[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yokcanım olurmu öle şey tabiki fikrin önemli sadece link verdim ben, busitede bütün üyelerin fikri önemlidir,yeni üye eski üye farketmiyor.

yasasın beni farkeden birini buldum :) kusuruma bakma yın latife ettim bende

peki program ne sekilde oluyor bu sizlerle ilk gezim olucak mevcut duzeninizi bozmayı asla istemem

ümmet abi yağmur yağarsa yine yapılıcakmı?yapılırsa ben varım.

pazar gunu parcalı bulutlu ruzgar guneybatıdan saatte 18 mil yagmur yok gibi az bir oalsılık yani

yuzde 20 yagmur olasılıgı ama
gunduz olmaz sanıyorum umarım yagmaz yagarsa ben gelemem :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi yağmur yağarsa yine yapılıcakmı?yapılırsa ben varım.
yarın akşam adres ve diğer bilgileri güncellicem,katılım listesinide yapçam,buluşma yerinide yazcam,ben hertürlü şartta gidicem buluşmayerinde kimgelirse birlikte devam ederiz,inşallah talep olur bugeziye yalnız tadı çıkmaz ama istanbul mt birlite olursa muhteşem olur.tabi işi olupta gelemeyenlere anlayış göstermek lazım.

yarın akşam adres ve diğer bilgileri güncellicem,katılım listesinide yapçam,buluşma yerinide yazcam,ben hertürlü şartta gidicem buluşmayerinde kimgelirse birlikte devam ederiz,inşallah talep olur bugeziye yalnız tadı çıkmaz ama istanbul mt birlite olursa muhteşem olur.tabi işi olupta gelemeyenlere anlayış göstermek lazım.

yagmur olaması beni engeller bitek bide sanırm erken bir satte bulusulacak :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar