[MT - İstanbul] 05 Temmuz Çarşamba - II. Hyo Kullanıcıları Buluşması @ Kadıköy Moda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ehliyet Problemi

ARKADAŞLAR,

HENÜZ BİR HAFTALIK 250 COMET KULLANICISIYIM. MAALESEF HENÜZ EHLİYETİM YOK VE KALABALIK SAATLERDE YOLLARA PEK ÇIKMIYORUM.:salut: . BU YÜZDEN ÇARŞAMBA AKŞAMI KATILIR MIYIM BİLMİYORUM AMA HEPİNİZİN YOLU AÇIK OLSUN. İYİ EĞLENCELER.

İlk buluşmadan sahneler...

73eh.jpg

54hy.jpg

gv65024pc.jpg

Abi Çarşambaya İstanbul u sel götürecekmiş yaw... Umarım katılımda bir sorun olmaz...

jakobien' Alıntı:
İlk buluşmadan sahneler...

Jako o güzelim GV 650 kim yaf yada kimin¿ :)

Son düzenleme:
lautreamont' Alıntı:
Abi Çarşambaya İstanbul u sel götürecekmiş yaw... Umarım katılımda bir sorun olmaz...

Jako o güzelim GV 650 kim yaf yada kimin¿ :)

ilk buluşmada istanbul'u hakikaten sel almıştı. hatta mekanın üstü açıktı ama son derece leziz bir gündü. 2 gv650 ile Global Motor gelmişti. :wiinkk:

aiqa' Alıntı:
yani yağmur olsada buluşuyor muyuz?

hava durumundan iyice emin olduktan sonra avrupa yakasından buluşmaya katılacak arkadaşları da düşünerek bir karar vereceğiz. bir hafta sonra da olabilir, yeter ki sağlıklı bir buluşma olsun.

crato' Alıntı:
ilk buluşmada istanbul'u hakikaten sel almıştı. hatta mekanın üstü açıktı ama son derece leziz bir gündü. 2 gv650 ile Global Motor gelmişti. :wiinkk:

Abi benim için sorun yok bencede çok leziz olur eminim. Ve ben orada olacağım zaten :) karşıdan gelecek arkadaşlar için endişelenmiştim. Dilerim yağmur perşembeye sarkar :) Gv 650 ile gelen global motor yetkilileri ise kesin Arif beydir o bu ayrı bir sevinç durumu benim için. Taş bile yağsa orada olacağım ben inşallah ölüm kalım hastalık bir şey olmazsa. Gerçi benbim ev biraz uzak ya neyse geleceğiz artık 2 sokak :)

genelde burasının tahminleri tutuyor.....çarşamba kapalı gösteriyor ama sonuçta tahmin, olurda yağmur yağarsa kimse beni suçlamasın :)

Ben de

Ben de gelmeye çalışacağım arkadaşlar,
Dolmabahçe grubuna dahil olmaya çalışacağım
(kırmızı GT250R), belki Devil egzos taktırıcam , merak edenler de görür yetişirse

şu anda toplam 23 motor ve 9 artçı olduk. (Global Motor yetkilileri hariç.)
listeyi okuyan da sitede kullanıcı yok sanacak.::miiz1::

yollar_efesi?
sen gelmiyor musun yoksa?

crato' Alıntı:
şu anda toplam 23 motor ve 9 artçı olduk. (Global Motor yetkilileri hariç.)
listeyi okuyan da sitede kullanıcı yok sanacak.::miiz1::

yollar_efesi?
sen gelmiyor musun yoksa?

Krato cum gelmeyenlere 0 ver sen de kalsınlar bütünlemeye akılları başlarına gelsin :)

arkadaşlar , arkadaşlar ,arkadaşlar bizsiz buluşma mı olur yahu :)
aa bizi yazmamışsın crato, kafadan yazman lazım:) ehe ehehee

motorsuz hyosungcu bi artçıya ihtiyacı olan varsa ben yardımcı olayım:) yok bende fazladan boşyer var ve avrupa yakasından geçişcem buluşup gelebilirsin diyen varsa çok sevinirim bana yardımcı olsun kadıköydeki yari tam bilmiyorum :(

ibrahim cim bu sefer yavuzun verdiği kaskı unutmazsan sevinirim:) görüşürüz.

evet beklliyorum avrupa yakasındayım ...

crato' Alıntı:
biz de nerede kaldı acaba muritu diyorduk.
yazalım hemen listeye.:cat:

sağol başkan :) özledim valla herkesi ..derslerden kafamı kaldırabilsem :pale:

umarım bizi alacak bi hyosung sever bulunur..e bulunmazsa ayıp artık bu kadar motor aldırdık arkadaşlara demi :) dersten çıkar çıkmaz yetişecem söz :)

crato senin kaskı ibrama bi hatırlatıver ok..kasksız dönmeyem. sağolasın.

Arkadaslar herkese selamlar, 250R nin suanki fiyati nedir hersey dahil? yardımcı olurmusunuz.

muritu' Alıntı:

başkan? yok başkan maşkan :wiinkk:

akinbeslan' Alıntı:
Arkadaslar herkese selamlar, 250R nin suanki fiyati nedir hersey dahil? yardımcı olurmusunuz.

en son 8250 ytl idi, ancak bugün %10 zam geleceği açıklanmıştı. bu fiyatlara bir de ruhsat, plaka vs. işlemlerini dahil etmek gerek.

daha fazla bilgi için :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299
ya da www.globalmotor.com.tr

arkadaşım bu başlık hyosung toplantı başlığıdır. sorunu motosiklet modelleri altındaki hyosung başlıklarından birinde sorarsan hem bu topiği bulandırmamış oluruz hemde motor ile ilgili daha detaylı bilgiler edinebilirsin... daha iyisi şöyle bir şey yapabilirsin... hyosung toplantısına katıl... herkes orada olacak... hem motorları incelersin hemde kullanıcılarla konuşmuş olursun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar