[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

Super Moderator
çok canım çekti ben nerden katılsam gruba acaba kaskımıda alsam mı yanıma :silent:

fragrance_chaplin' Alıntı:
babam "dogma" ile ilgili bir topic açtım..burası konu dışı meşgul olmasın...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=238949#post238949
:rendeer: Burcu çok geçmiş olsun:queen:

Peril' Alıntı:
millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii:)
:queen: Fenere de gideceğiz:queen: fenere gitmeden toplantı olmazki:cat:

alper_tim' Alıntı:
çok canım çekti ben nerden katılsam gruba acaba kaskımıda alsam mı yanıma :silent:
Alper sen işini bilirsin:queen: olmadı sirkecide bekle bize çaktırmadan atlarsın bir motorun arkasına:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peril' Alıntı:
millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii:)
Doğrudur..:cat: Benim ve sitenin adı ile konus dostdark kardeşim orayla..biliosun indirimimizde olcak orda..:wiinkk:
S&S

Super Moderator
paşam sende geliosun değil mi bizi gurbet ellerde yalnız bırakma

Peril' Alıntı:
çigdem kız dikkatli konuşsana kaymayalım falan valla ayıp :)bari ışıklı yere falan deseydin kaymayalım diye :)

alla allaya nasıl anladıysanöyle kardeşimmmmmmmmmmmmm iiçin fesat senin:p

şaka bi yana ciddiyim yanii rez.konusunda.

ya arkadaslar suranın yerını bı sey ettırsenız uydudan falan hep yapıyordunuz ben bı tek bostancı beers bılırım burasının nerde oldugunu anlayamadım bı uydu fotografı kosanız dıyorum

bostancı vapur iskelesine gel. tam karşısında. belki 15metre falan.

aidikurt' Alıntı:
ya arkadaslar suranın yerını bı sey ettırsenız uydudan falan hep yapıyordunuz ben bı tek bostancı beers bılırım burasının nerde oldugunu anlayamadım bı uydu fotografı kosanız dıyorum

bostancı iskelesine gel kahkaha sesi ve kalabalık motor gurbunun olduğu yer...:queen:

dostdark' Alıntı:
b31nk.jpg

LİSTE:
  1. SKULLHUNTER
  2. KOMTAN
  3. DOSTDARK
  4. ARALTI(EMRAH)
  5. FLY(CANER)+1
  6. OLCAN 138
  7. ULUSALL ARTCI ALPER
  8. JASMİNE (PRENSES YASEMİN)
  9. SLWER &FRAGRANCE_CHAPLIN (ikisinide çok seviyoruz)
  10. SCOTTY
  11. GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSU
  12. FUTURE SHOCK
  13. VEDAT KAYA
  14. UZMAN_1907
  15. ASHES
  16. ARELİA
  17. CUNEYT034
  18. CRATO
  19. TRENOX
  20. NICEMAN
  21. SERTAN22
  22. BEYAZM
  23. SERKAN79
  24. KIRMIZI
  25. VIN VIN
  26. SADOBEY
  27. MACGYVER
  28. SHAMYL
  29. CEASH
  30. PERİL
  31. AİDİKURT+1(yenge)
  32. VEDO
  33. JOVEİO
  34. CRAZYUSUF
  35. CBR 1000 RR(Nurullah arkadaşımız 21Mayıs da askere gidiyor)
  36. GİZELLE
  37. MUZOO
  38. İNTERCOM+1(kız arkadaş alman NOELA türkce bilmiyor orada öğreteceğiz)
  39. LOCCO
  40. SOD
  41. TYCOON
  42. DOMİNATOR
  43. JAKOBİEN
  44. CANGO
  45. ...
  46. ...
  47. ...
  48. ...
  49. ...
  50. ...
  51. ...
  52. ...
  53. ...
  54. ...
  55. ...
  56. ...
  57. ...
Haydi istanbul MT

CANGO' Alıntı:
bakalım, uygun olursak geliriz... dostlarıma selamlar!:cat:

oooo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efendim buralara uğrarmıydınız :) umarım bu toplantıda tarafınızdan ekilmez.

nurullah kardeşim senin için yarışa geceden gitmemeye karar verdim sabahın kör karanlığında da kalkıp giderim gerekirse ama ben bu geceye gelirim şanlı askerimizi de uğurlarım.dün akşam hande ile de konuştuk seni uğurlamamız lazım vedo ve alestevardiye yı da örgütlüyorum.yanındayız.
buarada soner senin siteminden de kurtulmuş olurmuyum dersin işte sana süpriiiizz prenses geliyor. :p

jasmine' Alıntı:
oooo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efendim buralara uğrarmıydınız :) umarım bu toplantıda tarafınızdan ekilmez.

nurullah kardeşim senin için yarışa geceden gitmemeye karar verdim sabahın kör karanlığında da kalkıp giderim gerekirse ama ben bu geceye gelirim şanlı askerimizi de uğurlarım.dün akşam hande ile de konuştuk seni uğurlamamız lazım vedo ve alestevardiye yı da örgütlüyorum.yanındayız.
buarada soner senin siteminden de kurtulmuş olurmuyum dersin işte sana süpriiiizz prenses geliyor. :p

abla teşekkürler zaten seni görmeden gitmezdim bu arada silüsü aldım 23 mayısta gideceğim

istediğiniz kadar konuşun ben veda uğurlama falan istemiyorum zorlamı walla istersen tüm siteyi örgütle ben istemiyorum

bu arada caner abi mutlaka gellllllllllll

jasmine' Alıntı:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: Kız evi naz evi dedikleri bu olsa gerek:p

yaz vip yaz bak gizli gelenler var haberin yok :)
nasıl derler ex aşklar mı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ulen bu listede ben yokum ya :pr: yazmazsınız haa. tamam...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar