[MT - İstanbul] 05 Temmuz Çarşamba - II. Hyo Kullanıcıları Buluşması @ Kadıköy Moda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
abi yok ya çok şükür sorun yok o konudada.. Ben jakop a takılmıştım sadece ama hakkaten seni örnek alıcam.Kurstayken konuştuk ya sen yokken motoru bile satmış....

Beni satmadığına şükrediyorum ben :)

Pardon crato cummmmm

Şu bahsi gaçen iskele,benim gençliğim de(75-80 li yıllar)Adalar'a vapur kalkan,kalktıktan sonra can yeleklerini emaneten alıp adalar da yüzüp eğlenip dönüşte yelekleri yerine koyduğumuz vapurların kalktığı iskelemi? sonra da Bomonti bahçesinde toplanıp çayımızı içip yorgunluk attığımız yerden mi bahsediyoruz?Benmi? gelemiyeceğim ayağım kırık evdeyim.Afiyet olsun iyi eğlenceler.Sizleri seviyorum,hayatı sevmenizden dolayı.:cat: :rendeer: :salut:

İlk mesaja ekledim, Global Motor bu buluşmamızda da bizlerle birlikte olacakmış. Sorular, sorunlar, merak edilenler için birebir :mrgreen:

İHTİYAR' Alıntı:
Şu bahsi gaçen iskele,benim gençliğim de(75-80 li yıllar)Adalar'a vapur kalkan,kalktıktan sonra can yeleklerini emaneten alıp adalar da yüzüp eğlenip dönüşte yelekleri yerine koyduğumuz vapurların kalktığı iskelemi? sonra da Bomonti bahçesinde toplanıp çayımızı içip yorgunluk attığımız yerden mi bahsediyoruz?Benmi? gelemiyeceğim ayağım kırık evdeyim.Afiyet olsun iyi eğlenceler.Sizleri seviyorum,hayatı sevmenizden dolayı.:cat: :rendeer: :salut:
evet abi, bahsettiğimiz yer tam orası. istersen gelip alırız bak :)

Böyle bir buluşma kaçırılmaz . Çarşamba akşamı 20:00 da Beers tayım. Görüşmek üzere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaslar yeni uye oldum ve bende 2 gun once 250R aldim :)

Netzo' Alıntı:
Slm arkadaslar yeni uye oldum ve bende 2 gun once 250R aldim :)

önce tanışma bölümüne sonra da buluşma günü Tarihi Moda iskelesine alalım sizi :)

Evet biraz once okudum carsamba bir aksilik cikmadigi taktirde orda olcam :)

o yeni arkadaşlarda geliyor harika umarım 30 hyo demiştim o rakkamı yakalarız muhteşenm kortejimizi tamamlayalım cadde geçisimizde

Dolmabahçede buluşacak grubun hangi köprüden geçeceğini şimdiden kararlaştıralım.Boğaziçi köprüsünden geçeceksek elde para ile kalmıyalım:silent: (biraz maliyetli olacak ama değer:mrgreen: ) ona göre kgs alalım.

gamas' Alıntı:
Dolmabahçede buluşacak grubun hangi köprüden geçeceğini şimdiden kararlaştıralım.Boğaziçi köprüsünden geçeceksek elde para ile kalmıyalım:silent: (biraz maliyetli olacak ama değer:mrgreen: ) ona göre kgs alalım.

herkesi KGs almak durumunda bırakmak istemediğimiz için böyle düşündük. O gün geziye katılanların tamamında KGS/OGS olursa 1. köprüden geçiş yaparız, yok eğer olmayanlar da olursa mecburen 2. köprüyü kullanacağız. :wiinkk:

bu arada ekledim listeye ama +1 var mı yok mu bilemediğim için yazmadım.

arkadaşlar aynı kgs ile geçilebilir sadece 1-2 dk lik bi zaman gecikmesi yaşatıyo daha dogrusu tam olarak zaman tutmadım ama hemen okumuyo 2. geçisi ama 2 dk sonra okuyo 1.köprü mantıklı olacaktır herkes için bi sorun teşkil etmez...

Forumdan Uzaklaştırıldı
göremedim listede +1 imle beraber..:pr:
S&S

cok guzel secim olmus crato, tebrik ederim, mukemmel manzara ve sakin bir yer, benim ev oraya oldukca yakın, cogu aksam iskelenin oralara inip bi cay icerim. iskelede gorusuruz carsamba

Hyosung kullanıcıları mesaj #1392 de +1 demiştim.
Motorumla boğazdan yeni geldim.
Birbirimize alışmaya başladık , mutluyuz...
Görüşmek dileğiyle...

sanırım anadolu yakasının bostancı ötesi bölümünden gelecek yok... en azından şu an öyle gözüküyor...

BuluŞmaya Son 3 GÜn:)
Gv 250 Lİ ArkadaŞlarida Beklİyoruz Sadece Nakedlar Ve R Lar DeĞİl:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar