CBR1000RR' Alıntı:burcu çok konuşma istersen yok neler yapabileceğimi biliosun sakın tehdit alılama ama elimde güzel şeyler var bak yayınlarım siteye :queen:
Bostansı deniz otobüsleri iskelesinin karşısı:cat:serkan79' Alıntı:orası neresi bana yakınmı![]()
Nurullah listeye ekle demeyi unutmuşsun:rendeer:CBR1000RR' Alıntı:burcu çok konuşma istersen yok neler yapabileceğimi biliosun sakın tehdit alılama ama elimde güzel şeyler var bak yayınlarım siteye :queen:
dostdark' Alıntı:Nurullah listeye ekle demeyi unutmuşsun:rendeer:
zuhtupasa' Alıntı:r: demek beni görmek istemiosun ölemi...tamam..
:rendeer: Paşam ne demekzuhtupasa' Alıntı:r: demek beni görmek istemiosun ölemi...tamam..
crato' Alıntı:ben şimdiden gelemem diyeyim de n'olur n'olmaz. sonra gelirim deyip de gelememek, gelemeyip de ebo'nun ağzına sakız olmak var![]()
uzman_1907' Alıntı:arkadaslar bende gelmek isterim sizlerle tanışmak sohbet etmek adına ama saat olarak 19:30 benım için biraz geç oluyor çünkü henüz acemıyım gece kullanmak istemiyorum açıkcası. yıne de kısmet diyelim..
:cherry: arkadaşlar bir iki isim yazdım diye alınma olmasın herkezi bekliyoruzvedat kaya' Alıntı:bu arada listede görmek istediğim arkadaşlardan ses yok
tümer
nurullah
hande
özge
bizi görmek istemiyorsan gelmeyelim...:salut:
avrupa yakası kımler var nerede buluşur karşıya geçeriz bilgi veren olursa gelmeye çalışırım..
birde niyecek ne var orada aç kalmayalım...:silent:
kardeş ben şayet gelirsem arabalı wapurdan sora nasıl gidiliyo oraya otobüs felan var mı:silent:dostdark' Alıntı::cherry: arkadaşlar bir iki isim yazdım diye alınma olmasın herkezi bekliyoruz
28 mayıs gezisinden önce tanışalım istedik
en azından dansöz pasta gibi organizasyonları yapalım di mi![]()
bu arada avrupa dan gelecek arkadaşlar saat18.30sirkeci arabalı vapurda buluşalım :cat:
alper_tim' Alıntı:kardeş ben şayet gelirsem arabalı wapurdan sora nasıl gidiliyo oraya otobüs felan var mı:silent: