- Konu Yazar
gb sersini herkes övüyor başlangıç için...Gitar alacağım yerde gb34 de var onu da arkadasıma denettireceğim...VE sanırım onu alacağım...HErkes övdüğüne göre...Teşekkür ederim...
Ne yapmam gerektiğine kadar veremedim daha...Elimde 500ytl param var şu anda..biraz bekleyip 580-590 yaparsam ibanez srx300 almayı düşünüyordum.Mydukkan.com da ürünlerin fiyatları baya uygun doğrusu bursada gb34sordum bi maazada 500ytl dedi.Peşinde %10iskontom olr dedi.Bu da 50ytl gibi bir fark.action için ise 300$deniyor onda da %10 iskonto yapılıyor...
İbanez srx300 endonezya malı ayrıca benim çok samimi olduğum iki arkadasımda da ibanez rg370 var endonezya malı ve çok memnunlar..Acaba biraz daha bekleyip ibanez mi alsam yoksa şimdi action pasif yada gb34 aktif bass mı alsam?
Ayrıca aktif ya da pasif olmasının bana yararı ne olabilir?
www.mydukkan.com dan alışveriş yaptınız mı hiç oradan almayı planlıyorum.Ve örneğin srx300'ün yanında ritter gigbag hediye olarak veriliyor yaklaşık 55ytl'lik bir ürün...ve gitarda 580ytl...Ve srx300'ün nasıl bir gitar olduğunu bilen var mı aranızda?
ben yaptım basss gitarım için hercules sehpa ve göcde,tel ve fretler için temizlik malzemesi almıştım ertesi gün elimdeydi gayet hızlılar.
@delidumur yapamadık hala şu tel ve sap ayarını. nasıl yapacayis?
Peqi çok soru soruyorum sizlere ama www.mydukkan.com'dan alışveriş yaptınız mı?
Çok süper bir haberim var kendi adıma sizlere yeniden danışmak istiyorum...
2.el bir gitar buldum yalnız 5telli...cort gb35 bas gitar 220$ istiyor gitarına ayrıca ritter gigbag ile birlikte bunu almayı düşünüyorum yalnız 5telli oluşu kafamı kurcalıyor ama sanırım bunu alacağım...Çok mutluyum çok ii gelecek sanırım bu gitar bana..
bende bass çalıyorum.amerikan fender zone bass ım var.acayip tonları yumuşak ve iyi slap atılabiliyor.ama başlangıç için bence RBX YAMAHA uygun olacağını düşünüyorum.amfi olarakta marshallın yeni başlayanlar için ürettiği düşük watt lı çok güzel amfileri var.
erhan olm helal walla yokmu kardeşim yapamadığın birşey![]()
![]()
ooo tebrik ederim ultraukala hadi abkalım bol müzikli günler artık sana![]()