Evet diğer şirketler astronomik fiyatlar ve bir çok zorluk çıkartıyorlar çalınma bence heryerde aynıdır bana sadece kapalı yerdemi dediler evet dedim gelip bakmadılar bile dışarıda çalınırsa yapılabilecek bir şey yok mecbur kasko karşılayacak sana burada sigorta yaptırdığım yerin telefonunu verebilirim bence açıkyolla irtibata geç o bu işi halletti...sunflorist' Alıntı:merhaba arkadaşlar,
bu sıralar aşırı yoğun iş ve okul tempom nedeni ile sizlerden biraz uzak kaldım:salut: neyseki bu aralar nispeten daha rahatladımwe işte gene buradayım
koçalyanz hakkında burada pek konusulmayan birşey warki, o da 250cc altı motorlarda hırsızlık için kapalı garaj şartı araması. ewet belki kapalı garajınız da olabilir. ama araç eğer dışarıya bir yere gittiğinizde çalınırsa kasko bunu hiçbir şekilde ödemez deniyor.r: bu konuyu ısrarla 3 tane acenteye we istanbul merkeze sordum hepsi bu durumu onayladı. (motorun kilo olarak ağır olması da bu durumu değiştirmez deniyor) böyle olunca benim için koçtan kasko yaptırmanın bir anlamı kalmadı. bende daha sora başak sigortaya sordum herşey dahil 800ytl fiyat çektiler we bugün en son ray sigortaya sordum çalıntıda %25'i ödemiyor we istediği fiyat tam tamına 1450ytl (çüş!!).
Bu durumda elimde muafiyet sorunu olmayan bir tek başak sigorta kaldı, onunda fiyatı biraz yüksek geldi amaale:
Ewet arkadaşlar warmı bildiğiniz uygun fiyatlı we muafiyetsiz bir kasko??? Bu kasko işini halletmeden için rahat etmicek we de yawas yawas sıkılıorum en sonunda başağa yaptırcam kurtulcam artık öff....
Hepinize sewgiler :rendeer: