[MT İstanbul] 11 Temmuz 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:p bende gezi çetelesi tutuyorum..Sedat motorunu sattı bu arada...bu gezi olursa kına yakarım motoruma..:mrgreen:

Valla ben kar da yağsa gideceğim isteyenler yağmurluklarını giyip gelir..Ki ihtiyacımız olmayacak diye ısrarla söylüyorum..
Pazar sabahı 09:00'da OPET'teyim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla ben kar da yağsa gideceğim isteyenler yağmurluklarını giyip gelir..Ki ihtiyacımız olmayacak diye ısrarla söylüyorum..
Pazar sabahı 09:00'da OPET'teyim..

tabi sen 150 kilosun rüzgar soğuk işlemiyor yağlardan doğal koruma kalkanın var..:queen::p:rendeer:(fotolarını gömüştümde birgeziden)..motorcu adam akıllı adamdır kendini riske atmaz..o bağlamda şeyediyorum yoksa Sibiryaya gideriz..:rendeer:

ana beni niye karaladın C385M9. provokasyon var. :D
Ben yorum yapıyorum. Yağmur severim ben :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------

Engin'in 150 kg'ı kıyıköy dönüşünde rüzgarı yediğinde pek fayda etmemişti, sarılıyordu bariyerlere :D zat günleri ahaha

Bu arada sakaryanın içinden geçiyor muyuz. Ben merkezden artçı alacağım.

Son düzenleme:
tabi sen 150 kilosun rüzgar soğuk işlemiyor yağlardan doğal koruma kalkanın var..:queen::p:rendeer:(fotolarını gömüştümde birgeziden)..motorcu adam akıllı adamdır kendini riske atmaz..o bağlamda şeyediyorum yoksa Sibiryaya gideriz..:rendeer:

Ben motorcu değilim o halde..Adam akıllı adam da değilim senin yazdıklarına göre..
Laflarını kendi gözünde bir tart da öyle yaz istersen..

:p bende gezi çetelesi tutuyorum..Sedat motorunu sattı bu arada...bu gezi olursa kına yakarım motoruma..:mrgreen:

Ben gelmiyeceğim demedim üstad.kafamın rahat olması için bu meseleyi halletmem lazım hayırlısı ile haftaya uzun yol var çünkü meseleyi çözüme kavuşturursam % 100 sülüklügöl gezisine katılacağım.

ana beni niye karaladın C385M9. provokasyon var. :D
Ben yorum yapıyorum. Yağmur severim ben :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------

Engin'in 150 kg'ı kıyıköy dönüşünde rüzgarı yediğinde pek fayda etmemişti, sarılıyordu bariyerlere :D zat günleri ahaha

Tamam çok kaslı biri olabilirim ve kıskanıyor olabilirsin :p ama rüzgarda sürüş tekniği diye bir şey var :mrgreen:

Şimdiki motor 190 kg. ve benimle birlikte yere mıh gibi çakılı gideyyoz :)

Alper, sakarya'dan geçmiyoruz abi direk otobandan akyazı çıkışına gideceğiz..Eğer artçın gelecekse Adapazarı ayrımına gelsin bir şekilde veya hiç olmadı yolu değiştiririz.
Güncel Liste

1- Osbourne
2- askon
3- Hersekli
4- Reşit
5- sedat_57
6- krd
7- canicellat
8- ımroz
9-..............?

kendini çıkarmak isteyen varsa listeden silsin bu arada arkadaşlar..

Son düzenleme:
öyle yolu değiştirmeye gerek yok. heralde en kötü adapazarında çıkarım sonra sizi yakalarım. Sonuçta 90la gidiyonuz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben motorcu değilim o halde..Adam akıllı adam da değilim senin yazdıklarına göre..
Laflarını kendi gözünde bir tart da öyle yaz istersen..

Haci bi virgülü unutunca anlam düştü..

motorcu adam , akıllı adamdır demek istedim ..:) ben güzergah sonucunda eve gideceğimi bilsem veya orada kurulanacağımı bilsem tufanda bile giderim ama gün boyu ıslak kalmak akıl karı değil..:wiinkk:

Haci bi virgülü unutunca anlam düştü..

motorcu adam , akıllı adamdır demek istedim ..:) ben güzergah sonucunda eve gideceğimi bilsem veya orada kurulanacağımı bilsem tufanda bile giderim ama gün boyu ıslak kalmak akıl karı değil..:wiinkk:

Sen bilirsin tabii de ben bu tür gezilerde yanıma mutlaka kuru bir takım tshirt ve pantolon alırım..
Yoksa sürekli ıslak takılmak elbette akıl karı değil..
Neyse yarın ola hayrola.

Arkadaşlar bizim meteoroloji bile sonunda pazar günü için yağış olmayacağına yönelik bilgileri yayınladı :)
Artık inanıyorsunuzdur bana herhalde :p
haritatahmingun2.png

Meteoroloji bulutlu gösteriyor ama küresel hava durumu siteleri havayı az bulutlu/açık veriyor..

