[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

msj yazıcagın anı bekliyosun gkn
hemen kitliyosun lafı
nerelerdesin sen?
abi inşallah gelixcez gelicezde şu yagmurda anlaşalım :) yagmasın ok.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yağsın berekettir yağmurada ihtüyaç var,maksat beraber olmak olmadı arabayla gideriz.yalnız ben kar veya yağmur motorla gelcem.

muharrem canım gel bana benden zarar yok gel sen benim motorum ben bi gaza basarımmm:)bi yola bakarım korkma senn:):):)

sanki gönlün gelmek istemiyormuş gibi :silent::silent:

olurmu ole sey ben daha doyamadım motora bazılarınız biliodur bu ilk motorum agustos 15 te aldım ve daha ancak 4000km yapabildim soguktan etkilenmem ben pek saolsun yaglarım koruyo beni 113 kg yim :) ama yagmur oldumu risk te artıo tadı da pek olmuyor normalde kac gibi bulusulcak ortalama bir zaman ve mekan vardır sanıırm bizim diger grupta asagı yukarı bellidir

olurmu ole sey ben daha doyamadım motora bazılarınız biliodur bu ilk motorum agustos 15 te aldım ve daha ancak 4000km yapabildim soguktan etkilenmem ben pek saolsun yaglarım koruyo beni 113 kg yim :) ama yagmur oldumu risk te artıo tadı da pek olmuyor normalde kac gibi bulusulcak ortalama bir zaman ve mekan vardır sanıırm bizim diger grupta asagı yukarı bellidir

BEnde dun tartıldım 114 kılo cıktım artamızda 1 kılo var benı artcın yap :queen::queen::queen::queen::queen:

rivaya fırsat buldukça bende giderim:cat:

geçen cumartesi gittim başka motor gruplarıda vardı:)

gunler kısa oldugu icin bide bizim gsrturkiye grubu tatlısu cinsinden :) bizde hep rivaya giderdik acıkcası daha uzun yol hic yapamadım en uzun sayılacak mesafem tuzla eminönü oldu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BEnde dun tartıldım 114 kılo cıktım artamızda 1 kılo var benı artcın yap :queen::queen::queen::queen::queen:
arkadaşlar yarına kadar beklemenizi rica edicem mekanla görüşüp butün bilgileri aktarcam aramızda olursan seviniriz.

abi mangal varmı mangal::winkwink
şimdilik öle bir fikrimiz yok vakitte yetmez herhalde,kahvaltıdan sonra şile turu ordan dönüşte beykoz tarafında rahmetli nejdetin mezarını ziyaret edeceğiz,sonra çengelköy çınaraltı cafede çay ve sohbet var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar