Merhaba,
Eğer müsait olursa ben de geziye katılmak isterim.
Daha yeniyim ama iki-üç hafta önce bir günde yine 350 km lik erdek gezisi yapmıştım.
Buluşma yerini tam anlamayadım, anadolu yakasından bostancıdan nasıl geliniyor biraz detaylı tarif alabilir miyim?
Müsait tabii ki..
Buluşma yerimiz Anadolu Otoyolu'na girdikten sonra (ki burası İstanbul-Ankara Otoyolu oluyor, TEM yani) Gişelerden yaklaşık 17-18 km sonra sağda göreceğiniz kocaman bir OPET dinlenme tesisi..
Aşağıdaki linkte
A noktası gişeler
B noktası da toplanma yerimiz olan
OPET oluyor..
http://maps.google.com/maps?f=d&sou...0.966419,29.307747&spn=0.210762,0.445976&z=12
Bostancı'dan gelmek için E-5'e çıkıp Kadıköy istikametine doğru gidiyorsunuz..Kozyatağı köprüsünü geçmeden sağa TEM yönüne doğru dönüyorsunuz..
TEM = Yeşil tabelayla yazılmış Ankara yolu oluyor..Paralı yol yani biliyorsunuz..
Eğer hiç bulamam diyorsanız Kozyatağı Carrefour'un oradan taksicilere sorabilirsiniz Anadolu Otoyolu'na (TEM'e) nasıl çıkarım diye..
ımroz, hayırlısı olsun..düştüm seni kazandan
Güncel Liste
01- Osbourne
02- askon
03- Hersekli
04- Reşit
05- sedat_57
06- krd
07- canicellat
08- cityrider
09- kuyucadısı
10- KyCd
11-..............?
Bu arada az önce Adapazarı'ndan bir arkadaşla görüştük, İstanbul'u üç gündür sel götürürken Adapazarına hiç yağmur yağmamış..Sülüklü Göl yolu kuru anlaşılan ki bu iyi haber