[MT-İST]&[MT-LÜLEBURGAZ] ve Ben

:queen::queen::queen: Abım adresı verem sana luleburgaza gır YAMAN otelın oraya gıt Orda kıme sorarsan tanır emrah abıyı aprilla kullanankımde gosterırler :queen:

ne kızmı ((((((:) benimde yarın lüleburgazda işim vardı emrahcım .. saat kaçta buluşuyoruz

Gel gel zaten ne hikmetse oradaki çalışan bütün garsonlar bize kız ayarlayacaklar bende anlamadım gitti :queen:
sanada bulurlar eli ayağı düzgün birisini :queen::queen:

Gel gel zaten ne hikmetse oradaki çalışan bütün garsonlar bize kız ayarlayacaklar bende anlamadım gitti :queen:

düzgün olsun da eli ayagı önemli degil :queen::queen::rendeer:

düzgün olsun da eli ayagı önemli degil :queen::queen::rendeer:

Bak aramızda kalsın zaten çalışanların nerdeyse hepsi istanbullu öğrenciler burada :p
Birde patronları bizim yaşlarda arkadaşım oluyo çalışanları özenle seçiyo yani :queen::queen:

İyi geyik dönüyor yine konuda..:)
Paylaşım için sağol. Garson mevzusuda roman gibi...
Severek takip ediyom :queen:

o degilde ben bu cönevarı merak ettim ne yedi acaba ((((((((:)

Sende gıt sende gorursun abım :queen: Burger king gittik sonra şirvan sonra bursa iskender sonra orda bı yer dedenın yerıne gıttık superdı ya :queen: Ama luleburgaz turu cok guzeldı

Olm abi ya sana ya bana iş atıyo ama bakalım hayırlısı :D

İkide bir sizin nasıl sevgiliniz yok deyip duruyo aslında senin sevgilin var aprilla rs50:D

Gerci ona da zımparayı ben atıyom muayeneyi bile calışmaz halde rx'le cekip götürdüm calışmayan motoru

muayene ettirdim:D bu nasıl sevgi anlamadım gitti :silent:

:queen: :queen: One ya abım zımparıyadamı sen atıosun bende anlamadım bu ısı

:queen: :queen: One ya abım zımparıyadamı sen atıosun bende anlamadım bu ısı
Kardeşim böle durursa bu exrema'nın bişi yapacagı yok bari ben yapiim dedim az

önce de geldi ben yaparken cok güsel oluyo dio.Bıraktım öle kalsın yarısını yaptım

gerisini de o yapsın sanki benim babamın oglunun motoru :mrgreen:

Kardeşim böle durursa bu exrema'nın bişi yapacagı yok bari ben yapiim dedim az

önce de geldi ben yaparken cok güsel oluyo dio.Bıraktım öle kalsın yarısını yaptım

gerisini de o yapsın sanki benim babamın oglunun motoru :mrgreen:

Ya emrah abım su motoru bıtır ya kardesıne yukleme 2 haftaya artık gelın su ıstanbula :) :rendeer:

üşütmeyesin oralarda Çılgın kardeşim :) selçuk

Saol ismail abım senı cok sevıyorum havalar cıdden cok soguktu

Ex napmışın egzosu oyle ya :queen:

16663475ez9.jpg

Hava soğuktu özer ve vaktimiz azdı o yüzden zamanın yarısını sitenin önünde geçirdik :)
Sen sarıyı tanırsın birde yanımızda olsaydın gülmekten yerlere yatardın :p

İnş.. bir dahaki sefere. Geçen sizi kipa da gördüm, gökay geldi yanıma ama sen sanırım fark etmedin bende seslenmek istemedim kalabalıktınız.

Ö.Z.€.R;1024693' Alıntı:
İnş.. bir dahaki sefere. Geçen sizi kipa da gördüm, gökay geldi yanıma ama sen sanırım fark etmedin bende seslenmek istemedim kalabalıktınız.

Keşke söyleseydi özer gelirdim yanımdakilerde zaten motorcu birisi kardeşim diğeride melih diye bir arkadaş var gilerası vardı onun abisi.
Bu arada senin işler falan ne oldu toparladın mı işleri?

topiği hortlatiim dedim tanıdık simalar görüyorum o fotolarda sarı len ne işin var orda gel dükkana motor toplayalım bak kahve ısmarlıcam :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar