Ben yanım da paintball için fazladan mermi getiricem nihahahah :cherry:
vay site sahabıda olmuşsun paşam hayırlı olsun :rendeer: :rendeer: :rendeer:zuhtupasa' Alıntı:erhan uyuyo..siteyi bana sattı ya.. dun aksm aldıgı paralarla fazla ucmuşda..
![]()
S&S
selam göksel kardeşim:rendeer:GÖKSEL...' Alıntı:bu cuma itibari ile 1 hafta ist. dışında olacagım için dolayısyıla muhteşem geçecegini düşündügüm geziye katılamayacagım
erhancım listeden atabilirsin beni yer işgal etmiyim
aksi' Alıntı:selam göksel kardeşim:rendeer:
Vay vicdansız vay hani bana selamaksi' Alıntı:selam göksel kardeşim:rendeer:
buralardayım be kardeşim iş güç malum nikimiz aksi ama gayet uysal bir şekilde çalışmaya gayret eden bir esnafız :rendeer:GÖKSEL...' Alıntı:oooo cihanım nerelerdesin yahu
yurtta sulh cihanda kayıp oldun![]()
ahada kim varmış burda hayret vallah benim ehliyeti vermeyen sürücü kürsüsünün sahabı iboroti :queen: :queen: :queen: slm kardeşim :queen: bu arada nezamdan beri görüşemiyoruz ya hayırdırGelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Vay vicdansız vay hani bana selam
taaam olcay ben binerim sana hafifim yaw 90kg.cık.....:mrgreen: :rendeer: hayırlı olsun bu arada..:rendeer:Eyong' Alıntı:Beni - 1,5 yapın, yanlız geleceğim. Fakat artçı olarak birini alabilirim (hafif olması şartıyla) zira geleceğim motor 125 cc cros ve rodajda![]()
Bencede ARTÇIBAŞI alpere bi sorun bu konuyu:mrgreen:aybiketa' Alıntı:artçı lazımsa bende bi tane bayan var hem de hafif :mrgreen:
aybiketa' Alıntı:ay çok heycanlandım !! :mrgreen:
yanımıza başka neler almak lazım ?