesini çok uzun yazmışsın dostum:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arada kaynamıs sanırım Ashesin dedigi dogru Beersin bahceside var kocaaaman
Listeye Skullhunter ve komtanıda eklerseniz sevinirim yanlız benim yetki vardı ya bende ekleyebilirim :queen:

Skullhunter' Alıntı:
Arada kaynamıs sanırım Ashesin dedigi dogru Beersin bahceside var kocaaaman
Listeye Skullhunter ve komtanıda eklerseniz sevinirim yanlız benim yetki vardı ya bende ekleyebilirim :queen:
:rendeer: Hoş geldin Skullhunter :rendeer:
bu arada eski arkadaşlar yaka kartlarını taksınlar:cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
dostdark' Alıntı:
:rendeer: Hoş geldin Skullhunter :rendeer:
bu arada eski arkadaşlar yaka kartlarını taksınlar:cat:
Bu yaka kartı işi biraz karıştı sanırım. kartlarını kaybedenlere cezamı versek acaba:cherry:
Buluşmaya gelecek ve yaka kartı olmayan arkadaşlar
adını soyadını ve nickini bana yollasın yazılı kartlarını verelim
ama kartlar kaybolursa ceza var ona göre:bounce:
el yazısı (çivi yazısı) kartlar zor okunuyor

heyy arkadaşlar neredesiniz ya
peril,ledo,bruce,ccbbdd,samil,cenkmenderes,terör,deamon,sadobey,spyle,cengo,vın vın,kırmızı,tümer,kader,..............
:p kara listemi yapsam ne:silent:

arkadaşlar dönüşte kaça kadar arabalı vapur var bilen varmı..
yoksa dönüş köprüdenmi..:silent:
yoksa bu gidişin dönüşü yokmu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar