ashes' Alıntı:sizlerde davetlisiniz![]()
:cat: kimseyi unutmadımashes' Alıntı:ağır mazot ekibini çagırmak yokmu
ledo,bruce,ccbbdd,şamil,cenkmenderes,terör,deamon,sadobey,spyle,cango veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee perillll![]()
sen orda bekleyip bi de gelmedik die küfür ederdin bizeFutureShock' Alıntı:yav tim ben senin yazdığını okumasam beer's ın karşıda olduğunu unuttum.Ben beer port la karıştırdım.Ayyy ben bide oraya gidip sizi bekliyomuşum orda 2 saat :queen: :queen:
sende gel istersen aşkın yoksa bütüngün üzülür bizim başımızın etini yerdishy' Alıntı:aşkım, bende davetli miyim? :cherry: :cherry: :cherry:
:cat: :cat:boy' Alıntı:İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.
herkezin düşüncesine saygılıyızboy' Alıntı:İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.
sen benim kalbimde geliceksin zaten haberin yokmu:bounce:dishy' Alıntı:aşkım, bende davetli miyim? :cherry: :cherry: :cherry:
dostdark' Alıntı:sende gel istersen aşkın yoksa bütüngün üzülür bizim başımızın etini yer![]()
ashes' Alıntı:sen benim kalbimde geliceksin zaten haberin yokmu:bounce:
CBR1000RR' Alıntı:heh soner abi çık işin içinden bizi sevdiğini bilioruz görmekte istiosun ama isimleri yazdın tepkileri topladın sen yandın şimdiden 3 kişi neden biz yokuz dedi
işin zor abi
boy' Alıntı:İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.
Slwer' Alıntı:gelmıceksın ama yorum yapıyosun ?
garıp
amac ne ? :silent:
Dostum bostancı deniz otobüslerinin tam karşısında beer,s diye bir mekan var cumartesi saat 19.30 da orada toplanıyoruz:cat:cuneyt034' Alıntı:Ben pek anlamadım bu konuyu biraz daha açarmısınız, bu Berr gezimi eğer gezi ise yer ve saatini sorucaktım, çünkü gelmeye niyetim var, ben motoru yeni aldım ve bu siteye yeni üye oldum biraz acemiyi işte anlayın, hoşçakalın.
hayır arkadasım bostancı ıskelesının tam karsısında bı mekancuneyt034' Alıntı:Ben pek anlamadım bu konuyu biraz daha açarmısınız, bu Berr gezimi eğer gezi ise yer ve saatini sorucaktım, çünkü gelmeye niyetim var, ben motoru yeni aldım ve bu siteye yeni üye oldum biraz acemiyi işte anlayın, hoşçakalın.