[MT İstanbul] 11 Temmuz 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi

Güncel Liste

01- Osbourne
02- askon
03- Hersekli
04- Reşit
05- sedat_57
06- krd
07- canicellat
08- ımroz
09- kuyucadısı
10- KyCd
11-..............?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Yalova'ya haftaya gitmeyi planlıyorum ben..Karşılama varsa gelirim ama :p:)

vay KyCd kuyucadısı ikilisi katılmış :)

Ben de size eşlik etmek istiyorum. Osbourne, bana cep telefon numaranızı mesaj atarsanız sevinirim.

Tam gelip gelmeyeceğim belli olunca tekrar görüşürüz.

Merhaba,

Eğer müsait olursa ben de geziye katılmak isterim.

Daha yeniyim ama iki-üç hafta önce bir günde yine 350 km lik erdek gezisi yapmıştım.

Buluşma yerini tam anlamayadım, anadolu yakasından bostancıdan nasıl geliniyor biraz detaylı tarif alabilir miyim?

Arkadaşlar bugün itibari ile motorumu satmış bulunmaktayım dolayısı ile yarınki geziye katılamayacağım sizlere iyi sürüşler. :(

Merhaba,

Daha yeniyim ama iki-üç hafta önce bir günde yine 350 km lik erdek gezisi yapmıştım.

Buluşma yerini tam anlamayadım, anadolu yakasından bostancıdan nasıl geliniyor biraz detaylı tarif alabilir miyim?

dostum egerki yolda sorun olursa ben reşitin artçisi olacagım gidonu ben devralabilirim sorun olmaz.. Lafımı olur hepimiz kardeşiz:queen: aga bostancıdan otobana gir opet benzin istasyonuna gireceksin otoyol üzerindeki..zaten bi tane var..

Merhaba,

Müsait tabii ki..
Buluşma yerimiz Anadolu Otoyolu'na girdikten sonra (ki burası İstanbul-Ankara Otoyolu oluyor, TEM yani) Gişelerden yaklaşık 17-18 km sonra sağda göreceğiniz kocaman bir OPET dinlenme tesisi..
Aşağıdaki linkte A noktası gişeler B noktası da toplanma yerimiz olan OPET oluyor..
http://maps.google.com/maps?f=d&sou...0.966419,29.307747&spn=0.210762,0.445976&z=12

Bostancı'dan gelmek için E-5'e çıkıp Kadıköy istikametine doğru gidiyorsunuz..Kozyatağı köprüsünü geçmeden sağa TEM yönüne doğru dönüyorsunuz..
TEM = Yeşil tabelayla yazılmış Ankara yolu oluyor..Paralı yol yani biliyorsunuz..

Eğer hiç bulamam diyorsanız Kozyatağı Carrefour'un oradan taksicilere sorabilirsiniz Anadolu Otoyolu'na (TEM'e) nasıl çıkarım diye..

ımroz, hayırlısı olsun..düştüm seni kazandan :)

Güncel Liste

01- Osbourne
02- askon
03- Hersekli
04- Reşit
05- sedat_57
06- krd
07- canicellat
08- cityrider
09- kuyucadısı
10- KyCd
11-..............?

Bu arada az önce Adapazarı'ndan bir arkadaşla görüştük, İstanbul'u üç gündür sel götürürken Adapazarına hiç yağmur yağmamış..Sülüklü Göl yolu kuru anlaşılan ki bu iyi haber :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün itibari ile motorumu satmış bulunmaktayım dolayısı ile yarınki geziye katılamayacağım sizlere iyi sürüşler. :(

Bir gösterge bile insanı motordan soğutabiliyor demek :D
Gösterge için gidip sattın sanırım motoru :)
Hayırlısı olsun.

sanırım aynı güzergaha gideceğiz

fakat ben ağva,kandıra üzerinden rota çizdim.toplamda 250km civarı:)

akşam dönmeyeceğim için yavaş yavaş geze geze gitmeye çalışacağım.

yola çıkacak tüm arkadaşlara iyi yolculuklar:king:

Bir gösterge bile insanı motordan soğutabiliyor demek :D
Gösterge için gidip sattın sanırım motoru :)
Hayırlısı olsun.

Yok canım daha neler :D ilan zaten vardı bugüne kısmetmiş ne yapalım artık bakacağız,yeni motor bakıyorum hayırlısı olsun alanada satanada..

geziye katılacak arkadaşlardan telefon numarasını verebilicek olan var mı? adapazarı- mudurnu çıkışında size katılabilirim, saat kaç gibi adapazarı-mudurnu otoban çıkışında olursunuz?

Yarın Allah kısmet ederse geliyorum ben de. Bağcılar tarafından gelecek olan varsa beraber gidebiliriz.

sizlere kazasız ,belasız hayırlı geziler şimdiden,bol bol gezin :p bende biraz satılık motor araştırması yapayım,:silent: motoru satmak bir dert,yenisini almak başka dert :)

geziye katılacak arkadaşlardan telefon numarasını verebilicek olan var mı? adapazarı- mudurnu çıkışında size katılabilirim, saat kaç gibi adapazarı-mudurnu otoban çıkışında olursunuz?

9:30 gibi yola çıksak sanırım saat 10:45-11:00 gibi orada oluruz..

Telimi yolluyorum özelden..Yoldayken de bakabilirim telefona, ararsın neredesiniz diye..

Arkadaşlar, grup sürüşü el işaretlerini unutmayın lütfen..Daha sıkıntısız bir sürüş için herkes bildiğinden emin olursa iyi olur..

Bütün gün İzmit'teydim hava açık ve istanbul'dan daha sıcaktı yağmur yoktu. Gece 23:00 'te İzmit'ten İstanbul'a döndüm yol boyunca hiçbir yerde yağış yoktu. İstanbul'a yağmur yağmış bazı semtlerde yollar ıslaktı. Şimdi eve girdim geziye gidecekler için bilgi vereyim dedim. İyi sürüşler...

teşekkür ettim Engin abi, yarın görüşmek üzere

Engin abi özeline bakarmısın?

Yav yatsanıza :mrgreen:

Cevap yazdım bu arada Erkan..

Bütün gün İzmit'teydim hava açık ve istanbul'dan daha sıcaktı yağmur yoktu. Gece 23:00 'te İzmit'ten İstanbul'a döndüm yol boyunca hiçbir yerde yağış yoktu. İstanbul'a yağmur yağmış bazı semtlerde yollar ıslaktı. Şimdi eve girdim geziye gidecekler için bilgi vereyim dedim. İyi sürüşler...

Teşekkürler :rendeer:
İlk andan beri kuru bir yolculuk olacağını düşünüyorumdum bende..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar