[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

Arkadaşlar istanbul listesi şu anda 34 kişiye ulaştı 3 artcımızla şimdilik37 kişi olacağız:cat: Cumartesiye kadar güzel bir katılım olacak:cat:
İstanbul MT çoooooook eylenecek::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::sefereee ::sefereee ::sefereee ::friends: ::friends: ::shake2:: ::shake2:: ::tutkuy:: ::pulp:: ::pulp::
Gelemeyen arkadaşlarda pazar günü resimler hakacaklar::23343:: ::23343:: :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aidikurt' Alıntı:
13 mayısta beers a gelmeyen ..loto talihlisi...... olsun :)
boslugu doldurunuz lutfen

:queen: :flower: :thumleft: ::alkiis:: ::hakem1:: ::coool:: ::puro:: ::xblink:: ::tutkuy::

aidikurt' Alıntı:
13 mayısta beers a gelmeyen ........ olsun :)
boslugu doldurunuz lutfen
:rendeer: canları sağolsun
ama şu bir gerçek resimlere bakıp çok üzülecekler:salut:
motor sesleri yıkacak ortalığı:cat:
hem fenerde deniz kenarı ve dalga sesleri:queen: süper olacak:rendeer: :cat: :queen:

Selamlar, listeye beni de eklerseniz sewinirim : ) Zaten orda oturuorum
uğramamak ayıp olur deil mi ? : )

Gizelle' Alıntı:
Selamlar, listeye beni de eklerseniz sewinirim : ) Zaten orda oturuorum
uğramamak ayıp olur deil mi ? : )
Valla ayıbın büyüğü olur:p
biz mecidiyeköylerden gelelim:queen:
yerin ayrıldı bile:rendeer:

soner abi gelmek mecbur oldu artık :p

abi ayrıca o 20 sindi gideceğim 21 de askeriyede olucam :bounce:

gizella gel gel hem tanışır hemde vedalaşırız :p

CBR1000RR' Alıntı:
soner abi gelmek mecbur oldu artık :p

abi ayrıca o 20 sindi gideceğim 21 de askeriyede olucam :bounce:

gizella gel gel hem tanışır hemde vedalaşırız :p
:rendeer: Nurullah kardeşim gelmeseydin darılırdım öyle sayfaya yazıp veda etmeden gitmek var mı:rendeer:
biliyorsun biz sanal bir gurup değiliz :cat:
benim en sevdiğim arkadaşlarım MT den :cat:
biz kocaman bir ailleyiz:rendeer:
düşünsene nereye gidersen biz oradayız
adanaya gitsen yusuf abi
izmirde kenan
...............
..............
biz bütün türkiyedeyiz
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Super Moderator
dostdark' Alıntı:
:rendeer: Nurullah kardeşim gelmeseydin darılırdım öyle sayfaya yazıp veda etmeden gitmek var mı:rendeer:
biliyorsun biz sanal bir gurup değiliz :cat:
benim en sevdiğim arkadaşlarım MT den :cat:
biz kocaman bir ailleyiz:rendeer:
düşünsene nereye gidersen biz oradayız
adanaya gitsen yusuf abi
izmirde kenan
...............
..............
biz bütün türkiyedeyiz
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
kardeşimiz yakın bi yerleree düşerse organizasyon yapıp ziyaretine gideriz di mi VİP kardeş:queen: :queen:

alper_tim' Alıntı:
kardeşimiz yakın bi yerleree düşerse organizasyon yapıp ziyaretine gideriz di mi VİP kardeş:queen: :queen:
:cat: Yakına düşerse artık 50 makina yemin törenine gideriz:cat:
sonrada resimleri siteye koyarız:rendeer:

bana bu site bana çok şey kazandırdı bir sürüüüü abi kardeş arkadaş dost ben çok mutluyum bu ailenin içinde olduğum için herkezi çok seviyorum

ayrıca bu sitenin bana kazandırdığı değeri çok olan insanlar var mesela bana abla :):kalbim:: hande::kalbim:: ) kazandırdı onun değeri çoktur gözümde zaten abilerimi saysam yorulurum heralde :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat ve vip akşam erhan falan 0216 cafedeler kaçarsanız butarafa belki bizde damlarız

Super Moderator
CBR1000RR' Alıntı:
bana bu site bana çok şey kazandırdı bir sürüüüü abi kardeş arkadaş dost ben çok mutluyum bu ailenin içinde olduğum için herkezi çok seviyorum

ayrıca bu sitenin bana kazandırdığı değeri çok olan insanlar var mesela bana abla :):kalbim:: hande::kalbim:: ) kazandırdı onun değeri çoktur gözümde zaten abilerimi saysam yorulurum heralde :p
biz bir aile olduk burda kardeşim gidio sanki askere :salut:
walla özlicez seni ama yemin törenine bi delilik yapabiliriz bizi habersiz bırakma artık askeriyelerde nette var ona göre:queen: :queen: :queen:

Burcu cuğum babana çok geçmiş olsun umarım daha iyidir.acil şifalar dilerim. Ayrıca arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterim ama belli değil son anda belli olur çünkü pazar günü şile enduro yarışları var çok keyifli olacak ve bu yarış için cmt. akşamdan gidip kamp yapma düşüncemiz var.Gelemezsem kızmayın hatta sizde pazar günü bu yarışı izlemeye gelin pişman olmazsınız.

jasmine' Alıntı:
Burcu cuğum babana çok geçmiş olsun umarım daha iyidir.acil şifalar dilerim. Ayrıca arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterim ama belli değil son anda belli olur çünkü pazar günü şile enduro yarışları var çok keyifli olacak ve bu yarış için cmt. akşamdan gidip kamp yapma düşüncemiz var.Gelemezsem kızmayın hatta sizde pazar günü bu yarışı izlemeye gelin pişman olmazsınız.

gelmiomusun yasemin abla aaayıp ettin şimdi bak ben daha katılamıcam gezilere yani 20 sinde yokum son yani neyse sen bilirsin

vedat kaya' Alıntı:
dostdark bir saat ver mecidiyeköy e gelim beraber gidelim ikeleye
uyarmı...:)
17,45 Profilonun önü uyar mı?

ashes' Alıntı:
vedat ve vip akşam erhan falan 0216 cafedeler kaçarsanız butarafa belki bizde damlarız
Söz vermiyim ama işim boşa cıkarsa gelmeya çalışırım:wiinkk:

jasmine' Alıntı:
Sen şimdi Nurullah kardeşimize güle güle demiyecekmisin:silent:
O çadırlarınızı yırtarım bak:farao:

Son düzenleme:
ashes' Alıntı:
geç cıkıyorum servisde dolaşıyo..
levent te 9 gibi oluyorum motoru al cık benim için biraz zor..:salut:
bu kafe hangi semtte..:silent: :silent:
dostdark cumartesi 17,45 profilo dayım ok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar