cuk_o' Alıntı:vedat abi istiyosan seni ben alim motorla sonrada bırakırım
yoksa sen yine gelmemek için düşersin gibi geliyo bana :queen:
taam senin yerine tavlayıda serkan oynar zaten..FutureShock' Alıntı:Arkadaşalr bişi rica edicem.Eğer cuma günü çıkıcak tır da aksilik olursa benim işten çıkmam 10-11-12 yi bulur.Baktınız ben gelemiyorum kapın nargileleri gelin benim ofise.Nargilecilerin yan sokağı zaten.Nargilenin dumanını üfleseniz bana gelir yani.
1.GELENKSEL DEMEKTEKİ AMACIMIZDA BU...FutureShock' Alıntı:topic ismi çok güzel olmuş.Umarım sürekliliği sağlayabilriz...
EVET CANIM GELEMEDİĞİN İÇİN KISKANMA...:queen: :queen:kingofrider' Alıntı:sanırım isim babası bizim terapist savaş
nerden bellii tophaneden belli heheheeeee
SEVGİLİ KARDEŞİM BAŞLIKTA BELİRTTİK BÜTÜN MOTOSİKLET.NET ÜYELERİNE..teksavasci' Alıntı:savas abi benim motorum yok gelebilirmiyim...
merhaba paşam....zuhtupasa' Alıntı:len savaş...artizlik yapmada ekle listeye..:mrgreen: bakalım tavla bildigini iddia edenleri bi görelim..![]()
S&S
Yaw aslında haklısın Savaş..Bizde zamanında Beers ta 1-2 kez toplandık bir çok arkadas aynı konudan sikayet etmişlerdi..Böle bol sigara dumanlı, ne idüğü belirsiz anlasılmayan yüksek volüm müzikli ortamlarda insan yanındakini bile duyamıyor..:bounce: tabi amaç sohbetse..:wiinkk:SAVASXXL' Alıntı:1.GELENKSEL DEMEKTEKİ AMACIMIZDA BU...
SADECE İNSANLAR SOHBET ETSİNLER VE BİRBİRLERİNİ TANISINLAR...
GÜRÜLTÜ İÇERİSİNDE NE SÖYLEDİĞİNİ NE DEDİĞİNİ ANLAMAYAN İNSANLARIN OLDUĞU BİR YERIN SAMİMİ OLMADIĞINA INANDIĞIMDAN DOLAYI BUNU YAPMAK İSTEDİM... GELEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER.. ŞİMDİDEN...
TV MAKİNASI AKŞAMI BAŞIMA GELEN Bİ OLAYDAN SONRA BÖYLE BİŞEYE KARAR VERDİM Bİ KAÇ KEZ AYNI ORTAMDA BULUNDUĞUM GENÇ Bİ ARKADAŞ HEYECANLA YANIMA GELDİ ABİ YA BEN SAVAŞ ABİYİ SORACAKTIM D EDİ..zuhtupasa' Alıntı:Yaw aslında haklısın Savaş..Bizde zamanında Beers ta 1-2 kez toplandık bir çok arkadas aynı konudan sikayet etmişlerdi..Böle bol sigara dumanlı, ne idüğü belirsiz anlasılmayan yüksek volüm müzikli ortamlarda insan yanındakini bile duyamıyor..:bounce: tabi amaç sohbetse..:wiinkk:
S&S
TAAM EKLEDIM SENI MOTORUNU Bİ YERE BIRAKTA GEL OZAMAN...donniedarko' Alıntı:savaş abi benim motor var ben de gelebilir miyim :queen: