[MT - İstanbul] 05 Temmuz Çarşamba - II. Hyo Kullanıcıları Buluşması @ Kadıköy Moda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

007

Kığmızı kuğdelalı kağpuz vağ mı mönüde...:queen:

Nazik davetinize icabet etmeyi çok istemekle beraber,yaz dönemine girmiş olmamız vesilesiyle,izne ayrılanlar olduğundan,nöbet yoğunluğum artmış olup,maalesef sizleri uzaktan izlemekle yetinmek durumundayım.
Sizlerin de Ankara'da bir eviniz var,bilesiniz.

jakobien' Alıntı:
offf ya şu izmir ankara hyocuları uyuşuk abi gelemez bunlar:)
Yerse sen gel buraya :) günde 15 saat gece çalışıyoruz abisi 2,5 haftadır yüzüm güneşi görmeye kireç gibi bembeyaz oldu bizde ufak çaplı başlıyoruz hayırlısıyla bike hoper vioref aytskal diğer İzmirli arkadaşlarıda aramıza bekleriz artık yavaştan herkeze selamlar bence diğer marka motosiklet kullanıcısı arkadaşlar katılabilmeli sonuçta herkez her markanın potansiyel kullanıcısı

açıkyol' Alıntı:
Nazik davetinize icabet etmeyi çok istemekle beraber,yaz dönemine girmiş olmamız vesilesiyle,izne ayrılanlar olduğundan,nöbet yoğunluğum artmış olup,maalesef sizleri uzaktan izlemekle yetinmek durumundayım.
Sizlerin de Ankara'da bir eviniz var,bilesiniz.
O izine ayrılanlar varya gömdüler bizi geceye :) :pale: :salut:

Son düzenleme:
along' Alıntı:
motorlarınız hakkında soracagım çok şey var belki darülaceze ziyaretmizde görüşebiliriz

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Başınızı çevirmeden değerlere sahip çıktığınız Yanlarında yer aldığınız için sizleri ayakta alkışlıyor saygıyı fazlasıyla hakkettiğinizi düşünüyorum tebrikler arkadaşlar...

crato' Alıntı:
onu da yapacağız kısmetse...
Bekleriz başımızın üzerine...

Son düzenleme:
:) Şimdi İbrahimin yanından geldim Ehliyet kaydımı tekrardan yaptırdım umarım 1 yıl önceki gibi olmaz. :) Arkadaşlar benim evin önünde buluşuyormuşsunuz beni de hanımla birlikte +2 olarak kabul ederseniz sevinirim. Henüz motor yok ama o da çok yakında inşallah . ( Tabi henüz hanımla konuşmadım evlilik zor iş bea. %90 oradayız arkideshler ama % 10 u da göz ardı etmemek lazım)

ne demek başımızın üstünde yeriniz var ben bekarım sefgilimle gelicem mesala:)

Bu arada dün akşam üzeri saat 18:30 gibi galatasaray lisesinin önünde parketmiş siyah GT250R kimdi arkadaşlar¿

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Nası yani ya ben nolcam peki.....:farao:

:) Usta bi sefkili yap artıkın sen de... Ama yalnısca sefkili yap evlilik mevlilik sakın ha :)
bak halimiz ortada konuşup onay almadan evimizin önündeki buluşmaya bile söz veremiyoruz :)

abi yok ya çok şükür sorun yok o konudada.. Ben jakop a takılmıştım sadece ama hakkaten seni örnek alıcam.Kurstayken konuştuk ya sen yokken motoru bile satmış....

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
abi yok ya çok şükür sorun yok o konudada.. Ben jakop a takılmıştım sadece ama hakkaten seni örnek alıcam.Kurstayken konuştuk ya sen yokken motoru bile satmış....

Sayın Gelişim SK,
konu dışı yapmasak :wiinkk:

:queen:

yaaa adamın özel hayatına niye giriyosun sanane kardeşim yahu benim sevgilimden sanane benden sanane +5 gelmede ondan korkuyorum ben:)Kurtulamayacakmıyım ben bu adamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar