açıkyol' Alıntı:
Ben fileyi kancalarını çıkarıp kullanıyorum.İlerden sele altındaki kancalara takıp gerdiriyorum.Gayet sağlam ve sorunsuz oluyor.
Sırtçantası ancak kısa mesafede kullanıyorum.
Uzunyol için topcase düşünüyorum ama bağlantı demiri vs nasıl halledilir bilmiyorum.
Garanti gidecek korkumuzdan elimizi süremiyoruz ki.
Arkadaşlar;67 sayfaya ulaşan topic içinde kaybolan öyle çok faydalı bilgi ve deneyim var ki,bunlar başlıklar veya maddeler halinde toparlanıp en baştaki sayfaya veya başka bir bölüme konabilir mi ne dersiniz?
düzenli aralıklarla düzenleme işlemini yapıyoruz merak etmeyin. bu arada topcase, koruma demiri vs. ile garantiyi iptal etmezler merak etmeyin.

ne yürüyen aksamı bozar ne elektrik ne de motor.. ee, sorun ne ki o zaman?

alarm vs ile elektrik aksamı bozulabilir diyorlar o yüzden garanti konusunda sorun olabiliyor. egzoz konusunda ise hyosung avustralya sitesinde satılan hyosungun kendi pist egzozu var(300$ civarıydı galiba) o garantiyi bozmaz.
ayrıca, yunanistanda bulunan bir şirket ile irtibata geçmiştim bir ay önce comet egzozları ve diğer aksesuarları için, geçen gün yine mail atmışlar istediğiniz parçalar var mı söyleyin diye.
bağlantı demiri işini en olmadık motorlar da bile hallediyorlar, bence sorun olmaz.
trasher' Alıntı:
bide motoruyla her sabah karşıya geçen var mı anadolu-avrupa 8.00 - 8.20 civarları kimseyi göremedim daha hyosunglu
ben genelde 07:15-07:30 arası geçiyorum 1. köprüden bi de komtan var o biraz daha geç geçiyor galiba...