Muzo' Alıntı:Uyarı için sağol.. yapıyorum düzenlemeyi.serdark' Alıntı:Ekledim senide kanki, anahtarına sahip çık alırlar walla/QUOTE]
Sagol Serdarcim,
Anahtarima Dikkat ederim, bak Intercom ( Leventi ) heryere 2 ser kez yazmissin sonra hesap tutmaz....:cat:
Bizimle daha önce Toplu Sürüşe katılmadığın için bilmiyorsun nasıl gittiğimizi tabii.. Merak etme arkada kalmazsın :cat: sadece çizgini bozmadan gitmen yeterli. Toplu sürüşten zevk almaya başlayacağını sana garanti ederim :cat:intercom' Alıntı:Ekledim senide.. İsim Soyisim + tecrübe yazarsan sevinirim..
Levent A. tecrübe: serseri söför, kücük schumacher, genc niki lauder, dingil kiran :queen:
Noela K. tecrübe: yokale:
arkadaslar, ben zaten 150cc lik bir scooter ile + articili ile geliyorum... toplu sürüslerden ö d ü m kopar, katildigim birkac toplu sürüslerdeki felaket ve sikayetlerden dolayi...... siz bi güzel basip ucarsiniz aslan parcasi motorlanizla biz dingil mingil ufak tefek arkanizdan geliriz... :cherry: :rendeer:
Biraz bilgi tazeleme yapmak istersen, benim imzamda Toplu Sürüş Kuralları linkleri var 1-2-3 diye, şöyle bi göz gezdir yeter :cat:
Ekledim arkadaşım,Thunder79' Alıntı:Thunder79 Barış Genç karting tecrubesi yok... eğer yer varsa kahvaltı + yarışma +barbekü için benide ekleyin![]()
Görüşmek üzere
Nedir bu düzen tertip be hocam bee.. tebrik ediyorum seni :cat:erdem.gunduz' Alıntı:KAHVALTI :
erdem.gunduz
KARTİNG TURNUVASI :
erdem.gunduz (Erdem Gündüz) yok
BARBEKÜ :
erdem.gunduz
uzman_1907' Alıntı:serdar yaz benide kardeşim hersey dahil istiyorum![]()
karting tecrübesi mi? tv de seyrettim yetmez mi?:queen:
TycOOn' Alıntı:TycOOn - Giray - iyimi oda ne süper. alırım anahtarlarınızı![]()
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.![]()
erdem.gunduz' Alıntı:KAHVALTI :
erdem.gunduz
KARTİNG TURNUVASI :
erdem.gunduz (Erdem Gündüz) yok
BARBEKÜ :
erdem.gunduz
Erdem abi katılıyor Karting'e "yok" ibaresi tecbüre yok anlamında :cat:texasozgur' Alıntı:ya erdem abi sensiz karting mi olur yaaaaaaa!
gurolcbr125' Alıntı:bu pazar gittim ve yeri gördüm pist manyak derecede güzel arabaların yer tututşu çok iyi çünkü yol asfalt beton değil yani ötekiler gibi.10 dk bindim ama doyamadım cok zevkli bir olay herkezin gelmesini tavsiye ediyorum tadına doyamıyacaksınız.Ben heralde ayın 13 üne kadar bi 13 kere daha giderim bu gişişle![]()
herkeze şiddetle tavsiye ediyorum ....