[MT-İST]&[MT-LÜLEBURGAZ] ve Ben

La cengaver ne ettin Emrahgilin yanında...Ben sana fuara git dedim..
Sen Lüleburgaz'a gitmişsin...:p

Mete abinin dediği gibi valla...Kanatlanmışsın..Hemde uçmaya başlamışsın bile...:cherry:

Abim fuara da gıttım ama sen gelmedın :pale: Keske gelseydın abım ya ... Hem fuar hem lüleburgaz mıs gıbı oluo :queen::queen: tafsiye ederim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay bak sen kardeşime bak nerelere gitmiş şşş ordakı arklar iyi baktınızmı benım kardeşime :p fazla yemek ıkram etmeseydınız malum :cherry:

afferın koçum iyi gezmişin bakalım gözün gönlün açılmıştır artık :)

vay bak sen kardeşime bak nerelere gitmiş şşş ordakı arklar iyi baktınızmı benım kardeşime :p fazla yemek ıkram etmeseydınız malum :cherry:

baktık tabi bakmaz mıyız abi gönül isterdi biraz daha gezelim tozalım ama vakit azdı selcuk kardeşim için...
tek teker bile yaptık ama malum yeni toplandı rodaj yapıyorum fazla da zorlamadık :mrgreen:

Son düzenleme:

Cok yedırdıler abım yemek cay cıps :queen::queen:

baktık tabi bakmaz mıyız abi gönül isterdi biraz daha gezelim tozalım ama vakit azdı selcuk kardeşim için...
tek teker bile yaptık ama malum yeni toplandı rodaj yapıyorum fazla da zorlamadık :mrgreen:

Cok doqru tek teker yaptık arkada ben olunca gaz verdıkce kalkıodu zaten :queen:

olum selçuk ne işin var orda? lüleburgazın ne suçu vardı yazık değilmi ordaki arkadaşlara:p

Bana dıyene bak :queen::queen: Allahtan sen gıtmedın fıkralarınla bıtırırdın ordakı herkesi :queen:

Ö.Z.€.R;1009243' Alıntı:
O kadar yeşillik varken, Aydın Yuvamkentemi gittiniz. :)

:queen::queen::queen: Hemde 3'üncü etepa gittik :queen: Sende motorunu murat abıye sattın galıba? :queen:

Hemde alay etme oralarla oralar benım babamın dayısının yerı sıtelerı :queen: :queen: :queen:

Alay etmiyorumda, gezecek pek çok yer bulurdunuz. :) Gerçi havalarda son 1 haftadır dengesiz burada.

Doğru, ben Murat abiye sattım.Kocaeli'ye gitti benim makine. :)

Ö.Z.€.R;1009270' Alıntı:
Alay etmiyorumda, gezecek pek çok yer bulurdunuz. :) Gerçi havalarda son 1 haftadır dengesiz burada.

Doğru, ben Murat abiye sattım.Kocaeli'ye gitti benim makine. :)

Hava soğuktu özer ve vaktimiz azdı o yüzden zamanın yarısını sitenin önünde geçirdik :)
Sen sarıyı tanırsın birde yanımızda olsaydın gülmekten yerlere yatardın :p

selçuğum iyi gezmişin mt lüleburgaz ada helal olsun iyi bakmışlar sana.havalar ısınsın bizde bi gidelim.:)

olm seni doyurmak kolaymı .. tabi kocaman bi yere götürecekler

Abim nerdeyse garsonlara saldırcaktım o kadarkı actım :queen::queen::queen: O bısey deıl emrah abım gıl cok ıyı ya garsonların ısı bıtıo gelıyolar emrah abım ve kardesı onlara cay ısmarlıo aslında garsonların ısmarlaması lazım ama :queen::queen:

Abim nerdeyse garsonlara saldırcaktım o kadarkı actım :queen::queen::queen: O bısey deıl emrah abım gıl cok ıyı ya garsonların ısı bıtıo gelıyolar emrah abım ve kardesı onlara cay ısmarlıo aslında garsonların ısmarlaması lazım ama :queen::queen:

Olm garsonlarda garson ama :queen:
Öyle her garsona çay ısmarlasak ohoooo :queen::queen:

vay kekocan nerelere gittin uzak değilmi oralar kaybolma :)

yoksa lüleburgaz mt i teftişemi gittin :p

bu işte bi yanlış var emrah sen degil garsonlar ısmarlayacak ((((:)

:queen:
Olm garsonlarda garson ama :queen:
Öyle her garsona çay ısmarlasak ohoooo :queen::queen:

Neden ordakı erkek garsonada cay ısmarlamadın abım :queen::queen:

vay kekocan nerelere gittin uzak değilmi oralar kaybolma :)

yoksa lüleburgaz mt i teftişemi gittin :p

kayboldm bı aralar sonra emrah abı elımden tuttu eve goturdu :queen::queen:

bu işte bi yanlış var emrah sen degil garsonlar ısmarlayacak ((((:)

EVEt cok doqru :queen:

Garson zaten biz ordayken çalışamıyo ki :p
Hem parasınıda aldı bak aklıma geldi şimdi yarın gidip beleş çay içelim kızdan :queen::queen:

Sız ordayken ammada konusuyo sızle bence bı ıs var zaten durmadan dıo sıze sızın mutlaka kzı arkadasınız fılan olmalı ben anlamadım yanı bu ıste bıse var:queen::queen:

ne kızmı ((((((:) benimde yarın lüleburgazda işim vardı emrahcım .. saat kaçta buluşuyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar