mami verdiğin link te hava yagmurlu gözüküyoo canım nasıl olcak![]()
aa evet ben cumartesiye bakıorum hep:queen:
mami verdiğin link te hava yagmurlu gözüküyoo canım nasıl olcak![]()
aa evet ben cumartesiye bakıorum hep:queen:
yokcanım olurmu öle şey tabiki fikrin önemli sadece link verdim ben, busitede bütün üyelerin fikri önemlidir,yeni üye eski üye farketmiyor.sanıyorum yeni uye oldugum icin pek kaale alınmıyorum ama ben gene de elimden gelen yardımı yapiim pazar gunu icin http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail/TUXX0014?dayNum=5
meteorolojiden ziyade weather.com daha tutarlı
yokcanım olurmu öle şey tabiki fikrin önemli sadece link verdim ben, busitede bütün üyelerin fikri önemlidir,yeni üye eski üye farketmiyor.
sanıyorum yeni uye oldugum icin pek kaale alınmıyorum ama ben gene de elimden gelen yardımı yapiim pazar gunu icin http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail/TUXX0014?dayNum=5
meteorolojiden ziyade weather.com daha tutarlı
ümmet abi yağmur yağarsa yine yapılıcakmı?yapılırsa ben varım.
selim benide artçı alsana![]()
dostum kusura bakma mono kapak aldım bugün.çok isterdim ama![]()
sen mono kapakla gel bende o kapagı alıp oturmazsam:queen::queen::queen:
yarın akşam adres ve diğer bilgileri güncellicem,katılım listesinide yapçam,buluşma yerinide yazcam,ben hertürlü şartta gidicem buluşmayerinde kimgelirse birlikte devam ederiz,inşallah talep olur bugeziye yalnız tadı çıkmaz ama istanbul mt birlite olursa muhteşem olur.tabi işi olupta gelemeyenlere anlayış göstermek lazım.ümmet abi yağmur yağarsa yine yapılıcakmı?yapılırsa ben varım.
kuyruğu kestirdim muharrem.bundan sonra benim motor coupe.tek kişilik![]()
yarın akşam adres ve diğer bilgileri güncellicem,katılım listesinide yapçam,buluşma yerinide yazcam,ben hertürlü şartta gidicem buluşmayerinde kimgelirse birlikte devam ederiz,inşallah talep olur bugeziye yalnız tadı çıkmaz ama istanbul mt birlite olursa muhteşem olur.tabi işi olupta gelemeyenlere anlayış göstermek lazım.