:farao:
Acikcasi tum sayfalari okumadim ama benim anladigim burada biraz ovgu ile bahsedilmis;
Bende benim tecrube ve gorusumu yazim,
Cevahir i gecdikten sonra bir bayisi var bu markanin Mecidiyekoyde oraya bir gidin ve bu motorla ilgili bilgi almak isteyin ben gittim satici ile aramizda su anegot gecti :
-meraba bu motorun ozelllikleri nedir acaba?
-8.500ytl.
-peki kac begir kac silindir ve kac cc?
-250cc kac beygir ben bilmiyorum arkadas var yarin gelin o size soyler.
- peki bu arkads bugun gelmez mi?
-yok gelmez o zaman ben sizden bir burosur alim incelemek icin
-truva var onu verim
-yok ben bu hyosung marka 250gt bakicam
-o yok

r:
Bu motoru tavsiye eden arkadaslar birde honda ya gidin ben mutluhanda 1 saat motor muhabbeti yaptigimi biliyorum (mutluhan o zaman fenerbahce girisinde idi) cay kahve ne gerekiyorsa ondan sonra alt katta servise indik orada da baya bir muhabbet ettik.
Bu arada orada bu motorla ilgilenen arkadaslar vardi ben bir ara CBR125 ile farkini sordum arkadaslar bana CBR icin dandik dedi

r: Sordum nicin ?
dedikleri tekerlekleri ince imis ondanmis:farao: onlara dicek lafim bile yok icimden gidinde bir mutluhana veya honda bayime bayi gorun abicim bu motoru alip ne yapacaksiniz servise gideceksizin diceksinizki motorun dislilerinde sorun var adam dicekkki hangisi baya bir sure sonrada bugun arkadas yok yarin gel dicek:farao: Boyle bir markaya ben guvenmem ayrica her ne kadar 2 zamanli olsada derbi 125racerin ozellikleri bu motordan cok ustun ve gorunusude iyi ayrica tekerlek kalin bady kit vb. seyleri kafaya takip kore malina tav olmakta bir dezavantaj sonucta eger honda daki (japon)veya derbi(italyan)muhendislerinin dusunemeyip koreli muhendislerin akil edebildikleri ne olabilir.
bu arada bu motora yakin bence derbi125racer=>6.500ytl kanuni200 racer=>3650ytl veya bence en ideali honda cbr125=>4.800ytl bu markadan cok daha ucuz!!!!!