TRADER' Alıntı:
Sn. Komtan Moderator Arkadaşımız sagolsun topıgı degıstırmıs ama tam değiştirmiş. Yani Ben şimdi bakıyorum orda hala özel isim tasıyan duyurular yer almakta. Eger bır standart var ve herkese uygulanıyorsa saygıyı hakeder . Yoksa sadece tepki alır bunu unutmamak lazım..
Birde "Abartılı ve anlamsız başlıklar" diye bir ibare okudum. Bu başlıkların anlamsız ve abartılı olduğuna kim neye göre karar veriyor.? İki hafta önce aynı tarz açılan başlığa dokunulmazken şimdi neden mevzu oluyor?
Bizler yaşını başını almış eğitimli insanlarız . Bu tarz müdahaleler can sıkıcı oluyor..
Baki Selamlar..
Maddeler yazılırken tamamı konuyor, maddenin tamamının veya bir kısmının konuyu bağlaması maddenin içeriği ile alakalıdır veya nasıl anlamak istediğinizle, ilgili maddeden "Bu başlığın anlamsız ve abartılı olduğu" fikrini çıkartmak sizin olaya bakış açınız olabilmektedir. Maddenin neden yazıldığını başlığı açan ataper isimli üye gayet net şekilde anlamış ve ortada bir sorun olmamıştır.
Saygı duyulacak standartı yakalamak adına usülsüz gördüğünüz kaç mesajı yönetime bildirdiniz? kaç mesajı kullanarak site yönetimini hedef gösterdiniz şapkanızı önünüze koyarak düşünmeniz gerekmektedir. Site yönetimi olarak kuralları üyelerin eğitim düzeylerine göre uygulama lüksümüz yoktur. Belirttiğim mesaj uyarıydı, tekrarı halinde yine bir şikayet gelirse veya dikkatimizi çekerse başlık silinir, üye sistemden uzaklaştırılır.
Türkçe okuyup yazabilen herkes için uyumlu forum kurallarımız mevcuttur ancak okunmadığından ilgili bir kaç madde koymakta sakınca yoktur:
18. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.
19. Forum'un isleyis ve kurallari konusunda katilimcilari bilgilendirmek site yöneticilerinin veya moderatörlerin görevi degildir. Katilimcilar bu kurallari okuyup uymak zorundadir.
62. Motosiklet.net sitesine ait üyeliğinizdeki değiştirilme dondurulma veya silinme, forumlarda herhangi bir baslikta yönetim tarafindan degistirilme silinme, ya da bir tavirdan dolayi sikayetiniz varsa tepkinizi o baslikta verip konuyu dagitmak yerine forum ve site yöneticilerine email(
[email protected]) veya özel mesaj yolu ile bildiriniz. Forum içerisindeki yöneticilerle girdiginiz tartismalar/sikayetler silinecektir. Forum iletisim adresinden yöneticilere ulasabilirsiniz.
[email protected]
77. Site admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
80. Site kurallarinin güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakki site yöneticilerine saklidir ve gerek görüldügü her an güncellenebilir. Güncellenen site kurallarini kabul etmeyen kullanicilar üyeliklerinin iptalini isteme hakkina sahiptirler.
tamamı
http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=9 adresinde mevcuttur, her forum konusunun içersinde ayrıyeten kendi özel kuralları mevcuttur.
Gürkan Selamlar.