yuzde 20 yagmur olasılıgı ama
gunduz olmaz sanıyorum umarım yagmaz yagarsa ben gelemem![]()
baştan tatlısu motorculuğunu kabul ediyosun yani
yuzde 20 yagmur olasılıgı ama
gunduz olmaz sanıyorum umarım yagmaz yagarsa ben gelemem![]()
baştan tatlısu motorculuğunu kabul ediyosun yani![]()
eger ogleyse depo ustune ters oturucam anladın sen onu:queen::queen::queen:
moruk mono kapak ben oluyorum, merak etme sen, alırım kucağıma:queen:
pazar yuzde yirmi diyor cumartesi kesin yagmur yok umarım pazarda yagmaz
zaten yağarsada sığınacak pek bi yerde yok
yağmurlukda senin motorda abes kaçar:cat:
sanki gönlün gelmek istemiyormuş gibi :silent::silent:riva yolunu seviyorum asvalt guzel virajlar hızlı yani yagarsa tadı tuzu kalmaz pek sankimale:
sanki gönlün gelmek istemiyormuş gibi :silent::silent:
olurmu ole sey ben daha doyamadım motora bazılarınız biliodur bu ilk motorum agustos 15 te aldım ve daha ancak 4000km yapabildim soguktan etkilenmem ben pek saolsun yaglarım koruyo beni 113 kg yimama yagmur oldumu risk te artıo tadı da pek olmuyor normalde kac gibi bulusulcak ortalama bir zaman ve mekan vardır sanıırm bizim diger grupta asagı yukarı bellidir
BEnde dun tartıldım 114 kılo cıktım artamızda 1 kılo var benı artcın yap :queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen:
sen ben beraber bincez ve o motordan sonra hayır beklicez haha :d
riva yolunu seviyorum asvalt guzel virajlar hızlı yani yagarsa tadı tuzu kalmaz pek sankimale:
rivaya fırsat buldukça bende giderim:cat:
geçen cumartesi gittim başka motor gruplarıda vardı![]()
arkadaşlar yarına kadar beklemenizi rica edicem mekanla görüşüp butün bilgileri aktarcam aramızda olursan seviniriz.BEnde dun tartıldım 114 kılo cıktım artamızda 1 kılo var benı artcın yap :queen::queen::queen::queen::queen:
şimdilik öle bir fikrimiz yok vakitte yetmez herhalde,kahvaltıdan sonra şile turu ordan dönüşte beykoz tarafında rahmetli nejdetin mezarını ziyaret edeceğiz,sonra çengelköy çınaraltı cafede çay ve sohbet var.abi mangal varmı mangal::winkwink
arkadaşlar yarına kadar beklemenizi rica edicem mekanla görüşüp butün bilgileri aktarcam aramızda olursan seviniriz.