Herkeze merhaba ben yeni uye oldum aranıza pazar gunku gezinizde bende yer almak isterim
Herkeze merhaba ben yeni uye oldum aranıza pazar gunku gezinizde bende yer almak isterim
Kendine bi tanışma sayfası acsan cok guzel olur :rendeer:
Foruma gır ordanda motosohbet yada tanışma bolumune gır yenı konu ac de kendını tanıt dostum :rendeer:
bi doenm alısana kadar yardımcı olursanız cok sevinriim tesekkur ederim![]()
Hala acmadınmı.... Bak Anasaydaysan foruma tıkla yanda kucuk yazılar var yada hemen yukarda forum dıye yazar oraya tıkla ordanda motosohete tıkla ve hemen gırdıgın yerın sag ust kosesınde yenı konu ac var oraya tıkla ve kendını tanıt dostum :rendeer:
kreyzi selçuk bende üye olduğumda açmadım zorlamasana vatandaşı sanki yasal yükümlülük gibi :mrgreen:
kreyzi selçuk bende üye olduğumda açmadım zorlamasana vatandaşı sanki yasal yükümlülük gibi :mrgreen:
rahat bıak cevaver ı ona göre (((((malüm yeşill nolur ne olmaz
rahat bıak cevaver ı ona göre (((((malüm yeşill nolur ne olmaz
şeker olduğunu bilmiyordum gökhancım senşimdi erirsinde daha iyi zayıflarsın biraz.iide hava yağmurlu diyo ümmet abi
bi yağmur başlasa şile yolunda sığınıcak yer bulana kadar sucuk gibi oluruz:cherry:
şeker olduğunu bilmiyordum gökhancım senşimdi erirsinde daha iyi zayıflarsın biraz.:queen:
:bounce::queen:
![]()
bence hiç kıvırtma çünki kıvırtma payı yokabi ben yenen cinsten şekerim, eriyen cinsten deil:queen:
hem benin erimesem motürüm erir abi, bilion şeker gibim bişi![]()
bende katılım yapabilirim ama ehliyet yok bilmem nasıl yapacağız?
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL
ii hava ii hem burdan sile dediin nedirki karsıdan gelenler dusunsun![]()
mami verdiğin link te hava yagmurlu gözüküyoo canım nasıl olcak![]()