Kullanamıyoruzki çünkü öyle bir musluk yok daha önce bunu konuşmuştuk lock kilitleme ile ilgili fikri olan yokmu arkadaşlar Ben umarım yanılıyorumdur ama 3 litre benzinle 2 keredir 50 km de kalıyorum özellikle test için bu miktarı alıyorum Aramıza katılan yeni arkadaşlara hayırlı olsun...açıkyol' Alıntı:Peki rezerv benzini nasıl kullanıyoruz benzin musluğu yoksa?
Bu arada yeni Hyosung'larına kavuşan arkadaşlar hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz aramıza.
Kardeş gel İzmirden alalım makineni ...ceko35' Alıntı:arkadaslar bu hafta icinde zam gelmeden bende bi comet alıcam...
bana yardımcı olabilecek bayi önerisi ve ödeme kolaylıkları hakkında bilgi verecek olan varmıdır???
kızıltopraktaki istanbul motorla anlasıyoruz bu aralar konusuyoruz ama pek kolaylık yaptıgı soylenemez...
goruslerinizi bekliyorum dostlar... tesekkurler simdiden.
açıkyol' Alıntı:Peki rezerv benzini nasıl kullanıyoruz benzin musluğu yoksa?
Bu arada yeni Hyosung'larına kavuşan arkadaşlar hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz aramıza.
johnny_rook' Alıntı:bikehoper/açıkyol rezerv mezerv deposu yok bu motorda, zamanında
ben de sormuştum valla, o kadar arayıp bulamamıştım, halbuki kitapçıkta
yazıyor, benzin göstergesi oldugu için rezerv depo olayına gerek duymamışlar
diye düşünüyorum,
muritu' Alıntı:reto motor isitnye motor aynı trasher. sen haftasonu arkadaşınla gidecektin noldu. ulan yardım edelim diyoruz yaranamıyoruz bee .sen bilirsin![]()
arkadaşlar yakıtı için 3-3.5 litre demişti eralp abi testinde noluyor size yahu. thunderss 6 litre çıkarmış100 kmde ..doğru değerler verelim ki yen ibakan arkadaşlar yanılmasın..yoksa doğrusu mu 6lt
bide 250r düşünen arkadaşlar için. akirayla bi görüşün isterseniz. granajın kaza durumunda nekadar tututğunu ona göre alın. tamam dizaynı çok heycanlı süpper fakat sigortasıda burada yazıldığına göre 1400ytl. cometlerin 500ytl. aradaki fiyat farkını aynı motor için siz hesaplayın.benden uyarması.ha bide k.çnız havada gideceksiniz :mrgreen: ..
öperim:rendeer:

f-ender' Alıntı:hortlamış sanki başlık:silent: :queen:
lautreamont' Alıntı:Arkadaşlar Gv 650 kullanan yok mu aranızda hiç yaw.
Yok mu bu makinayı kullanan memlekette anlamadım gitti bir ben mi istiyorum bu makineyi![]()
f-ender' Alıntı:gv 650 kullanan çok kişi var fakat sitede rastlamadım pek bence en temizi sen yolda bulduğunu çevir onlarla konuş...ben deneme sürüşü yapmıştım alet fazla hızlı sadece onu söyleyebilirim
![]()
f-ender' Alıntı:usta şu ara fırsatın varsa eğer zam gelmeden bursadaki bayide olan gv 650 yi kaldır derimçünkü ondan sonrakiler büyük ihtimalle zamdan etkilenmiş olacak