[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

boy

İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VİP biraderim ekle listeye ne iş ses seda çıkmıyor kimsede :)
skull&yenge :)
komtan
eyong
danger0

buluşma var taaaaa izmirden kenan gelmek istiyor bizim admin ve mod amcalardan ses yok
sizlerde davetlisiniz :)

ashes' Alıntı:
ağır mazot ekibini çagırmak yokmu :(
ledo,bruce,ccbbdd,şamil,cenkmenderes,terör,deamon,sadobey,spyle,cango veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee perillll :)
:cat: kimseyi unutmadım
işi olan vardır diye herkezden haber bekliyorum:cat:

Super Moderator
FutureShock' Alıntı:
yav tim ben senin yazdığını okumasam beer's ın karşıda olduğunu unuttum.Ben beer port la karıştırdım.Ayyy ben bide oraya gidip sizi bekliyomuşum orda 2 saat :queen: :queen:
sen orda bekleyip bi de gelmedik die küfür ederdin bize:p

boy' Alıntı:
İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.
:cat: :cat:
geçenki buluşmaya katıldım ama yer zaten dağanık biraz bir de gürültü felan girince konusulanları duyamıyoruz orda.halbuki daha az gürültülü bir yer olabilir...yaş malum artık kaldırmıyo fazla gürültüyü...
ama dosdark derseki illa gidilecek naapalım az da olsa uğramaya calısırım.

boy' Alıntı:
herkezin düşüncesine saygılıyız:p onlarda saygılı olsunlar.:rendeer:

dishy' Alıntı:
aşkım, bende davetli miyim? :cherry: :cherry: :cherry:
sen benim kalbimde geliceksin zaten haberin yokmu:bounce:

dostdark' Alıntı:
sende gel istersen aşkın yoksa bütüngün üzülür bizim başımızın etini yer:p

hiç sanmıorum,elinde bira keyfi gayet yerinde ...:mrgreen: ... :wiinkk:

ashes' Alıntı:
sen benim kalbimde geliceksin zaten haberin yokmu:bounce:

inanamıorum,inanamıorum bu sen misin? :p
kıyamet mi kopacak acaba....:mrgreen: :mrgreen: :wiinkk:

Son düzenleme:
heh soner abi çık işin içinden bizi sevdiğini bilioruz görmekte istiosun ama isimleri yazdın tepkileri topladın sen yandın şimdiden 3 kişi neden biz yokuz dedi
işin zor abi

CBR1000RR' Alıntı:
heh soner abi çık işin içinden bizi sevdiğini bilioruz görmekte istiosun ama isimleri yazdın tepkileri topladın sen yandın şimdiden 3 kişi neden biz yokuz dedi
işin zor abi
:p beni herkez tanıyor kimse kırılmaz bu arada ismini listeye yazıyorum istersen gelme:p

Ben pek anlamadım bu konuyu biraz daha açarmısınız, bu Berr gezimi eğer gezi ise yer ve saatini sorucaktım, çünkü gelmeye niyetim var, ben motoru yeni aldım ve bu siteye yeni üye oldum biraz acemiyi işte anlayın, hoşçakalın.

boy' Alıntı:

gelmıceksın ama yorum yapıyosun ?
garıp
amac ne ? :silent:

Slwer' Alıntı:
gelmıceksın ama yorum yapıyosun ?
garıp
amac ne ? :silent:

yazmiyim dedim ersen kızıcaksın yine ama:
amaç ; sıkıntı yaratmak,huzur bozmak, can sıkmak.....
hiç kızma mehmet ama öle...:wiinkk:
huzursuzsun,herkes huzursuz olsun istiosun.....:farao: :farao:

amaç banamı sordun pardon :)
gelmeyen yorum yapmasın yazmasın gelemiycem desin yeterlidir

ya hakikaten arkadaşlar, buluşma mekanını değiştirsek de daha havadar bir yer yapsak nasıl olur?

cuneyt034' Alıntı:
Ben pek anlamadım bu konuyu biraz daha açarmısınız, bu Berr gezimi eğer gezi ise yer ve saatini sorucaktım, çünkü gelmeye niyetim var, ben motoru yeni aldım ve bu siteye yeni üye oldum biraz acemiyi işte anlayın, hoşçakalın.
Dostum bostancı deniz otobüslerinin tam karşısında beer,s diye bir mekan var cumartesi saat 19.30 da orada toplanıyoruz:cat:
maksat burada yazıştığımız arkadaşlarla birebir tanışmak ve dostluğumuzu sağlamlaştırmak.
bu toplantılar sayesinde siteden alo diyebileceğim bir sürü dost edindim
senide yazdım görüşmek üzere rüzgarın bol olsun:rendeer:

VİP ta karşıdan ayarlamaya çalışıyor yeri dibimizdeki arkadaşlar dan tık olmayınca yer burası oluyor kusura bakmayın

cuneyt034' Alıntı:
hayır arkadasım bostancı ıskelesının tam karsısında bı mekan
yanı amac toplanıp ıkı muhabbetın belını kırmak gulmek eglenmek haftanın stresını atmak falan işte
tabıkıde senınde gelmenı ıstıyoruz emın ol cok eglenıceksın

Bu arada ılerleyen zamanlarda bomba bı gezı planlıyorum ve cok zuper olcak ustelık ısın ıcıne cadır da gırcek bu kadar tyo yeter sıze :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar