[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Herkeze merhaba ben yeni uye oldum aranıza pazar gunku gezinizde bende yer almak isterim

bi doenm alısana kadar yardımcı olursanız cok sevinriim tesekkur ederim :)

Hala acmadınmı :).... Bak Anasaydaysan foruma tıkla yanda kucuk yazılar var yada hemen yukarda forum dıye yazar oraya tıkla ordanda motosohete tıkla ve hemen gırdıgın yerın sag ust kosesınde yenı konu ac var oraya tıkla ve kendını tanıt dostum :rendeer:

Hala acmadınmı :).... Bak Anasaydaysan foruma tıkla yanda kucuk yazılar var yada hemen yukarda forum dıye yazar oraya tıkla ordanda motosohete tıkla ve hemen gırdıgın yerın sag ust kosesınde yenı konu ac var oraya tıkla ve kendını tanıt dostum :rendeer:

kreyzi selçuk bende üye olduğumda açmadım zorlamasana vatandaşı sanki yasal yükümlülük gibi :mrgreen:

kreyzi selçuk bende üye olduğumda açmadım zorlamasana vatandaşı sanki yasal yükümlülük gibi :mrgreen:

afvhhhhhhhhhhhhhh sen cenvere nasıl ole dersın bıdahıkı bulusmada ılk kurbanım sensın :queen::queen::queen::queen:

Ona bakarsan benımde tanısma sayfam yok :queen::queen::queen::rendeer:

rahat bıak cevaver ı ona göre (((((:) malüm yeşill nolur ne olmaz

Yeşil die die herkeze yeşil dıom mıllet delımı ne dıo :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Bütün işsiz güçsüz adamlar gidiyo.. Ohh bee :p

Ben çalışan bi hatunum gelemeyeceğim :cherry:

GKN

iide hava yağmurlu diyo ümmet abi:)
bi yağmur başlasa şile yolunda sığınıcak yer bulana kadar sucuk gibi oluruz:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iide hava yağmurlu diyo ümmet abi:)
bi yağmur başlasa şile yolunda sığınıcak yer bulana kadar sucuk gibi oluruz:cherry:
şeker olduğunu bilmiyordum gökhancım senşimdi erirsinde daha iyi zayıflarsın biraz.:p:queen::p:bounce::queen::p

GKN

tmm abi, o zaman ben yanıma bi halat alim, yolda kalırsam çekersin beni:p
aslında onada gerenk yok motürün ederi neki, atarız bi çöp konteynerine basar geliriz:queen:
seni kırmam abim, bi yağmurluk kapar gelirim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar