[MT - İstanbul] 05 Temmuz Çarşamba - II. Hyo Kullanıcıları Buluşması @ Kadıköy Moda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trasher geçmiş olsun, sana bir şey olmamış ya gerçekten hiç önemi yok motora olanların.

Buluşmaya iş nedeniyle gelemedim ne yazikki. 3. buluşmaya umarm geleceğim, hem ihliyetide almış olurum belki o zamana dek.

Bu arada gelişim sürücü kursunun ehliyet çekilişini de kazandım arkadaşlar. Hayatımda ilk defa bir şekilişten hediye kazandım :cherry:

trasher geçmiş olsun demeyi unutanlardanım, kusuruma bakma. umarım ilk ve son olur.

türlü sebeplerden dolayı erken kaçanlardanım, güzel akşamdı
trasher geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm, ilk ve son olur inş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bmb' Alıntı:
dün iskelede çok güzel bir manzara vardı ..güzel bir akşamdı ...
biz bir yere yetişmemiz gerektiği için erken kaltık :S
umarım bir daha sefere daha çok kişi ile tanışırzz...:cat:

netzo kusura bakma sana hoşçakal demeden kalktık.. zaten bizimle konuşurken resimdende olmuşsun gözükmüyorsun :)

bu arada trasher geçmiş olsun...

Olsun tskederim ben tahmin ettim ztn isinizin oldugunu bidaki sefere birlikte cekeriz resimleri cok memnun oldum mutlaka bir gorusme daha olsun arayi sogutmiyalim :)

trasher' Alıntı:
saol dostum teşekkürler benim için o saate kadar durdun motorun başında bekledin sanada tşk. edemedim o arada ama buluşalım en kısa zamanda ben bi motoru yaptırıyım da parça fiyatını öğrenmeye çalışıyorum 1 saat geçti hala öğrenemedim ya bilen varsa yazsın lütfen sol ön sinyal ve vites değiştirdiğimiz ayak bu ikisinin fiyatı bana acil lazım şimdiden teşekkür ederim.
Kardeşim tekrar çok geçmiş olsun benim comette alttaki çatal kırılmıştı 67 ytl ama sadece çatal kol ile ayaklık hariç istersen kaynakta yapılabiliyor global temin etmişti sinyal kaç lira bilmiyorum sıkma canını halloluyor...

trasher geçmiş olsun
seni çok iyi anlıyorum.bu tür olay 15 gün evvel benim başıma gelmişti.
sana bir şey olmaması sevindirici ama her olaydan bir ders almamız lazım.
ben karşı grubundan olduğum için kaza yerinden erken ayrıldık,aklımız sende kaldı.son olmasını dilerim..

:(

Çok geçmiş olsun trasher
Karşı grubundan olduğum için onlara dahil oldum ve erken kaçtım ama
kazanın ilk olduğu anlarda orda kalabalık bulunmamız çok iyi oldu , kimse gıkını çıkartamadı.
Nazar değdi heralde, iyi ki sarı almamışız :p (şaka bir yana en kötü kazan böyle olsun , bu da son olsun inşallah)

valla haysung um olmamasına rağmen bostancıdaydı beerss ın önünde oturdum biraz sohbet ettik yavaş yavaş fazlalaşmaya başlarken ayrıldımm

kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsunn.

trasher tekrar geçmiş olsun...
geceye katılan herkese tekrar teşekkürler... özellikle cadde geçişi süperdi...

trasher kardeşim nazar degdi... gecmiş olsun cok ve takma kafana.. senin sarışın yere kapaklanmış şekilde guzel durmuyo.. insallah bi daha yatmaz uzanmaz yerlere...
kendini ve motorunu koru kardeşim...

Öğlen paydosunu 11 sayfayı okuyarak geçirdim , Uzaklarda olmasam kesin Kadıköyde idim hepinize imrendim doğrusu , bir gün mutlaka Hyosung toplantılarından birine gelecegim , Adapazarına yolu düşeni ise her zaman beklerim forumdan pm atın yeter ,

Gecde olsa Trasher arkadasımızıda geçmiş olsun demek isterim.

syg

ceko35' Alıntı:
HYO kullanıcıları ise sadece HYO kullanıcıları gelsin bence.. digerlerine karsıyım.. zaten surekli bulusma yapılıyo yani başlık HYO motosikletleri özel buluşmasıdır.. ben bunu diyorum, alınan varsa alınmasın kusurada bakmasın...

saat 8 de beers in onundeyim, gorusmek uzere.

arkadaş haklı...Transalpci Savaş Bey ve Fazerci Erhan Bey lütfen dışarı...:queen:

jakobien' Alıntı:
gv65024pc.jpg

vay vay vayy...motora bak be...hepinizinki yalan işte gerçek burada...:cat:

hemide mavi...:salut:

crato' Alıntı:
Katılımcı Listesi:

1. Gelişim Sürücü Kursu, +1
  2. Freak
  3. Jakobien, +1
  4. Ballantyne, +1
  5. ceko35
  6. trasher
  7. johnny_rook
  8. heLL, +1
  9. SAVASXXL
  10. 007, +1
  11. komtan
  12. lautreamont, +1
  13. Roland
  14. Netzo
  15. gamas, +1
  16. yavuzk2004
  17. equilibrium
  18. optik1907
  19. dark
  20. İSTİNYE MOTOR
  21. arasat
  22. muritu
  23. trigger
  24. crusierdem
  25. aksi
  26. bmb, +1
  27. skullhunter
  28. crato, +1

aralara kaçak yolcu bindi kaptan....:queen:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: crato **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar