seni tanımamak mümkünmü .... tüm camiaya maalolmussun.. ehu ehu.. bi tur verirsin artık.. şakka şakka ...
SAVASXXL' Alıntı:TV MAKİNASI AKŞAMI BAŞIMA GELEN Bİ OLAYDAN SONRA BÖYLE BİŞEYE KARAR VERDİM Bİ KAÇ KEZ AYNI ORTAMDA BULUNDUĞUM GENÇ Bİ ARKADAŞ HEYECANLA YANIMA GELDİ ABİ YA BEN SAVAŞ ABİYİ SORACAKTIM D EDİ..
İÇİMDEN YUH DEDİM VE HANİ ŞU ŞİŞMNA KEL OLANIMI DİYORSUN D EDIM EVET ABİ DEYINCE BENIM D EDİM ABİ BEN SENINLE TANIŞAYIMİSTİYORUMAMA HİÇ FIRSAT OLMADI DEDİ BUNU DUYUNCA İÇİMDEN DEMEKKİ İNSANLARIN TANIŞMAYA SOHBET ETMEYE VE GERÇEK DOSTLUKLAR YAKALAMAYA İHTİYACI VAR DİYEREK DÜŞÜNDÜM... İNŞALLAH VESİLE OLURUZ...
not: LÜtfen Tavlada İddİali Olanlar Belİrtsİnler...
Koltuk Altlarinda Gİdenler Bellİ Olcek....![]()
TAAM EKLEDIM SENI MOTORUNU Bİ YERE BIRAKTA GEL OZAMAN...![]()
![]()
![]()
![]()
yok yav saçlarım omzumda 195 boy var kilom 75 :queen: :queen: :queen:thewall' Alıntı:Savaş ABİ sen şişman ve kel misin ki.?.. Bence yok öyle bişey..
İMZA : Kör Kadir :cherry:
yaw savas senin boyda habire uzuo..SAVASXXL' Alıntı:yok yav saçlarım omzumda 195 boy var kilom 75 :queen: :queen: :queen:
İMZA:Hem KEL Hem ŞİŞMAN
yaw savaş seninde bu "kamera ve yönetmenlik" merakın bizi öldürcek.. neee yinemi...SAVASXXL' Alıntı:arkadaşlar video ya da çekeliecek turnuvamız ...
kim hile yapıyorsa diskalifiye edeceğiz..:mrgreen:
biz teknolojik buluşmalar sağlayan bir ekibiz....:cherry:
cameramız varzuhtupasa' Alıntı:yaw savaş seninde bu "kamera ve yönetmenlik" merakın bizi öldürcek.. neee yinemi...:mrgreen: :mrgreen:
S&S
:mrgreen: yaw sen üzme kendini buluruz sana bi çığırtkan..çok vaaaar..:mrgreen:SAVASXXL' Alıntı:cameramız var
fotoğraf makinasida var birde bağıran bulddummu fırça atan ortalıkta taamdır..
muhahaha aynı ortamı yaşatırım hepinize...
adam 6x6 atıyormuş tam stoppp yenıden alıyozz diyormuşum muhahahah
:queen: :queen: :queen: :queen:
yaw vedat ne kusura bakcez.sen kusura bakma..yenicez artık napalım..vedat kaya' Alıntı:abiler tavlada ağır adamlarsınız diye yenilmek zorunda değiliz dimi..
bakın saygızıslık etmiim ama fena oynarım...
kapı gıcırtısına bile oynarım..
(yok bu başka bişiydi...):queen: :queen:
böle dienden korkacan valla..:cyclopsan :cyclopsantmrbaykal' Alıntı:wayy savaş abim ben pek anlamam tavladan ama
taşları sen dizersen yalan yanlış oynarım.belki birinci bile olabilirimmm.
tmrbaykal' Alıntı:wayy savaş abim ben pek anlamam tavladan ama
yazdım canım çay paralarını ödeyecek birisi mutlaka lazım demi ama....:queen: :queen:tmrbaykal' Alıntı:wayy savaş abim ben pek anlamam tavladan ama
diyenden korkacan canımtmrbaykal' Alıntı:bende para yokki...
ben yancılık yapiim........
Nasıl amaç tavla değil yaa meydan okuyanlar var kendilerine çok güvenenler var :cherry:SAVASXXL' Alıntı:arkadaşlar sadece tavla değil bu toplantının amacı sadece araç o dostlukların yenı tanışmaların ve sohbetlerın başlangıcı olması için bir araç o.....