Kısacası hava yönünden çok büyük ihtimalle hiçbir sıkıntı yaşamayacağız..:cat:

inaniyoruz paşam pazar günü seninleyiz :) mangalmı yapcaz engin abi gölde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen bilirsin tabii de ben bu tür gezilerde yanıma mutlaka kuru bir takım tshirt ve pantolon alırım..
Yoksa sürekli ıslak takılmak elbette akıl karı değil..
Neyse yarın ola hayrola.

ama bu bilgiler öğleden sonra geldi...:wiinkk: yarın akşamdan itibaren yağmurlar gidiyormuş sağlam sıcaklar geliyormuş..

http://www.milliyet.com.tr/yagmur-b...kiye/sondakika/09.07.2010/1261492/default.htm

İki gündür devam eden yağışlar yerini yeniden sıcak ve güneşli günlere bırakıyor.

Marmara ve Batı Karadeniz'de sağanak yağış bir gün daha devam edecek. Pazar gününden itibaren ülkenin tamamında yağışlar sona erecek. Önümüzdeki 1 hafta boyunca Türkiye tam anlamıyla Temmuz sıcaklarını yaşayacak.

Bu geceden yarına kadar, yağmur Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağacak. Özellikle Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova ve Sakarya boyunca sağanaklar zaman zaman kuvvetli olacak.

İstanbul'da bu gece de yağış sürecek ancak yarın sabah-öğle arası kuvvetli yağışlar görülecek. Yarın akşam yağış kesilecek ve İstanbul'da hava bir hafta güneşli ve sıcak geçecek.

Ankara yarın hafif yağmurlu, İzmir rüzgarlı ve biraz bulutlu. Her iki kent de hafta sonu 5 derece ısınacak. Adana'ya pazardan itibaren yazın en sıcak günleri geliyor.

İşte bölge bölge hava raporu: Marmara bu gece ve yarın yağışlı. Yarın sabah ve öğle saatlerinde yağmurun kuvveti daha fazla. Yarın akşamdan itibaren yağış Marmara'yı terk edecek ve yaz önümüzdeki hafta geri gelecek. 25 derecenin altına inen sıcaklık pazardan itibaren 10 derece artışla 35 dereceye dayanacak.

İç Anadolu'nun batı kesimleri 3-4 derece serinledi. Eskişehir, Ankara arası 1 gün daha bulutlu ve hafif yağmurlu. Pazardan itibaren sıcak hava dalgası geliyor.

Ege ve sahillerinde de 2-3 derecelik sıcaklık düşüşleri yaşandı. Ancak hafta sonu 5 derece artışla sıcaklık yüksek değerine geri dönecek. Salıdan itibaren ise sıcak hava dalgası geliyor. Ancak iki haftadır kıyılara sert esen karayel, bu hafta da serinlik verecek; nemi sahillerde yüzde 40'ın altında tutarak havanın bunaltmasını engelleyecek.

...............

birde otoban yerine Şile Ağva tarafından gidilse eski yoldan nasıl olur...

Son düzenleme:
ama bu bilgiler öğleden sonra geldi...:wiinkk: yarın akşamdan itibaren yağmurlar gidiyormuş sağlam sıcaklar geliyormuş..

birde otoban yerine Şile Ağva tarafından gidilse eski yoldan nasıl olur...

Öğleden sonra verildi ama ben 3 gün önceden beri yağmur yok diyordum zaten :wiinkk:

Şile -Ağva yolundan gidersek yol minimum 5 saat sürer ve en az 70 km daha fazlalaşır..
Epey uzar yani..
Malesef otobanın sıkıcılığında gitmemiz gerek Akyazı'ya kadar..Ama otobandan çıktığımız anda inanın çok değecek :)

inaniyoruz paşam pazar günü seninleyiz :) mangalmı yapcaz engin abi gölde :)

Göle karşı mangal Sedat'çım aynen :)
Bizim çaycı Güven isimli arkadaşta orada olursa mükemmel olacak..

Güncel Liste

01- Osbourne
02- askon
03- Hersekli
04- Reşit
05- sedat_57
06- krd
07- canicellat
08- ımroz
09- kuyucadısı
10- KyCd
11-..............?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Yalovaya ne zaman gelinizzz

Yalova'ya haftaya gitmeyi planlıyorum ben..Karşılama varsa gelirim ama :p:)

Güncel Liste

01- Osbourne
02- askon
03- Hersekli
04- Reşit
05- sedat_57
06- krd
07- canicellat
08- ımroz
09- kuyucadısı
10- KyCd
11-..............?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Yalova'ya haftaya gitmeyi planlıyorum ben..Karşılama varsa gelirim ama :p:)

şu an erzincandayımm yalovaya düşmem 10günübulurr ::146:: artık bidakine...

neden omasın hatta gelirken panda ayusunuda getirin sanırım anlamışındır:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar