Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır değil..onu anlatmaya çalışıyorum zatendostdark' Alıntı::silent: özgür kim:silent: eniştemi:silent:
hayır değil..onu anlatmaya çalışıyorum zatendostdark' Alıntı::silent: özgür kim:silent: eniştemi:silent:
Peril' Alıntı:hayır değil..onu anlatmaya çalışıyorum zatenr:
:silent: yaa çiğdem ne diyorsun özgür mü nurullah mı:silent: :silent:CBR1000RR' Alıntı:ya tamam geldim itiraf ediyorum çiğdem biricik arkadaşım mı acabaaaaa :queen: :queen: :queen:
CBR1000RR' Alıntı:çiğdooooooooooo kafayı yicen kısssboşver sen bunları yok beyler yok kızın erkek arkadaşı işte aaaaaaaaaaa
bu arada çiğdem nie senle uğraşıyorlar bakimm
bak sinirlendim bırakın len kızıııııııııııııııı :rendeer:
zuhtupasa' Alıntı:acıkla çiğdem sende ikiside diil de.. gerçeği sadece paşa bilio de..![]()
dishy' Alıntı:sence.....:cherry: :cherry: :cherry:
:silent: paşam hangisi ya bu topic i sen kurtarırsın :rendeer:zuhtupasa' Alıntı:acıkla çiğdem sende ikiside diil de.. gerçeği sadece paşa bilio de..![]()
Peril' Alıntı:of offffffffffffffffffffffffffff ben yanmımda kimler yansın,uğraşayımda hangibirinizle uğrşayım..gerçekler acıdır gerçke sevgilimBRUCE WILLS..![]()
tamam mı,cumartesi ye görüşelimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Peril' Alıntı:oo götürr nuricimmm takl valla ama bu saaate niye içiyosun bakim,dikkat et kendine lazımsın sen bize....bizde seni seviyoruz biiyosun..![]()
BRUCE' Alıntı:vay canına,bir gizli hayran daha varmış içimizde ne küsel ehe ehe:queen: