[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkoman'in katkılarıyla gezi planı belirlendi:

Merhaba arkadaşlar;
22 Nisan günü yapacağımız geziyle ilgili olarak detaylar aşağıdadır.
Hareket saati:08:30
Hareket yeri:Eskişehir yolu Opet Kafe’s Cafe önü

Gidiş te 1 mola verilecek(Güdül)

Kahvaltı;
As Balıkçılık

Menü;
(Kahvaltı tabağı (peynir,zeytin,tereyağ,kaşar,bal,domates,salatalık vb….)
Artı kişi başı gözleme artı Beypazarı simiti olacak sınırsız çay olacak .
Kahvaltının fiyatı kişi başı 7 ytl.)

Kahvaltıdan sonra Taş mektep ve kısa bir şehir turu

Öğle yemeği;
Konak MÜNSÜR

Menü;
(Tarhana çorbası
Beypazarı güveci
Yaprak sarma..(ortaya gelecek)
Salata (ortaya gelecek)
Ayran veya kola,fanta vb.
Tatlı (kişi başı Beypazarı baklavası + ortaya Beypazarı höşmelim tatlısı)
Çay ,kahve ikramı.
Yemek için ekstre güveç yerine mantı kavurma vb talep olursa karşılanacak.
Öğle yemeği fiyatı :13 ytl.)

Öğle yemeğinden sonra isteyenler için alış veriş(Beypazarı kurusu,şeker sucuk,yöresel yiyecekler,vs)

İnözünde çay, kahve

Dönüş

Bolu grubu ses ver. Sizler de dahilsiniz bu plana.

evet su gelecekler lıstesı bır kesınlessın bakalım duruma gore benım araba cumaya donuyor ayvalık tan.olmadı 3 kısılık yerımız mevcuttur..;)

Bolu’dan Katılacak Mt Üyelerimiz İçin Yol Güzergahı Aşağıda Uzaklık Ve Resimler Şeklindedir…

İSTANBUL
ile
BOLU
arasındaki mesafe
262 Km

Beypazarınada 100 km eklesek edermi sana 362 km...yani çok uzak sayılmaz bana göre...yaz olsa hiç düşünmem...şimdilik size iyi eğlenceler...

Arkadaşlar pazar günü yağmurlu olmazsa ben geliyorum (tabi yağışın dışında bi aksilik çıkmazsa). Kafe'e Cafe'de pazar günü sabah görüşmek ve tanışamak dileğiyle ;))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar pazar günü yağmurlu olmazsa ben geliyorum (tabi yağışın dışında bi aksilik çıkmazsa). Kafe'e Cafe'de pazar günü sabah görüşmek ve tanışamak dileğiyle ;))

O dediğin yer tunalı da...Bu eskişehir yolunda kafes.....Yanlış yerde beklemeyesin sonra.....:wiinkk:

Hade kış kış kendi topiğine....bide utanmadan 320 km gelicem diyo....Cıbıfla....:queen: :queen: :queen: :queen:

ula balta herif sen bekar olsan cumartesi 5 te yola çıkıp Ankaraya gelicem...sabahada beraber geziye giderdik...ordan İstanbula geçerdim...motor 2000 de 3000 yapardım valla...:p

sende ya...beni tanımıyon sanki...istiyorumki yaz gelsin...demin biri mesaj atmış...kelepir motor...allaha pin şükür...hani olur ya köyde bir garibanın tarlası olur...ona güvenerek böbürlenir ya...benimkide o hesap...:queen:

abi 3250 den aşağı gitmezzzz....Kıldikennn duy sesimiii....

Sayın mete aysal,

Sahibinden.com üzerinde bulunan 3836482 numaralı 3. 250 YTL. . . KAPPA ÇANTALI SİYAH CBF 1500 KM. NİŞANTAŞI ilanla ilgili olarak ozertr59 kullanıcı adlı üyemiz size mesaj gönderdi.

'arkadaşım motorunu almak için nakit 3000 yTL verebilirim çünkü noter içinde 250 gerekecek,Noter satışını üstlenirsen 3250 YTL ye senin motoru peşin para kabul ediyorum ismail özer 05425547493'

Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız, lütfen Müşteri Hizmetleri departmanı aracılığıyla veya Online Yardım Hattından bize ulaşınız.

Saygılarımızla,
Sahibinden.com
:bounce:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkoman planı mail grubunda saygılarımla bitirmiş :cherry: gectin beni abicim :p

Hade kış kış kendi topiğine....bide utanmadan 320 km gelicem diyo....Cıbıfla....:queen: :queen: :queen: :queen:

yav birde pro cevap yazmıyor...artiz ya...niye tripde bu eleman...:pale: la pro İstanbula gelmişsin haber vermiyorsun...fuar değil...1-2 gün önce...ayıp değilmi...habersiz geldin gittin...

yav birde pro cevap yazmıyor...artiz ya...niye tripde bu eleman...:pale: la pro İstanbula gelmişsin haber vermiyorsun...fuar değil...1-2 gün önce...ayıp değilmi...habersiz geldin gittin...

1 gece kaldım sadece sonra döndüm.

R3N yanında vida falan getir abi :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
redragon da artcı gelcek , vida deilde donuste arka lastik lazım olur sanki :mrgreen:

prometheus onur arkadaşım bilmem hatırladın mı beni:p

bende gelmek istiyorum gezinize yaa:pale:

benide alır mısınız gruba?:rendeer: beypazarı shell benzinliğinde bekliyor olucam :cherry:

buarada ben halaa öss hazırlanıyorum iyi mi:pr:

@ray jay

hocam MD den pm atmışsın bana bende cevap yazdım bi baksana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar