[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bolu mt den bende katılmak istiyordum fakatt moto gp ile aynı tarihe denk gelmesi büyük talihsizlik artık bizde kendi başımıza beypazarı gezisi yapıcaz:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yokmu arabayla gidenlerin bagajında yer:p :cherry: :wiinkk:

cmt parcali bulutlu, pazar %50 acik, %50 bulutlu gorunuyor, 16 derece sicaklik sanirim ideal motor surmek icin :cat: bi de alacagimi alip motoru bakima sokarsam deymeyin keyfime :cherry:

yalanlara bak 30 35 kişi. Ankara nın Nüfusu ne kadar kı bea :p

Ayrıca benım ayagım burkuldu bugun cross yaparken.. İnşallah o zamana kadar agrısı geçerde gelirim yaa... Su anda ayagımın ustune basamıyorum... :farao:

Bugün erginbay'la tanıştık 4.44'te.. Daha önce artık kaçacak yerin kalmadı demişti haftaya ertelendiği için,artık akümün bitmediğini de bilio.. Gelicez mecbur :p Yazın listeye,hem sizinle tanışmış hem de ilk gezimi yapmış olucam inşallah.. İyi bi başlangıç di mi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bugün erginbay'la tanıştık 4.44'te.. Daha önce artık kaçacak yerin kalmadı demişti haftaya ertelendiği için,artık akümün bitmediğini de bilio.. Gelicez mecbur :p Yazın listeye,hem sizinle tanışmış hem de ilk gezimi yapmış olucam inşallah.. İyi bi başlangıç di mi :)

Kendi gelecek sankinem de.....Meraklanma o da kaçar.....:queen: :queen:

Kendi gelecek sankinem de.....Meraklanma o da kaçar.....:queen: :queen:

yok canim ne kacmasi yok ole yamuk bizde...
eldivende aldım kendime zate sipidi gitti paracıklar...
şu an geliyorum da hangi motorla geliyorum o belli değil sadece...hehehe
terbiyesizliğin bu kadarı yane...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok canim ne kacmasi yok ole yamuk bizde...
eldivende aldım kendime zate sipidi gitti paracıklar...
şu an geliyorum da hangi motorla geliyorum o belli değil sadece...hehehe
terbiyesizliğin bu kadarı yane...

Bak şimdi tebiyesiz de olduk ha.....Adam kendi gezi düzenler kaçar biz terbiyesiz olduk yane......:queen: :queen: :queen: :queen:

Alp_Tunay

Yıllanmıs avatarını değiştirmişsin abi :p

Bil bakalım neden?.....:p

Son düzenleme:
Bak şimdi tebiyesiz de olduk ha.....Adam kendi gezi düzenler kaçar biz terbiyesiz olduk yane......:queen: :queen: :queen: :queen:

Bil bakalım neden?.....:p

ya yannış anlaşılma olmuş hehehe...
terbiyesizliğin bu kadarı derken elde para yok pul yok ben eldiven alıyom onun için didim yoksa ne munasebet haşaaa öle dimem ben...
çok ayıp...

bu arada motor da can yakıyor desem yeridir...
güle güle kullanınız efem...

Arkadaşlar ben yeni katıldım... 2. motorlu senem bu... Aslında Keeway 150 motorumu almadan önce bu siteye üye olmuştum. Sonra da unuttum gitti işlerin yoğunluğundan dolayı şifreyi... Ben de gelmeyi düşünüyorum Beypazarı'na... Bu hafta yapılmayacak anladığım kadarıyla doğru mudur arkadaşlar ? Herkese çok slm ;) Hoşbulduk diyorum herkese :)

@ tango_man

hoşgeldin arkadasım gezi 22 nisan pazar günü yapılacaktır bilgine

saolsın necdet abim.. İyi yapmıssın yaa O taraflar güzeldir... Yaz olsun bizde her hafta oralarda oluruz... Başka zaman Başka bi gezide karsılasırız abicim sen hiç merak etme...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar