:rendeer: Burcu çok geçmiş olsun:queen:fragrance_chaplin' Alıntı:babam "dogma" ile ilgili bir topic açtım..burası konu dışı meşgul olmasın...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=238949#post238949
:queen: Fenere de gideceğiz:queen: fenere gitmeden toplantı olmazki:cat:Peril' Alıntı:millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii![]()
Alper sen işini bilirsin:queen: olmadı sirkecide bekle bize çaktırmadan atlarsın bir motorun arkasına:cat:alper_tim' Alıntı:çok canım çekti ben nerden katılsam gruba acaba kaskımıda alsam mı yanıma :silent:
Doğrudur..:cat: Benim ve sitenin adı ile konus dostdark kardeşim orayla..biliosun indirimimizde olcak orda..:wiinkk:Peril' Alıntı:millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii![]()
Zühtü paşam bizi bırakmaz:rendeer:alper_tim' Alıntı:paşam sende geliosun değil mi bizi gurbet ellerde yalnız bırakma
çigdem kız dikkatli konuşsana kaymayalım falan valla ayıpPeril' Alıntı:millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii![]()
:silent: bakiciiiizz..:bounce:dostdark' Alıntı:Zühtü paşam bizi bırakmaz:rendeer:
aidikurt' Alıntı:ya arkadaslar suranın yerını bı sey ettırsenız uydudan falan hep yapıyordunuz ben bı tek bostancı beers bılırım burasının nerde oldugunu anlayamadım bı uydu fotografı kosanız dıyorum
Haydi istanbul MTdostdark' Alıntı:![]()
LİSTE:
- SKULLHUNTER
- KOMTAN
- DOSTDARK
- ARALTI(EMRAH)
- FLY(CANER)+1
- OLCAN 138
- ULUSALL ARTCI ALPER
- JASMİNE (PRENSES YASEMİN)
- SLWER &FRAGRANCE_CHAPLIN (ikisinide çok seviyoruz)
- SCOTTY
- GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSU
- FUTURE SHOCK
- VEDAT KAYA
- UZMAN_1907
- ASHES
- ARELİA
- CUNEYT034
- CRATO
- TRENOX
- NICEMAN
- SERTAN22
- BEYAZM
- SERKAN79
- KIRMIZI
- VIN VIN
- SADOBEY
- MACGYVER
- SHAMYL
- CEASH
- PERİL
- AİDİKURT+1(yenge)
- VEDO
- JOVEİO
- CRAZYUSUF
- CBR 1000 RR(Nurullah arkadaşımız 21Mayıs da askere gidiyor)
- GİZELLE
- MUZOO
- İNTERCOM+1(kız arkadaş alman NOELA türkce bilmiyor orada öğreteceğiz)
- LOCCO
- SOD
- TYCOON
- DOMİNATOR
- JAKOBİEN
- CANGO
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
CANGO' Alıntı:bakalım, uygun olursak geliriz... dostlarıma selamlar!:cat:
jasmine' Alıntı:oooo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efendim buralara uğrarmıydınızumarım bu toplantıda tarafınızdan ekilmez.
nurullah kardeşim senin için yarışa geceden gitmemeye karar verdim sabahın kör karanlığında da kalkıp giderim gerekirse ama ben bu geceye gelirim şanlı askerimizi de uğurlarım.dün akşam hande ile de konuştuk seni uğurlamamız lazım vedo ve alestevardiye yı da örgütlüyorum.yanındayız.
buarada soner senin siteminden de kurtulmuş olurmuyum dersin işte sana süpriiiizz prenses geliyor.![]()
:rendeer: :rendeer: :rendeer: Kız evi naz evi dedikleri bu olsa gerekjasmine' Alıntı:oooo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efendim buralara uğrarmıydınızumarım bu toplantıda tarafınızdan ekilmez.
nurullah kardeşim senin için yarışa geceden gitmemeye karar verdim sabahın kör karanlığında da kalkıp giderim gerekirse ama ben bu geceye gelirim şanlı askerimizi de uğurlarım.dün akşam hande ile de konuştuk seni uğurlamamız lazım vedo ve alestevardiye yı da örgütlüyorum.yanındayız.
buarada soner senin siteminden de kurtulmuş olurmuyum dersin işte sana süpriiiizz prenses geliyor.![]()