Ortalık kızışmış,tavlacılar birer birer çıkıyor.SAVASXXL yaz kardeş ,rivayet olduğunca bana köprüden daha yakınmış , doğrudur 300m yerine 200m gelmek hoş
SANA ÖZEL TOPLANTI DİYE BUNA D ENİR ABİCİM....muratdiksöz' Alıntı:Ortalık kızışmış,tavlacılar birer birer çıkıyor.SAVASXXL yaz kardeş ,rivayet olduğunca bana köprüden daha yakınmış , doğrudur 300m yerine 200m gelmek hoş
GELİRKEN MOTORU DEVİRME YİNEEEE... :queen: :queen:vedat kaya' Alıntı:ben servise kaçıyorum iyi akşamlarrrrr...
öğretirim ben s ana janım ısmarla 10 çaybatuhan35' Alıntı:eeee ben tavla oylamayı bılmıyorum..ale:
bu konuda sızden yardım beklıyorum...![]()
ekledim mehmet kardeşim....motoboy' Alıntı:bende geliyorum abi yaz adımı
olman gerekiyor daha topiği yeni buluyon muhahah:queen:sametcakar' Alıntı:abi aşk olsun yanii. birde yazmamı bekliyorsun benden....
ilk sıralarda olmam gerekmiyormu benim
abi aşk olsun valla 15234. sıra ha.SAVASXXL' Alıntı:olman gerekiyor daha topiği yeni buluyon muhahah:queen:
taam yazıyorum 15234. sıradasın..:queen: :queen: :queen:
çok yoğunum sametcim yav bu gun 30 kişi aradı tv d en seyreden...sametcakar' Alıntı:abi aşk olsun valla 15234. sıra ha.
bana bunumu laik gördün :salut:
maşallah maşallahç baya prim yaptın abi.SAVASXXL' Alıntı:çok yoğunum sametcim yav bu gun 30 kişi aradı tv d en seyreden...
herkez tanışmaya gelıyor
kahretsin beee:queen: :queen:
benden randevu alırlarsa zayıflatırlar...:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:sametcakar' Alıntı:maşallah maşallahç baya prim yaptın abi.
artık diyetisyenlere bedava zayıflattırırsın kendini:queen: :queen:
yarın ben zayıflatcam savaşı siz yormayın kafanızı yarınki bombaya dikkaaaaaaaaaat...:queen:SAVASXXL' Alıntı:benden randevu alırlarsa zayıflatırlar...:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
vedat kaya' Alıntı:günaydın MT......
vay vay vay...
tavla..
satranç..
nargile..
sohbet ..
muhabbet...
gecede yok yok..:cat:
savaş abi sen ünlüsün artık o gün bir iki mankenle gelirsin..yakışır hani...:queen:
batuhan35' Alıntı:savaş abi
tv makınesınde görüştük ama
zeynep mansur'u davet etsek olmazmı..??:queen::mrgreen: